Varför bli värd?

Vilka är fördelarna med djurvaktning?

Förutom djurens sällskap, har du har några suveräna anledningar till att hjälpa hundägare nära dig genom att se efter deras husdjur. 

Ge hemmet nytt liv

Välkomnas hem av en viftande svans, lekfull hund eller gosa med en spinnande katt. Djurens energi och kärlek är en underbar sak som kan ge ditt hem nytt liv. 

Välj rätt djur

Som Pawshakes djurvakt, har du fullständig kontroll över vilka djur som får vistas hemma hos dig. Välj det djur som passar just din situation så att du får en betydelsefull och givande upplevelse.

Träffa nya människor

Utveckla en vänskap med ägaren, vars husdjur du tar hand om, men ta även vara på den nya uppmärksamhet som du onekligen kommer att få när du är ute och går.

Få kvalitetstid med hela familjen

Förutom allt kul man kan ha med sina gäster, får barnen även en chans att leka med en minst lika entusiastisk lekkamrat samt lära sig lite om vad det innebär att ansvara för ett husdjur – men utan det långsiktiga åtagandet 

Extra inkomst

Att vara djurvakt innebär inte bara gos och kärlek, men även en extra inkomst för att göra något som du ändå älskar. Eftersom du själv sätter ditt schema och dina priser, har du total flexibilitet. 

En ny potentiell kompis till ditt eget husdjur

Även om vissa djur inte trivs med andra, finns det andra som älskar vänner. Tack vare Pawshake är det möjligt att boka in ett möte mellan potentiella vänner på förhand, så att de får lära känna varandra. Glöm inte att lägga till dina djur i profilen så att djurägare som letar djurvakt kan veta om dem på direkten. 

Du tar hand om gästen och vi tar hand om allt det andra

Vi förstår att det kräver dedikation och hårt arbete för att se efter djur och därför lovar vi att ta hand om allt det andra – du får skapa en profil helt gratis, dra fördel av en enkel bokningsprocess och vi ordnar betalningen.

Registrering som djurägare är enkelt:

1. SKAPA DIN PROFIL GRATIS

Detta steg tar bara ett par ögonblick och du kan alltid ändra den senare. Glöm inte att lägga upp ett par fina bilder. Fyll i profilen helt och hållet och glöm inte att använda högkvalitativa bilder så att andra Pawshake-medlemmar kan lära känna och lita på dig. Försök att använda bilder med både dig och djur samt din omgivning.

2. ANGE PRIS

Du väljer själv hur mycket du ska ta betalt. När du bestämmer ditt pris, måste du komma ihåg att tänka på avgiften som Pawshake tar ut. 

3. SÄTT IGÅNG

Vänta på att förfrågningarna ska börja komma in och välj de som passar dig.

REGISTRERA DIG SOM VÄRD

Vår kundtjänst är också tillgänglig för att svara på dina frågor.