Vårt familjealbum

Vårt team är baserat över hela världen. Vi delar alla samma kärlek till djur och har en önskan att positivt påverka vårt samhälle.

Tanguy

VD och medgrundare

Tanguy startade Pawshake med Dries Coucke 2013. Med över 20 års erfarenhet av att bygga marknadsplatser online har han ofta tyckt att han utmanar teamet och driver dem för att uppnå fantastiska saker. Hans syfte är att ha en positiv inverkan på samhället genom att ansluta människor som använder internet. Han känner sig välsignad att kunna göra detta genom att använda sin passion för djur (han växte upp med hundar, kaniner och kanariefågel). På fritiden älskar han vandring och camping med sin fru och 3 barn.

Sabrina

Chef för kundupplevelse

Ursprungligen från Tyskland och för närvarande bosatt i Belgien, var Sabrina Pawshakes första anställd. Fråga henne om hundars beteende och välfärd om du tycker om mycket vetenskapliga detaljer. Hon brinner för ständig (själv-) förbättring och en fängslande berättelse, så du hittar henne läsandes vid alla timmar på dagen - ibland till och med för hennes hundar Corey och Dana!

Mirjam

Chef för förtroende och säkerhet, Community manager Finland

Mirjam tycker om att spendera tid med djur. Hon älskar att läsa en bra bok eller utmana sig själv med pusselspel i sitt mysiga hem i Finland. Tack och lov ser hennes två katter och två hundar till att hon ser solljuset åtminstone några gånger om dagen. Mirjam brinner också mycket för djurens rättigheter, klimatförändringar och LGTBIQ-samhället. Hon älskar att göra en positiv inverkan i allt hon gör, både i sitt arbete och i sitt personliga liv.

Niel

Chef för produkt & teknik

Niel brinner mycket för ny teknik och hur den kan användas i digitala produkter för att påverka våra liv positivt. När han inte arbetar med Pawshake är han förmodligen upptagen med ett teknikrelaterat hobbyprojekt eller är ute med vänner för att upptäcka coola nya platser. På Pawshake kombinerar Niel sin kärlek till digitala produkter och husdjur.

Paulien

Community manager

Paulien är community manager för Pawshake i Nederländerna. Hon bor nära stranden där hon ofta är ute och springer med sin hund, Nadia - en räddad liten gatuhund från Spanien. Paulien har också en liten katt som heter Flip, han är väldigt lekfull och älskar att tvätta sin hundvän (är det inte gulligt!). Paulien älskar att gå ut och vandra, äta vegetarisk mat och att boxas på sin boxningklubb.

Maggie

Community manager

Margherita, bättre känd som Maggie till det multikulturella teamet i Pawshake, är den italienska community manager. Född på norra Italien, är hon nu baserad i Milano. Det var där hon också studerade kommunikation och kulturarv. När hon inte arbetar tillbringar hon sin tid med konstnärliga projekt som övervakas av sina två katter, Mochi och Mini.

Jessica

Chef för HR, Community Manager

Jess är chef för HR och Pawshake Community Manager för Melbourne, Australien. Hon bor i den livliga inre norra delen med sin partner och deras svarta katt, Benjamin. Liksom de flesta som bor där, älskar Jess att gå på brunch, utforska stadens gator och njuta av naturen längs Merri Creek. Jess har varit med Pawshake i flera år och älskar att arbeta för att göra teamet lyckligare och hälsosammare.

Johanne

Community manager

Född och uppvuxen i , Québec, den franska delen av Kanada. Johanne flyttade till landsbygden så att hon kunde njuta av friheten av att vara hundvakt. Hon befinner sig i ett skede i livet där barnen är utflyttadea och hon kan njuta av ett glas vin med massor av hundar, var som helst i värlen.

Ward

Utvecklare

Ward bor i Belgien och delar en lägenhet med sin katt, Jack. De välkomnar gärna Pawshake-gäster till sitt hem. Deras preferens är för jätte stora och vänliga hundar som Gusje, en Bernese Mountain Dog. Ward älskar att gå på spelningar med sina favoritband runt om i Belgien. Han tycker också om fotografering och brinner för att utveckla den. På Pawshake gillar han att kombinera sin kärlek till husdjur och teknik varje dag.

Lionel

iOS-utvecklare

Lionel bor i Belgien med sin fru och hans två råttor (ja, du läste rätt, råttor!). Han brinner för iOS-ekosystemet och älskar att designa vackra och effektiva appar för dina favvo enheter. På fritiden gillar han att resa runt om i världen för att upptäcka nya landskap, kulturer och naturligtvis smaka på lokala öl.

