Pawshake logo

Pawshake recensioner

Berättelser från våra husdjursägare

starstarstarstarstar
Hembesök
Jakob, 28-11-2022
Excellent communication, and a great care-taker. Even brought her own toys, and became a friend to my rather picky cat. Would highly recommend her!
Läs mer om Pet Sitter Malmö
starstarstarstarstar
Hund pensionat
Christina, 27-11-2022
Är 100% super nöjd. Lämnade Iris (min sex månader gamla jaktlabbe tik) i tre dagar i Jessikas trygga händer. Kände direkt vid "inskolningsmötet" att Jessika var toppen med Iris. Iris blev lugn och harmonisk:) Jessika var gullig och skickade underbara videos till mig, när jag var borta, på när Jaxon ...
Läs mer om Djurälskare
starstarstarstarstar
Hund pensionat
Johanna, 27-11-2022
Hämtade en mycket nöjd hund! Tusen tack!
Läs mer om Erfaren Hundälskare
starstarstarstarstar
Hund pensionat
Ida, 21-11-2022
Gjorde ett fantastiskt jobb med min Shira! Dessutom har min hund en del aggressiva tendenser gentemot andra hundar och är relativt stort och stark men Kenan skötte det utmärkt, och jag kände mig trygg i att han kunde hantera det. Skickade bilder regelbundet och uppdaterade mig under dagarna hon bodd ...
Läs mer om Experienced Pet Caretaker, Animal Lover 🇬🇧🇸🇪
starstarstarstarstar
Hundrastning
Marie-Louise, 18-11-2022
Trevlig och bra hand med Sam
Läs mer om Hundvan + hundkär!
starstarstarstarstar
Hembesök
Narek, 16-11-2022
She took very good care of our cat, with daily updates and pictures! 😻
Läs mer om Animal Fanatic
starstarstarstarstar
Hembesök
Eva, 14-11-2022
Jag har bokat Mira flera gånger till Katt. Det finns inte nog superlativer att säga om MIra. Jag har också haft andra kattvakter men ingen är som Mira. Katt (vår katt) trivs jättebra med henne.
Läs mer om Erfaren kattvakt tillgänglig med kort varsel. 🐈
starstarstarstarstar
Hund pensionat
Tomas, 14-11-2022
Läs mer om Pålitlig Djurvakt
starstarstarstarstar
Hund pensionat
Selina, 13-11-2022
Mycket härlig hundvakt som gjort ett fantastiskt jobb med min Luna, en tvåårig storpudel.
Läs mer om Djurälskare sedan barnsben
starstarstarstarstar
Hund pensionat
Mikael, 11-11-2022
Utmärkt hundpassning hos Carina. Mycket stort engagemang. Hon tog hand om vår hund Atlas på allra bästa sätt. Vi fick uppdateringar med bilder flera gånger dagligen. Carina rekommenderas starkt som hundvakt eller kattvakt.
Läs mer om Hund och kattvakt finns
starstarstarstarstar
Hund pensionat
Elizabet, 08-11-2022
Anastasiia skötte mina två katter under ett liv. Jag fick bilder med uppdateringar och katterna verkar ha varit nöjda med sin vistelse också.
Läs mer om om mig :)
starstarstarstarstar
Hembesök
Frida, 07-11-2022
We truly appreciated Marcia’s flexibility, responsibility and friendly approach taking care of our two cats during a week. Highly recommend her!
Läs mer om enskede gård pet boarding
starstarstarstarstar
Hund pensionat
Francesca, 07-11-2022
Viola har tagit hand om Sam väldigt bra. 🥳🥳🥳Perfekt!
Läs mer om Kattälskande student som gärna hjälper till!
starstarstarstarstar
Hembesök
Charlotte, 02-11-2022
My two cats Pepper and Pickle were really well looked after and I would recommend Saba for cat sitting! It was great to be able to go away and feel they were looked after and had some company while I was gone. Saba played with the cats and spent time with them which is really appreciated.
Läs mer om Pet sitter in Malmö
starstarstarstarstar
Hembesök
Marius, 01-11-2022
Iman is our absolute top choice for cat sitting.
Läs mer om Jag är Här För Ditt Djur!
starstarstarstarstar
Hund pensionat
Cynthia, 30-10-2022
It all went great Fintan :) we picked up a very happy and tired doggy.
