Pawshake logo

Pawshake recensioner

Berättelser från våra husdjursägare

starstarstarstarstar
Hembesök
Linda, 01-08-2021
Priscila har passat våra katter under 1 vecka. Diesel och Elsa var glada när vi kom hem, det har verkligen fungerat superbra! Jag rekommenderar varmt 😻💕
Läs mer om Years Of Volunteer Experience!
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Åsa, 31-07-2021
Kattvan person som tog väl hand om min katt Rut.
Läs mer om För Att Din Vän Ska Få Det Bästa!
starstarstarstarstar
Hembesök
Sofie, 31-07-2021
Bara positivt! Bra kommunikation och tog väl hand om vår katt medan vi var borta.
Läs mer om Passionerad Kattmamma
starstarstarstarstar
Hembesök
Charlott, 28-07-2021
Andra semestern som jag använder mig av Pawshake och det känns hur bra som helst. Den här gången fick jag hjälp av Alexandra och det har inte varit några problem. Alexandra har egna katter och är lugn o trygg i sitt bemötande med katterna. Fick kontinuerligt många kattbilder hemifrån. Vi hade inga p ...
Läs mer om Cat Babysitter
starstarstarstarstar
Hembesök
Sannah, 26-07-2021
Iman har ett magiskt handlag med djur och mina katter stortrivdes under hela perioden. Fick fina bilder och videos varje dag på katternas äventyr. Kan inte rekommendera henne nog!!!
Läs mer om Jag är Här För Ditt Djur!
starstarstarstarstar
Hembesök
Kajsa, 25-07-2021
Agostina looked after our three cats for four days and I am so happy with her as our cat sitter! She’s been amazing with the cats, updates and communication and we would be very happy to have her look after our cats again in the future. Can really recommend.
Läs mer om Pet Sitter Malmö
starstarstarstarstar
Hembesök
Eva, 25-07-2021
Ansvarsfull, pålitlig och framförallt vår Katt tycker mycket om henne.
Läs mer om Djurvän Erbjuder Djurpassning!
starstarstarstarstar
Hembesök
Lovisa, 24-07-2021
Shreeja took great care of my cat while I was away! She was quick to respond and flexible and when I came home again my cat was calm and happy 😊
Läs mer om Owner Away? Especially Fur You.
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Moa, 23-07-2021
Tog emot vår Sixten med ett stort hjärta. Otroligt engagerad, duktig och omtänksam. Skickar regelbundet bilder och små filmsnuttar på vad de gör och hur djuret mår och det var enligt oss väldigt tacksamt! Flexibel och vi har haft bra kommunikation hela vägen och märks att hon älskar djur. Kommer at ...
Läs mer om Nanny För Din Pälskling?!
starstarstarstarstar
Hembesök
My, 19-07-2021
Leané took great care of our cat for a weekend and sent updates with each visit. As an overly anxious cat mom I felt very comfortable leaving Kaj in her care!
Läs mer om The Best Care For Your Best Friend
starstarstarstarstar
Hembesök
Monica, 04-07-2021
Anna var jättegullig, bra kommunikation från början till bokning. Hon skickade uppdatering och bilder till mig efter varje besök. Det märktes att Tusse hade haft det bra och jag anlitar henne gärna igen!
Läs mer om Lugn & Trygg Djurvän.
starstarstarstarstar
Hembesök
Caroline, 04-07-2021
Helt fantastisk kattvakt till våran Nisse! Vi är supernöjda och kommer garanterat använda Sam igen när vi behöver. Pålitlig och engagerad på riktigt. Bättre får man inte.
Läs mer om Happy Pets - Safe And Reliable
starstarstarstarstar
Hundrastning
Lillemor, 11-02-2021
Dina är en jätte rar, punktlig och ansvarsfull flicka. Våran Jack har blivit väldigt förtjust i henne och blir så lycklig när hon kommer. Dom har fått en fin kontakt och Vi är helt lugna att överlämna honom i hennes händer för hon utstrålar verkligen kärlek till honom!!
Läs mer om Hundvakt Som älskar Promenader!
starstarstarstarstar
Hembesök
Amanda, 19-10-2020
Kändes jättetryggt att ha Melinda som kattvakt. Rekommenderas!
Läs mer om Pålitlig Och Kunnig Djurvakt!
starstarstarstarstar
Hembesök
Annika, 17-08-2020
Jag och Tjoppe är supernöjda med Anastasia som är en supergo tjej som man märker älskar djur och jag kommer definitivt kontakta Anastasia igen när jag behöver en trygg och seriös passare 🐈
Läs mer om You Can Trust Your Friend In Me