Steven

utvecklare

Steven bor i Belgien. Tillsammans med sin fru och två döttrar tar han hand om ett stort antal djur som tex. kaniner, hundar, katter och hästar. Utöver en stor kärlek till djur älskar Steven att designa programvara och bygga effektiva och kraftfulla användarupplevelser.

Valentin

Android utvecklare

Valentin bor i Belgien men gillar inte att stanna hemma för länge. Han älskar att resa och du kan hitta honom arbetande på en strand någonstans i Thailand. Med Pawshake kan han kombinera sin passion för teknologi med att resa runt i världen. På sin fritid älskar Valentin också att lära sig kampsport och spela videospel.

Sam

Community manager

Sam är från Perth i Australien och är en djurälskare sen långt tillbaka. Hon är särskilt förtjust i katter. På sin fritid tycker hon om maratonlöpning, vandring, cykling och har en passion för att kombinera dessa hobbyer med så mycket resande som hon kan! Sam är mycket tacksam att hennes arbete med Pawshake tillåter henne att leva sina drömmar!

Sharon

Chef för marknadsföring

Sharon, som ursprungligen kommer från Singapore, har rest och levt runt om i världen och kallar nu Sydney i Australien som hemma. Hon har varit hundbesatt hela livet. När hon gick på universitetet tog hon två bussar och 2 tåg varje vecka för att göra volontärarbete med att hjälpa djur . Hon tycker om att träna sin hund att göra roliga trick och hundsporter. Du kan ofta hitta henne träna löpning på hennes lokala hundklubb eller göra något kreativt.

Martijn

Community manager

Martijn har ett hjärta för djur som lätt matchar hans typiska holländska höjd. Han arbetar gärna med likadana djurälskare på Pawshake's kundtjänst. Mellan arbete och långa hundpromenader försöker Martijn arbeta med sina egna kreativa projekt (som inkluderar att skriva en barnbok om en pelikan). Men han älskar också att sitta på soffan och titta på TV-serier / filmer eller spela videospel. Helst med en gästhund bredvid naturligtvis.

Silke

Community manager

Silke är född och uppvuxen i Tyskland och har bott och arbetat i Hong Kong och Australien. Hon har arbetat för ett företagskonsultföretag men har sedan dess beslutat att följa sin passion för yoga, naturen och naturligtvis djur. På fritiden kan du hitta henne skapa växtbaserade recept, undervisa yoga och vara ute och gå med sin hund.

Margaux

Community manager

Margaux, född och uppvuxen i en liten stad i de franska Alperna, växte upp omgiven av katter och hundar. Husdjur i hennes familj hem var lika vanligt som synen av de snöiga bergstopparna i fjärran. Hon tog examen med en Masters i International Business och beslutade sig efter att ha arbetat i olika länder i Europa att bosätta sig i Berlin där hon för närvarande bor med sin man. Hon försöker fortfarande att nå en anständig nivå i tyska.

Celine

Community manager

Från det soliga Singapore är Celine välkänd i sitt grannskap som ”flickan som ständigt är omgiven av hundar”, vilket egentligen bara är ett trevligt sätt att kalla henne ”den galna hundtanten”. Hon är också en psykolog som byter hårstil varannan vecka och tillbringar sina långa helger på flykt i Disneyland (kom säg hej om du ser henne!).

Ralf

Community manager

Ralf, ursprungligen från Tyskland, har bott och arbetat i San Francisco och nu Storbritannien. Han ägde ett kafé, drev ett förlag och gillar i allmänhet att hålla sig i gång. En gång en lovande Zen-student blev hundar en del av hans liv och har hittat ett lyckligt hem i Pawshake. Han är hundarna och katternas mänskliga följeslagare och vårdare i Storbritannien och Irland. På sin fritid simmar han, vandrar, tittar på molnen eller gör hemlagade grönkålchips. Han gråter när han tittar på romantiska filmer.

Nadia

Nöjdhets manager

Nadia älskar att vara nära människor hela tiden, särskilt eftersom hon är bortskämd av Pawshake-teamet. Hon tycker om att delta i möten så länge hon kan tugga på ett ben på sin säng under skrivbordet. Som kontorshund har hon det viktiga jobbet att hålla sin ägare och kollegor lyckliga och hälsosamma. Eftersom hon är mycket framgångsrik med det, får Nadia massor av klappar och promenader i gengäld!

Jack

Förtroende och säkerhet expert

Jack är Pawshake's interna expert på förtroende och säkerhet. Han har ett starkt öga för att observera och läsa av människor. På fritiden hittar du honom solandes eller läsandes sin favoritbok i fönsterkarmen.
  1. Hem
  2. »
  3. Vårt familjealbum