dagis för hundar

Dagis för hundar i ditt kvarter?

Hitta hunddagis nära dig

 • Tillförlitliga, bekräftade och försäkrade hunddagis
 • Omsorg som anpassas efter din hunds behov
 • Dagliga fotouppdateringar, insurance och kundtjänst dygnet runt
 • Massor mer grattis klappningar!

Doggie day care

Hunddagis på Pawshake innebär att din hund får spendera hela dagen hemma hos hundvakten medan du är borta. Beroende på överenskommelsen, är det antingen hundägaren eller -vakten som har hand om resan fram och tillbaka.

Varför dagis för hundar?

Tunga dagar, långtråkiga dagar: Om du jobbar borta hela dagen och hunden får stanna hemma, kan det kännas tråkigt eller ensamt för dem. Vissa dagar, speciellt valpar och äldre hundar, kan behöva gå på toa under dagen, men kan inte för att det inte finns någon där för att gå ut med dem. Detta kan bli stressigt för de stackars hundarna. Hunddagis är en jättebra lösning för detta.

Hundar är sociala varelser. Många hundar tycker inte om att vara själva. Vissa får till och med separationsångest, vilket gör det svårt eller helt omöjligt att lämna dem själva. På hunddagis får de sällskap hela dagen. Hundvakten håller dem upptagna med aktiviteter som din kompis tycker om.

Hur fungerar dagis för hundar?

Gratis personligt möte: Första steget är att hitta en hundvakt i ditt område som passar och som är tillgänglig. Kontakta dem och boka in ett personligt möte så att ni kan lära känna varandra och, om vakten har sin egen hund, se till att hundarna får träffa varandra på en säker plats.

Betala via Pawshake: Om allt passar så kan du boka och betala säkert via Pawshake.

Topptips om hunddagis:

 • Om hundvakten hämtar och lämnar av hunden, se till att de får en nyckel till ditt hus eller din lägenhet.
 • Se till att vet var allt som hunden behöver finns, dvs. koppel, leksaker och täcke eller säng, eller kom ihåg att ta med dessa saker.
 • Dela med dig av hundens förhållningssätt samt annan information som kan vara relevant för att leva ihop med hunden.
 • Kom överens om exakt vad man får och inte får göra med hunden. Ingår promenad och viss träning? Vilka aktiviteter tycker hunden om?
 • Om hundvakten har hand om fler än en hund, se till att alla hundar presenteras för varandra på en säker plats och ett säkert sätt.

Vet vad hunden har för sig: Om du vill får en liten inblick i din hunds dag på hunddagiset så kan hundvakten skicka skrivna eller fotouppdateringar via Pawshake.

Varför Dagis för hundar via Pawshake?

Tillförlitlig, bekräftad och försäkrad: På Pawshake hittar du tillförlitliga och bekräftade hundrastare nära dig.

Slipp skulden: En dedikerad hundrastare kan vara ett jättebra alternativ till att be grannen eller svärmor att gå ut och gå med hunden. För många kan det kännas pinsamt att be vänner eller släkt att se efter hunden, men på Pawshake hittar du massvis med djurälskare som gärna gör det!

Anpassad efter hundens behov: Kommersiella hunddagis tar hand om många hundar åt gången, men de flesta hundvakter på Pawshake tar bara hand om en eller ett mycket litet antal hundar i taget. Detta innebär att din hund får mer personlig uppmärksamhet och även mer sovtid, eftersom många hundar blir överexalterade runt andra hundar. Hundar behöver trots allt 14-18 timmars söm om dagen!dog does need 14 to 18.

Tycker din hund inte om andra hundar? Leta efter någon som inte har egen hund och som bara tar hand om en åt gången.

Är din hund ovanligt aktiv och behöver längre promenader? Kom överens om detta med hundvakten.

Behöver din hund regelbunden medicin eller särskilda matningsrutiner under vistelsen? Även detta går att lösa.

Pawshakes roliga och omtänksamma alternativ för hunddagis anpassas efter varje kunds behov.

Pawshakes garanti

 • Lokala djurvakter
 • Fullständigt försäkrad
 • Sinnesfrid

Vi här på Pawshake är redo för att hjälpa till.

Kontakta oss