Pawshake logo

Pawshake recensioner

Berättelser från våra husdjursägare

starstarstarstarstar
Hembesök
Kristina, 25-11-2021
Ett stort tack till Iman för att hon var så fin med mina tre katter när jag var på semester. De hade det mycket bra och jag fick meddelanden och foton dagligen. Rekommenderas varmt!
Läs mer om Jag är Här För Ditt Djur!
starstarstarstarstar
Hembesök
Adam, 20-11-2021
Valentina showed a lot of love towards my cats and sent updates regularly. Went above and beyond and exceeded my already high expectations!
Läs mer om Loved Pets
starstarstarstarstar
Hembesök
Eva, 16-11-2021
Josefine har passat Katt flera gånger sedan i somras. Hon är fantastisk med Katt. Kan inte tänka mig någon annan.
Läs mer om Djurvän Erbjuder Djurpassning!
starstarstarstarstar
Hembesök
Therése, 15-11-2021
Supertrevliga och ordningssamma Amal tog jättefin hand om min katt och gav honom den allra bästa omvårdnaden. 😻🙏
Läs mer om Letar Du Efter En Bästa Vän?
starstarstarstarstar
Hembesök
My, 15-11-2021
I feel very safe leaving my cat in Leanés care! 🤗
Läs mer om The Best Care For Your Best Friend
starstarstarstarstar
Hembesök
Tony, 15-11-2021
Naomi var helt rätt person för att ta hand om vår katt! Vi kommer definitivt anlita henne igen vid framtida behov!!
Läs mer om Caring And Responsible Pet Lover
starstarstarstarstar
Hembesök
Johanna, 08-11-2021
Fantastisk! Kände oss trygga, fick bilder av katterna och litade på att hon tog hand om dem på ett bra sätt. Rekommenderas tusenfallt!
Läs mer om Lugn & Trygg Djurvän.
starstarstarstarstar
Hembesök
Vivien, 06-11-2021
Agostina har passat våra katter för andra gången och var återigen helt fantastisk. Spenderar tid med katterna, lekar och gosar. Hon skickar många uppdateringar med både filmer och bilder. Rekommenderar varmt!
Läs mer om Pet Sitter Malmö
starstarstarstarstar
Hembesök
Minna, 19-10-2021
Mycket bra 10/10
Läs mer om Söker En Lite Kompanjon
starstarstarstarstar
Hembesök
Celeste, 15-10-2021
Anna was a great catsitter! One of my cats has a pretty picky diet and all was handled perfectly. I got news during her stay and went home to happy healthy kitties. Recommend!
Läs mer om Cat Whisperer
starstarstarstarstar
Hunddagis
Anna, 13-10-2021
Mia har en trygg, lugn och vänlig energi.
Läs mer om Nyinflyttad Hundälskare
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Margareta, 11-10-2021
Zelma hade en fantastisk ”semester” hos Jenny och hennes underbara familj. Omhändertagen blev även vi vid lämning och hämtning.
Läs mer om Djurälskande Familj Med Stor Tomt!
starstarstarstarstar
Hembesök
Mariann, 26-09-2021
I’m realy satisfied and happy with Geisa!
Läs mer om Taking Care Of Cats Dogs & Bunnies
starstarstarstarstar
Hembesök
Fabian, 15-09-2021
Katterna gillade Nike direkt! Mycket enkel kontakt och bokning, kändes väldigt trygg som djurvakt.
Läs mer om Erfaren, Pålitlig Kattvakt!
starstarstarstarstar
Hembesök
Benjamin, 13-09-2021
Första gången jag använde Pawshake och Nora var perfekt, tog väl hand om min katt och skickade bilder samt uppdateringar. Kan varmt rekommendera Nora!
Läs mer om Passionerad Kattmamma
starstarstarstarstar
Hembesök
Rosa, 13-09-2021
Having Aleks taking care of Pumpa was great. She was writing us everyday and sending pictures, her way of managing these two weeks has made me feel calm all the time. She gained Pumpa’s trust rather soon, despite having been shy when she came first day to meet him. We are very grateful for having ...
