Pawshake logo

Pawshake recensioner

Berättelser från våra husdjursägare

starstarstarstarstar
Hembesök
Fabian, 15-09-2021
Katterna gillade Nike direkt! Mycket enkel kontakt och bokning, kändes väldigt trygg som djurvakt.
Läs mer om Erfaren, Pålitlig Kattvakt!
starstarstarstarstar
Hembesök
Benjamin, 13-09-2021
Första gången jag använde Pawshake och Nora var perfekt, tog väl hand om min katt och skickade bilder samt uppdateringar. Kan varmt rekommendera Nora!
Läs mer om Passionerad Kattmamma
starstarstarstarstar
Hembesök
Rosa, 13-09-2021
Having Aleks taking care of Pumpa was great. She was writing us everyday and sending pictures, her way of managing these two weeks has made me feel calm all the time. She gained Pumpa’s trust rather soon, despite having been shy when she came first day to meet him. We are very grateful for having ...
Läs mer om Cat Babysitter
starstarstarstarstar
Hembesök
Anna, 13-09-2021
Julia Valentina was absolutely fantastic when taking care of our two rabbits! She showed up as agreed, followed carefully our requests and overall did a really great job. She ensured to keep us updated on how our bunnies are doing and was very responsive. She's trustworthy, approaches her job in a r ...
Läs mer om Loved Pets
starstarstarstarstar
Hembesök
Vivien, 13-09-2021
Agostina var helt fantastisk! Hon har tagit hand om våra två katter under tiden vi var borta. Vi fick dagliga uppdateringar med både video och bilder där hon visade att hon lekte och gosade med katterna. Katterna är glad och därför är vi supernöjda! Rekommenderar varmt!
Läs mer om Pet Sitter Malmö
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Emma, 09-09-2021
Absolutely amazing - couldn’t have asked for better. Very communicative, sending pictures and videos of my little Juni. Easy to plan and coordinate with.
Läs mer om Semester För Din Pälskling?!
starstarstarstarstar
Hembesök
Celeste, 05-09-2021
Very easy contact and kind person! My two cats were very well taken care of and I got daily pictures or videos of both. Even my very shy cat let her pet him, which is high praise! Whole-heartedly recommend!
Läs mer om Vill Ge Kärlek
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Gabriella, 02-09-2021
Anna har varit så hjälpsam när jag behövde passning av katterna. Bemötandet kändes personligt och förtroligt! Mina katter kunde inte fått en bättre passning😻😻 Tacksam för all kommunikation, även i bildform. Det betyder mycket!
Läs mer om Lugn & Trygg Djurvän.
starstarstarstarstar
Hembesök
Sannah, 24-08-2021
Iman är den bästa kattvakt jag haft, kan inte rekommendera henne nog!
Läs mer om Jag är Här För Ditt Djur!
starstarstarstarstar
Hembesök
Jenny, 13-08-2021
SÅ nöjd med Annas insats! En sann djurvän som gör det där lilla extra för ens djur 👌! Tusen tack!
Läs mer om Cat Whisperer
starstarstarstarstar
Hunddagis
Joel, 12-08-2021
Patricia var underbar med min hund Rex. Jag lämnade honom över dagen, det märktes att hon hade hundvana tidigt. Fick uppdatering under dagen i form av sms och bilder så man kunde hålla sig lugn. Är jättenöjd på alla sätt, kommer återkomma!
Läs mer om Animal Fanatic
starstarstarstarstar
Hembesök
Pia-Maria, 12-08-2021
I was super happy with Geisa, and so were my cats! I will definitely book Geisa again!
Läs mer om Taking Care Of Cats Dogs & Bunnies
starstarstarstarstar
Hembesök
Jörg, 11-08-2021
Lee was fantastic with our two cats!
Läs mer om The Best Care For Your Best Friend
starstarstarstarstar
Hembesök
Margherita, 09-08-2021
Pouneh took good care of our kitties while we were away. Highly recommended! 🌼