Läs mer om Your Best Friend Is Mine Too!
starstarstarstarstar
Hundrastning
Louise, 28-10-2022
I can sooo recommend Linn! She’s been an angel helping out with my dog, taking her for long walks during lunch when I’ve been at work. She sends pictures from the walk to let me know how it went, which is so comforting. Can’t recommend her enough. Thanks for everything Linn, you’re a star!
Läs mer om Calm and experienced pet sitter
starstarstarstarstar
Hembesök
Annica, 23-10-2022
Jag och mina katter är väldigt nöjda med den hjälp vi fick av Negin!
Läs mer om Rastning/passning i Göteborg med omnejd
starstarstarstarstar
Hund pensionat
Alireza, 15-10-2022
Anna tog hand om min lilla Rosalie mycket väl. Kommunikationen fungerade perfekt och jag fick dagliga uppdateringar och bilder. Mycket nöjd!
Läs mer om Lugn & Skötsam Kattvakt.
starstarstarstarstar
Hembesök
Marcus, 10-10-2022
En perfekt kattvakt som tog väl hand om mina katter!
Läs mer om katt ock hund vakt!
starstarstarstarstar
Hembesök
Paul, 06-10-2022
We were fortunate to find Zeinab available on a short notice. We very much appreciated her, effort level, flexibility and communication. I feel a bit bad that our always-playing-hard-to-get cat Freja isn't more nice and appreciative of Zeinab.
Läs mer om lovely creatures 😍
starstarstarstarstar
Hembesök
Johannes, 05-10-2022
Petra har varit en fantastisk kattvakt! Seriös och proffsig, och snabb att svara på meddelanden. Våra katter har haft det jättebra under vår resa och vi fick rapporter med bilder varje dag. Vi hoppas kunna anlita Petra igen i framtiden!
Läs mer om Hundrastning och djupassning i ägarens hem
starstarstarstarstar
Hembesök
Karen, 01-10-2022
Meny thanks Shreeja for taking care of our cat! We had a great pre-trip meeting, and she was very attentive to all the details and nuances of caring for our cat. She did an amazing job for taking care of our cat, which gave us peace in mind while we were travelling. We really appreciate your help Sh ...
Läs mer om Owner Away? Especially Fur You.
starstarstarstarstar
Hembesök
Magnus, 12-09-2022
Fantastiskt, alltid så väldigt professionell.
Läs mer om Taking Care Of Cats Dogs & Bunnies
starstarstarstarstar
Hembesök
Hans, 28-08-2022
She took very good care of our Zorro!
Läs mer om Loved Pets
starstarstarstarstar
Hembesök
Andrea, 20-08-2022
Kan rekommendera Alejandra! Hon har tagit så väl om våra två katter men även vårt hem. Var väldigt tillmötesgående för våra önskningar. Kom hem till två glada katter som verkar ha haft det jättebra.
Läs mer om The secret to happiness is simple , be loved by a cat 💕
starstarstarstarstar
Hembesök
Maria, 08-08-2022
Sam tog verkligen jättebra hand om min katt. Jag fick dagliga uppdateringar och bilder. Hän var väldigt omtänksam, och kontaktade mig direkt vid frågor. Min katt var lugn och nöjd när jag kom tillbaka hem. Jag kommer absolut att anlita honom igen.
Läs mer om Happy Pets - Safe And Reliable
starstarstarstarstar
Hembesök
Fredrik, 01-08-2022
Leané took great care of our cats for two weeks, she also helped with watering plants and feeding some fishes. Cats were happy, the apartment looked good when we came home and we couldn't be more happy with Leané.
Läs mer om The Best Care For Your Best Friend
starstarstarstarstar
Hembesök
Wiebke, 01-08-2022
Pouneh är jättetrevlig och har tagit väl hand om vår katt! Hon har även skickat fina foton och små uppdateringar om hur katten mådde under vår semester. Vi hoppas att kunna anlita henne igen nästa gång!
Läs mer om Din Nya Bästa Hundvän!
1
2
3
next page
  1. Hem
  2. »
  3. Pawshake recensioner