Läs mer om Cat Babysitter
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Emma, 09-09-2021
Absolutely amazing - couldn’t have asked for better. Very communicative, sending pictures and videos of my little Juni. Easy to plan and coordinate with.
Läs mer om Semester För Din Pälskling?!
starstarstarstarstar
Hembesök
Sabrine, 27-08-2021
Daiane is an amazing pet sitter and animal lover. She spent two hours per day with our Fluffy. She noticed right away that he likes fish sticks so she was bringing him a different one everyday, spending a long time playing with him and cuddling. We were having regular updates, pictures and videos, w ...
Läs mer om Daiane - Cat Sitter
starstarstarstarstar
Hunddagis
Joel, 12-08-2021
Patricia var underbar med min hund Rex. Jag lämnade honom över dagen, det märktes att hon hade hundvana tidigt. Fick uppdatering under dagen i form av sms och bilder så man kunde hålla sig lugn. Är jättenöjd på alla sätt, kommer återkomma!
Läs mer om Animal Fanatic
starstarstarstarstar
Hembesök
Margherita, 09-08-2021
Pouneh took good care of our kitties while we were away. Highly recommended! 🌼
Läs mer om Din Nya Bästa Hundvän!
starstarstarstarstar
Hembesök
Satu-Milla, 07-08-2021
Vi är jättenöjda med Amanda och vår katt Pricken med. Vi kan absolut rekommendera henne som kattvakt.
Läs mer om För Att Din Vän Ska Få Det Bästa!
starstarstarstarstar
Hembesök
Lotta, 04-08-2021
Vi är väldigt nöjda allt har sköts bra. Stort tack Priscila vi återkommer när det är dags för nästa resa!
Läs mer om Years Of Volunteer Experience!
starstarstarstarstar
Hembesök
Lovisa, 24-07-2021
Shreeja took great care of my cat while I was away! She was quick to respond and flexible and when I came home again my cat was calm and happy 😊
Läs mer om Owner Away? Especially Fur You.
starstarstarstarstar
Hembesök
Caroline, 04-07-2021
Helt fantastisk kattvakt till våran Nisse! Vi är supernöjda och kommer garanterat använda Sam igen när vi behöver. Pålitlig och engagerad på riktigt. Bättre får man inte.
Läs mer om Happy Pets - Safe And Reliable
starstarstarstarstar
Hundrastning
Lillemor, 11-02-2021
Dina är en jätte rar, punktlig och ansvarsfull flicka. Våran Jack har blivit väldigt förtjust i henne och blir så lycklig när hon kommer. Dom har fått en fin kontakt och Vi är helt lugna att överlämna honom i hennes händer för hon utstrålar verkligen kärlek till honom!!
Läs mer om Hundvakt Som älskar Promenader!
starstarstarstarstar
Hembesök
Amanda, 19-10-2020
Kändes jättetryggt att ha Melinda som kattvakt. Rekommenderas!
Läs mer om Pålitlig Och Kunnig Djurvakt!
starstarstarstarstar
Hembesök
Annika, 17-08-2020
Jag och Tjoppe är supernöjda med Anastasia som är en supergo tjej som man märker älskar djur och jag kommer definitivt kontakta Anastasia igen när jag behöver en trygg och seriös passare 🐈
Läs mer om You Can Trust Your Friend In Me
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Susanne, 14-08-2020
Allt var bra från början till slut. Vi är jättenöjda och kommer definitivt boka här igen. Rekommenderas varmt
Läs mer om Erfaren Djurvakt Finns Här
starstarstarstarstar
Hembesök
Johanne, 28-12-2019
Carolina is a very and helpful catsitter. communication was easy and everything was perfect. Highly recommended.
Läs mer om Pet Heaven
starstarstarstarstar
Husdjur och hus
Liisa, 18-09-2019
Sabina är jättepositiv och pålitlig!
Läs mer om Engagerar Hund Och Katt Människa!
1
2
next page
  1. Hem
  2. »
  3. Pawshake recensioner