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Susanne, 14-08-2020
Allt var bra från början till slut. Vi är jättenöjda och kommer definitivt boka här igen. Rekommenderas varmt
Läs mer om Erfaren Djurvakt Finns Här
starstarstarstarstar
Hembesök
Johanne, 28-12-2019
Carolina is a very and helpful catsitter. communication was easy and everything was perfect. Highly recommended.
Läs mer om Pet Heaven
starstarstarstarstar
Husdjur och hus
Liisa, 18-09-2019
Sabina är jättepositiv och pålitlig!
Läs mer om Engagerar Hund Och Katt Människa!
starstarstarstarstar
Husdjur och hus
Ludwig, 03-09-2019
Allt gick jätte bra
Läs mer om Roligaste Vård För Din Hund!
starstarstarstarstar
Hembesök
Melodie, 21-08-2019
Michelle was great and she took care of our cat with a lot of attention and sent us daily photos! Thank you so much :)
Läs mer om Extra Care For Pets In Stockholm
starstarstarstarstar
Hundrastning
Jeanette, 29-07-2019
Fantastisk person som tog hand om mina kissar. Katterna har haft de jätte bra 🤗
Läs mer om Jag Ger Ditt Djur Trygghet!
starstarstarstarstar
Hembesök
Hanna, 28-07-2019
Alicia är en väldigt trevlig och hänsynsfull person som har bra hand med djur och som vi gärna anlitar igen! Bara positiva saker att säga om henne!
Läs mer om Omtänksam Person Som älskar Djur
starstarstarstarstar
Hembesök
Josephine, 22-07-2019
Séverine var mycket ordentlig och tog väl hand om vår katt, helt enligt våra önskemål.
Läs mer om Hundälskare Och Kattälskare
starstarstarstarstar
Hembesök
Elisabeth, 21-07-2019
Jennifer was very flexible with the timing of both dropping off and picking up my cat. My cat must have had a great time as she was hesitant in leaving, so thank you Jennifer!
Läs mer om Djurvakt
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Jutta, 28-06-2019
This was the first time we left our dog Sunny with a dog sitter. From the first moment we met Charlotte we knew that Sunny would be well looked after. Also having their dog Lily there would keep Sunny company. Actually after the stay he missed his new pal Lily. We will definitely use Charlotte again ...
Läs mer om You love your pet - so do we!
starstarstarstarstar
Hunddagis
Riku, 11-06-2019
This was my first experience using pawshake. Anna seemed to be really kind and helpful and our golden retriever didn't want to leave in the ens of the day. Strong recommendation!
Läs mer om Kärleksfull Hundvakt I Sjöstan
starstarstarstarstar
Hembesök
Melissa, 02-04-2019
Emilie is a very good sitter. I left written instructions which were followed exactly. It was so nice getting daily photos of my two cats when I was away. They were so relaxed when I came back, it was like I never left! Definitely would recommend Emilie to anyone looking for a cat sitter in Uppsala.
Läs mer om I'm Here For The Puppy Love!
starstarstarstarstar
Hembesök
Emma, 27-01-2019
Mysig och hemtrevlig lägenhet där Göran trivdes super. Professionell och vänlig tjej med hjärtat på rätt plats. Smidig överlämning och Jessika var väldigt anpassningsbar. Jag kommer definitivt att använda mig av hennes tjänster i framtiden när jag behöver hjälp!
Läs mer om Djurälskare Med Mycket Tid
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Jolet, 26-09-2018
Naomi and her boyfriend are very friendly and considerate. Our pets stayed at their place for a weekend. They seem experienced with animals and I believe our dog and cat had a wonderful time at their appartment. They send us some photo's and videos, which was very much appreciated. If you want both ...
Läs mer om Caring And Responsible Pet Lover
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Katie, 16-08-2018
Andressa is amazing! I had a last minute cancellation with another sitter and she was able to take my 2 dogs last minute. She sent messages frequently while we were gone and gave my dogs lots of love and care. She was able to give one of my dogs his daily medications with no issues. The dogs had ...
Läs mer om Dog Lover :)
1
2
next page
  1. Hem
  2. »
  3. Pawshake recensioner