Djurvakts jobb hos Pawshake

Djurvakts jobb hos Pawshake

Älskar du djur? 

Gör din passion till ett roligt och flexibelt deltidsjobb!

Pawshake är Europas största och mest pålitliga plattform som förbinder tusentals djurägare med vänliga hundpromenerare och djurvakter där du bor. Vi rekryterar för närvarande nya djurvakter i ditt närområde: klicka på Ansök nu för att bli medlem i Pawshake och få betalt för att leka med hundar, katter och kaniner med mera!

Varför du kommer tycka om att arbeta med Pawshake:

Du bestämmer

Var din egen chef - sätt dina egna priser, organisera ditt egna schema och skapa en unik profil som erbjuder de exakta tjänsterna du vill erbjuda - allt från hundpromenader, inackordering, hunddagis, husvakt med mera.

Du är skyddad

För din sinnesro erbjuder vi gratis husdjursförsäkring och säkra onlinebetalningar för varje jobb du gör. Varje bokning innehåller också ett pliktfritt meet & greet innan du behöver bestämma dig.

Vi hjälper dig

Vårt kundtjänst team är till din tjänst dygnet runt! Plus vår användarvänliga webbplats och smartphone app gör det enkelt att acceptera bokningar och snabbt kommunicera med husdjursägare.

Hur blir jag en djurvakt?

Endast djurvakter och hundpromenerare med hög kvalitet är listade på Pawshake. Om du tycker om att erbjuda en varm och vänlig upplevelse till de djur du tar hand om, kan du passa perfekt.

1) Klicka på "Ansök nu" för att skapa din profil

Berätta lite om dig själv, speciellt dina tidigare erfarenheter av husdjur och beskriv den utmärkta vård du kommer att ge dina lurviga kunder.

2) Vi granskar ansökan

Vårt Förtroende och Säkerhets team granskar och kontrollerar noggrant varje enskild profil på Pawshakes hemsida. Om du blir godkänd, grattis - du får jobbet! Din profil är nu live och du är redo att ta emot förfrågningar.

3) Hantera ditt arbete

Ange din tillgänglighet i kalendern, kommunicera med djursägare och ordna meet & greets på Pawshakes hemsida eller via vår praktiska smartphone app. 

4) Börja ta hand om djur och ha det så kul!

Vi erbjuder marknadsföring till tusentals lokala djurägare, säkra onlinebetalningar och ger dig stöd dygnet runt om du behöver det. Njut av att skicka dagliga fotouppdateringar till djurägare och dra nytta av recensioner om ditt engagemang och arbete.

Vanliga frågor.

Hur mycket kostar det att vara en djurvakt?

Att vara en djurvakt och erbjuda dina tjänster på Pawshakes webbplats är gratis. Pawshakes djurvakter kan sätta alla sina egna priser. Endast när du får en bokning går 19% till Pawshake, det tas automatiskt från din slutbetalning. Det här bidraget hjälper oss att effektivt hantera vårt community, erbjuda dig husdjursförsäkring, onlinebetalningar, marknadsföring och en bra kundtjänst.

Kan jag välja de husdjur som jag vill ta hand om?

Självklart. Du är helt fri att bestämma vilka djur som du ska ta ansvar för. I din kalender kan du också ställa in din tillgänglighet.

Fler frågor och svar

Redo för mjaus och viftande svansar? 

ANSÖK NU