Hur fungerar Pawshake?

Hur fungerar Pawshake?

1. Hitta omtänksamma djurvakter nära dig 

Tack vare Pawshake, kan du nu hitta verifierade djurvakter nära dig som kan ta hand om dina djur när du inte har möjlighet. Med en enkel sökning kan du hitta en värdfamilj som kan ta hand om ditt djur, eller en djurvakt som kan komma hem till dig och passa djuret. Ange helt enkelt din stad eller ditt postnummer för att hitta tillförlitliga djurvakter nära dig. 

2. Granska djurvakters profiler och tillgänglighet

Välj själv. Hitta djurvakterna som passar dig och kontrollera deras tillgänglighet direkt i profilen. Förutom att se till att djuret får mat och motion, kan vissa djurvakter även erbjuda extratjänster som grooming och träning. Underbart, eller hur? 

3. Kontakta djurvakten

Du har läst igenom djurvaktens profil och allt ser bra ut. Nu är det dags att ta kontakt genom att klicka på knappen Kontakta mig. Ställ frågor och förklara din väns unika behov. För att säkerställa att allt passar bra, borde du boka in ett personligt möte för att se till att ditt djur och djurvakten kommer överens. 

4. Boka och betala online

Har du hittat den perfekta djurvakten? Nästa steg är att bekräfta din bokning online. Välj vilka tjänster du vill ha, vistelsens längd och glöm inte att berätta om särskilda behov som ditt djur eventuellt har. Du kan betala med kreditkort eller PayPal via vårt säkra system. 

5. Bekräftelse

Djurvakten bekräftar din bokning inom 24 timmar. 

6. Glada djur ger dig sinnesfrid 

Med dagliga bilder och uppdateringar direkt i mobilen, kan du känna dig säker på att ditt djur har det bra. Du kan såklart även prata direkt med djurvakten om du behöver.

7. Fem stjärnor

Din feedback är avgörande. Vid bokningens slut, lämna ett betyg så att andra medlemmar kan hitta de bästa familjerna för sina djur. Tillsammans kan vi bygga en säker och levande plattform.