Pawshake logo

Pawshake recensioner

Berättelser från våra husdjursägare

starstarstarstarstar
Hembesök
Marcus , 01-07-2022
Väldigt trevligt att ha Lovisa som tog hand om mina djur på ett bra sätt! Rekommenderar Lovisa för alla!
Läs mer om katt ock hund vakt!
starstarstarstarstar
Hembesök
Maaike, 28-06-2022
So happy! Shreeja took amazing care of our cat! She spend more time with our cat than expected, great communication and overall a great experience! I would definitely book her again if possible!
Läs mer om Owner Away? Especially Fur You.
starstarstarstarstar
Hunddagis
Nina, 28-06-2022
Linn tog hand om vår hund Billie på allra bästa sätt. Billie verkade ha trivts utmärkt och Linn lämnade bra feedback när jag hämtade Billie. Jag fick också trevliga uppdateringar med foton och kommentarer under dagen. Jag kommer definitivt att använda henne fler gånger och rekommenderar henne varmt.
Läs mer om Lugn & trygg hundvakt
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Johanna, 28-06-2022
Andra gången Anna passar vår katt. Vi är återigen väldigt nöjda. Vi får många uppdateringar med bilder och vi känner oss så trygga med att vår katt blir fint omhändertagen. Rekommenderas starkt.
Läs mer om Lugn & Ordningsam Kattvakt.
starstarstarstarstar
Hembesök
Hannah, 27-06-2022
Fintan took wonderful care of our two cats while we were away for a few days. He stopped in once a day to feed, water, scoop, and pet them and sent a picture or two each day. Would definitely book again! Thanks Fintan!!
Läs mer om Your Best Friend Is Mine Too!
starstarstarstarstar
Hembesök
Paul, 26-06-2022
Daiane was great in all aspects. Intuitive, accommodating, and thorough.
Läs mer om The Puuurrrfect Cat Sitter =^•^=
starstarstarstarstar
Hembesök
Jonathan, 24-06-2022
Very communicative with funny lovable pictures and videos every day. Our Cats enjoyed spending time with her very much! Top rate!
Läs mer om Pet Sitter Malmö
starstarstarstarstar
Hembesök
Magnus, 22-06-2022
Leanné was a super sitter for our two cats.
Läs mer om The Best Care For Your Best Friend
starstarstarstarstar
Hembesök
Tibor, 18-06-2022
Iman always takes really good care of our cats! Absolutely recommended!!
Läs mer om Jag är Här För Ditt Djur!
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Jan, 16-06-2022
Jag är glad att du ville hjälpa oss. Det var skönt att höra att allting gick bra och att vi båda är nöjda.
Läs mer om Kattälskande student som gärna hjälper till!
starstarstarstarstar
Hembesök
Cecilia , 12-06-2022
Stort tack till bästa Alaine som har hjälpt oss med att passa våra två katter i vårt hem under två veckor. Med stort engagemang och ett varmt hjärta har hon verkligen tagit hand om dem på bästa sätt. Kommunikationen mellan oss har skett dagligen med foton och text. Vi kan varmt rekommendera Alaine s ...
Läs mer om Rabbit And Cat Snuggler
starstarstarstarstar
Hembesök
Galina, 10-06-2022
Zeinab took a good care of my cat while I was away for 4 days. She is very reliable person and also communicating great about the cat wellbeing. Highly recommended.
Läs mer om lovely creatures 😍
starstarstarstarstar
Hembesök
Linda, 08-06-2022
Våra lite reserverade katter hade det superbra med Alejandra. Så bra att de blev besvikna när vi kom in genom dörren. Bra kommunikation och många bilder och videos. Rekommenderar varmt Alejandra.
Läs mer om Vill Ge Kärlek
starstarstarstarstar
Hembesök
Deniz, 22-05-2022
Daily updates and very happy and pleasant to deal with! 😊
Läs mer om Loved Pets
starstarstarstarstar
Hembesök
Jorinda, 04-05-2022
Priscila always takes very good care of my cat, is flexible and is a good communicator. I definitely recommend her.
Läs mer om Years Of Volunteer Experience!
starstarstarstarstar
Hembesök
Joakim, 20-04-2022
Alla rätt. Rekommenderar Pouneh starkt. 10 av 10.
Läs mer om Din Nya Bästa Hundvän!
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Niclas, 19-04-2022
Beatrice var hundvakt över en långhelg för vår aktiva beaglevalp och allt gick fint. Beatrice var trevlig och kommunikativ och Bella såg ut att få rikligt med motion och omtanke.
Läs mer om Dog sitter in Farsta
starstarstarstarstar
Hembesök
Krisztian, 19-01-2022
Communication was seamless with Amanda, she is reliable and great with my cat!
Läs mer om För Att Din Vän Ska Få Det Bästa!
starstarstarstarstar
Hembesök
Charlotte, 03-01-2022
Naomi has been very trustworthy and took very good care of our little Staffy for 2 weeks! I look forward to have her again for Chewie!
Läs mer om Caring And Responsible Pet Lover
starstarstarstarstar
Hembesök
Thorir, 02-01-2022
Väldigt snäll och omtänksam när det gällde vår katter. Kunde vara lite trög med att svara medelande ibland men det är ett litet pris för så bra omhandling av våra djur.
Läs mer om Söker En Lite Kompanjon
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Joan, 31-12-2021
Det kändes väldigt tryggt att lämna Milo hos Monica. Hon var väldigt lyhörd för Milos vanor. Jag fick bilder varje dag och hon var väldigt lätt att kommunicera med. Ja skulle verkligen reccomendera henne.
Läs mer om Erfaren Hundälskare
starstarstarstarstar
Hembesök
Attila, 30-12-2021
Very happy with Sarah as our cat sitter over the holidays!!!😺😺😺
Läs mer om King Tut For Pets Services
starstarstarstarstar
Hembesök
Elias, 27-12-2021
Mycket trevlig och skötsam tjej.
Läs mer om Djurvakt i Göteborg
starstarstarstarstar
Hembesök
Lena, 10-12-2021
Det här var tredje gången som Josefine tog hand om min katt när jag var bortrest. Är supernöjd! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Läs mer om Djurvän Erbjuder Djurpassning!
starstarstarstarstar
Hembesök
Jocke, 29-11-2021
Skötte allt helt perfekt. Rekommenderas.
Läs mer om Animal Fanatic
starstarstarstarstar
Hembesök
Therése, 15-11-2021
Supertrevliga och ordningssamma Amal tog jättefin hand om min katt och gav honom den allra bästa omvårdnaden. 😻🙏
Läs mer om Letar Du Efter En Bästa Vän?
starstarstarstarstar
Hembesök
Celeste, 15-10-2021
Anna was a great catsitter! One of my cats has a pretty picky diet and all was handled perfectly. I got news during her stay and went home to happy healthy kitties. Recommend!
Läs mer om Cat Whisperer
starstarstarstarstar
Hunddagis
Anna, 13-10-2021
Mia har en trygg, lugn och vänlig energi.
Läs mer om Nyinflyttad Hundälskare
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Margareta, 11-10-2021
Zelma hade en fantastisk ”semester” hos Jenny och hennes underbara familj. Omhändertagen blev även vi vid lämning och hämtning.
Läs mer om Djurälskande Familj Med Lekvänlig Tomt!
starstarstarstarstar
Hembesök
Fabian, 15-09-2021
Katterna gillade Nike direkt! Mycket enkel kontakt och bokning, kändes väldigt trygg som djurvakt.
Läs mer om Erfaren, Pålitlig Kattvakt!
1
2
next page
  1. Hem
  2. »
  3. Pawshake recensioner