Pawshake-recensioner

Berättelser från våra husdjursägare

starstarstarstarstar
Hembesök
Anna, 28-02-2024
Helt underbar kommer definitivt boka henne igen :) kul med foto uppdateringar varje dag!
Läs mer om Med kärlek som djurälskare!
starstarstarstarstar
Hembesök
Ann-Sofie, 25-02-2024
Jag kan verkligen rekommendera Milda.
Läs mer om Most attentive care for your pets!
starstarstarstarstar
Hunddagis
Evelina, 25-02-2024
Rekommenderas varmt. Vi kommer använda Ebba igen om behov uppstår
Läs mer om Många års erfarenhet av passning. Utbildad djurvårdare.
starstarstarstarstar
Hembesök
Gediminas, 23-02-2024
Kamila has been great! She clearly loves animals, has spent extra time with our cat, sent us daily reports and was very punctual! Removed all of the stress of us leaving our pet behind while traveling. Highly recommended!
Läs mer om Kamila - ditt husdjurs nya bästa vän :)
starstarstarstarstar
Hund pensionat
Ivana, 21-02-2024
Vi och Neva bulldog ,var Jätte nöjda och vill varmt rekommendera Enya !
Läs mer om hundpensionat, husvakt, djurpassning, hembesök erbjuds!!
starstarstarstarstar
Hembesök
Ebba, 21-02-2024
Agostina is the best. As always ❤️
Läs mer om Pet Sitter Malmö
starstarstarstarstar
Hembesök
Ryan, 18-02-2024
Priscila did an absolutely great job of taking care of our two cats. They absolutely loved her and she was able to give them medicine and keep them company. They hardly noticed we were gone.
Läs mer om Years Of Volunteer Experience!
starstarstarstarstar
Hembesök
Lu, 16-02-2024
Nervositeten inför att lämna min katt Murmur ensam i 4 dagar förbyttes till glädje över vilken trevlig upplevelse det blev för både Murmur och mig. Tack vare Mikaela som tog väl hand om Murmur så kunde jag känna mig trygg och jobba/resa i lugn och ro. Jag kommer att återkomma och kan varmt rekommend ...
Läs mer om Djurälskare söker jobb som kattvakt
starstarstarstarstar
Hembesök
Melodie, 12-02-2024
Oscar has been amazing with our cat! We received a photo every day and Oscar has been really responsive with everything and the communication was great, thank you so much :)
Läs mer om Dog lover that miss spending time with our furry friends
starstarstarstarstar
Hembesök
Edith, 09-02-2024
Ida är jättetrevlig och tog fin hand om vår katt :)
Läs mer om Äventyr för den aktiva hunden, eller lugn för den äldre?
starstarstarstarstar
Hembesök
Tibor, 08-02-2024
Iman took perfect care of our kitties, 100% recommended!
Läs mer om Jag är Här För Ditt Djur!
starstarstarstarstar
Hembesök
Fredrik, 29-01-2024
Jag har anlitat Evelina tidigare och som alltid är jag väldigt nöjd. Evelina gör ett fantastiskt jobb och är till otrolig hjälp. Rekommenderas!!
Läs mer om Glad 22årig djurälskare som vill hjälpa till!
starstarstarstarstar
Hundrastning
Per-Ulrik, 22-01-2024
Giselle did a great job with our dog Linda and we will for sure ask for her help again in the future. I strongly recommend Giselle as she is kind, very patient and caregiving towards animals. Thank you Giselle for a great job!
Läs mer om Dog walking, home care for cats.
starstarstarstarstar
Hembesök
Eszter, 21-01-2024
Hon tar alltid väldigt väl hand om vår katt. 😊
Läs mer om An animal person from KI master is trying to meet more dogs
starstarstarstarstar
Hembesök
Andrew, 20-01-2024
Pinar took good care of my cat while I was away for a week. I'd recommend her.
Läs mer om Kattälskare och volontär på Katthemmet
starstarstarstarstar
Hembesök
Kerstin, 08-01-2024
Louise hjälpte mig att fånga in mina katter och stoppa dem i transportburarna när jag skulle flytta och själv hade brutit handleden. Proffsig, trevlig djurälskare som gör det lilla extra.