Läs mer om Din Nya Bästa Hundvän!
starstarstarstarstar
Hembesök
Satu-Milla, 07-08-2021
Vi är jättenöjda med Amanda och vår katt Pricken med. Vi kan absolut rekommendera henne som kattvakt.
Läs mer om För Att Din Vän Ska Få Det Bästa!
starstarstarstarstar
Hembesök
Lotta, 04-08-2021
Vi är väldigt nöjda allt har sköts bra. Stort tack Priscila vi återkommer när det är dags för nästa resa!
Läs mer om Years Of Volunteer Experience!
starstarstarstarstar
Hembesök
Lovisa, 24-07-2021
Shreeja took great care of my cat while I was away! She was quick to respond and flexible and when I came home again my cat was calm and happy 😊
Läs mer om Owner Away? Especially Fur You.
starstarstarstarstar
Hembesök
Caroline, 04-07-2021
Helt fantastisk kattvakt till våran Nisse! Vi är supernöjda och kommer garanterat använda Sam igen när vi behöver. Pålitlig och engagerad på riktigt. Bättre får man inte.
Läs mer om Happy Pets - Safe And Reliable
starstarstarstarstar
Hundrastning
Lillemor, 11-02-2021
Dina är en jätte rar, punktlig och ansvarsfull flicka. Våran Jack har blivit väldigt förtjust i henne och blir så lycklig när hon kommer. Dom har fått en fin kontakt och Vi är helt lugna att överlämna honom i hennes händer för hon utstrålar verkligen kärlek till honom!!
Läs mer om Hundvakt Som älskar Promenader!
starstarstarstarstar
Hembesök
Amanda, 19-10-2020
Kändes jättetryggt att ha Melinda som kattvakt. Rekommenderas!
Läs mer om Pålitlig Och Kunnig Djurvakt!
starstarstarstarstar
Hembesök
Annika, 17-08-2020
Jag och Tjoppe är supernöjda med Anastasia som är en supergo tjej som man märker älskar djur och jag kommer definitivt kontakta Anastasia igen när jag behöver en trygg och seriös passare 🐈
Läs mer om You Can Trust Your Friend In Me
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Susanne, 14-08-2020
Allt var bra från början till slut. Vi är jättenöjda och kommer definitivt boka här igen. Rekommenderas varmt
Läs mer om Erfaren Djurvakt Finns Här
starstarstarstarstar
Hembesök
Johanne, 28-12-2019
Carolina is a very and helpful catsitter. communication was easy and everything was perfect. Highly recommended.
Läs mer om Pet Heaven
starstarstarstarstar
Husdjur och hus
Liisa, 18-09-2019
Sabina är jättepositiv och pålitlig!
Läs mer om Engagerar Hund Och Katt Människa!
starstarstarstarstar
Husdjur och hus
Ludwig, 03-09-2019
Allt gick jätte bra
Läs mer om Roligaste Vård För Din Hund!
starstarstarstarstar
Hembesök
Melodie, 21-08-2019
Michelle was great and she took care of our cat with a lot of attention and sent us daily photos! Thank you so much :)
Läs mer om Extra Care For Pets In Stockholm
starstarstarstarstar
Hundrastning
Jeanette, 29-07-2019
Fantastisk person som tog hand om mina kissar. Katterna har haft de jätte bra 🤗
Läs mer om Jag Ger Ditt Djur Trygghet!
starstarstarstarstar
Hembesök
Hanna, 28-07-2019
Alicia är en väldigt trevlig och hänsynsfull person som har bra hand med djur och som vi gärna anlitar igen! Bara positiva saker att säga om henne!
Läs mer om Omtänksam Person Som älskar Djur
starstarstarstarstar
Hembesök
Josephine, 22-07-2019
Séverine var mycket ordentlig och tog väl hand om vår katt, helt enligt våra önskemål.
Läs mer om Hundälskare Och Kattälskare
starstarstarstarstar
Hembesök
Elisabeth, 21-07-2019
Jennifer was very flexible with the timing of both dropping off and picking up my cat. My cat must have had a great time as she was hesitant in leaving, so thank you Jennifer!
Läs mer om Djurvakt
1
2
next page
  1. Hem
  2. »
  3. Pawshake recensioner