Läs mer om Hund rastning och umgås hemma hos dig
starstarstarstarstar
Hembesök
Laura, 08-01-2024
This is the second time that Zeinab has taken care of Dora and everything went very well. She ensured Dora kept her routine and kept me well informed
Läs mer om lovely creatures 😍
starstarstarstarstar
Hembesök
Kristina, 04-01-2024
This was the second time we used Naomi as a sitter for our cats, and we felt very safe leaving them in her care.
Läs mer om Caring And Responsible Pet Lover
starstarstarstarstar
Hembesök
Rosa, 02-01-2024
Annica var otroligt fin med våra katter. Tog många bilder under besöket, såg till att borsta dem och umgicks med dem under tiden hon var här. Det kändes supertryggt och våra katter kommer gladeligen vilja passas av henne igen! 🥰🐈‍⬛🐈
Läs mer om Hundrastning, katt och smådjur matning, gos, bus och lek
starstarstarstarstar
Hembesök
Celeste, 31-12-2023
I was very happy with Athina, she took good care of my two cats, including an old one who needed daily medication and sent pictures everyday!
Läs mer om hejsan jag kan passa alla typer utav husdjur
starstarstarstarstar
Hembesök
Linda, 30-12-2023
Juls skickar dagliga uppdateringar med foton och det kändes väldigt tryggt. Kan varmt rekommendera.
Läs mer om Loved Pets
starstarstarstarstar
Hembesök
Emil, 30-12-2023
Tog väldigt bra hand om mina kaniner!
Läs mer om Hund promenad, hund/katt/hus/smådjursvaktning på Lidingö
starstarstarstarstar
Hembesök
Tony, 29-12-2023
Maryna är trevlig med glimten i ögat och från första gången hon träffade vår katt var det uppenbart att hon hade mycket erfarenhet av katter och att hon är en äkta djurvän. Rekommenderas varmt! Maryna is friendly with a good sense of humor and from the first time she met our cat it was obvious that ...
Läs mer om Your pet can trust me)
starstarstarstarstar
Hembesök
Anna, 29-12-2023
Det var första gången jag använde mig av Pawshake nu över julen, och det kändes så tryggt och bra med Alejandra. Jag fick videor och uppdateringar varje dag på mina små kissar, och hon lyckades till och med ge min ena kisse sin astmamedicin. Rekommenderar Alejandra varmt alla dagar i veckan! ❤️
Läs mer om The secret to happiness is simple , be loved by a cat 💕
starstarstarstarstar
Hembesök
Emma, 29-12-2023
Riktig toppentjej! Tog hand om mina katter så bra på alla sätt, kommer boka henne nästa gång jag behöver kattvakt❣️😊
Läs mer om Studerande djurvän
starstarstarstarstar
Hembesök
Micaela, 27-12-2023
Renata took such of good care of our cat Lille. She came everyday and send us a complete report each time. We will definitely book you again in the future. Thank you Renata ♥️
Läs mer om Will spend time with your pet
starstarstarstarstar
Hembesök
Marcin, 19-12-2023
jag vill rekommendera Venus. jätte snäll och trevlig person. jätte bra kommunikation.
Läs mer om taking care of your pet like one more of my family ❤️
starstarstarstarstar
Hund pensionat
Jan, 24-11-2023
Carina är en väldigt bra hundvakt! Valle var så glad när han var på väg tillbaka för nästa lite längre period. Känns så tryggt att lämna iväg honom eftersom man vet att han både får kärlek, aktivitet och nya intryck. Stort tack!
Läs mer om Hund och kattvakt finns
starstarstarstarstar
Hembesök
Alexandra, 20-11-2023
Alicia var fantastisk med Sunken, bra kommunikation och väldigt flexibel och förstående! Behöver jag kattvakt igen kommer jag 100% vilja boka Alicia igen :)
Läs mer om 17 åring som älskar djur
starstarstarstarstar
Hembesök
Maria, 19-11-2023
Alaine took very good care of my rabbits! 🐇🐇 😊
Läs mer om Rabbit And Cat Snuggler
1
2
3
4
next page
  1. Hem
  2. »
  3. Pawshake-recensioner