Hur fungerar Pawshake?

Pawshake förenar djurägare med prisvärda lokala djurvakter. Djurvakter är ett bra alternativ till en kennel eller hunddagis. Varje djurvakt tillgodoser ditt husdjurs behov exakt så att du kan vara säker på att ditt husdjur får all den kärlek och uppmärksamhet de behöver medans du är borta.

1. Välj den tjänst du behöver, ange sedan din ort och välj dina datum. Läs djurvaktens recensioner, ort och priser och välj 2-3 djurvakter som du vill kontakta. Det är bra att kontakta mer än en djurvakt för att se till att du hittar den som ditt husdjur gillar mest.

2. Använd kontaktknappen för att kontakta en djurvakt. Detta är gratis och utan skyldighet. Använd bara boka nu-knappen om du redan har träffat djurvakten och diskuterat detaljerna. Bekräfta dina datum och berätta sedan till djurvakten om ditt husdjur. Inkludera vad de gillar och ogillar eller speciella krav de kan ha.

3. Djurvakter ska svara på din förfrågan inom 24 timmar. När din djurvakt har varit i kontakt är det dags att ordna ett meet & greet. Det är här du träffas i person så att du kan avgöra omdjurvakten passar till ditt husdjur.

4. Om första mötet gick bra och ditt husdjur är nöjt, gör du bokningen genom att klicka på knappen ”Boka nu” i meddelandetråden. För att säkerställa säkerheten av din betalning kommer beloppet att hållas av Pawshake tills bokningen är klar.

Det är viktigt att boka via Pawshake för att dra nytta av betalningssäkerhet, Pawshake-garantin , veterinärstäckning, bokningsgaranti och tillgång till kundtjänst. En djurvakt bör aldrig be dig om att betala i kontanter

5. När din djurvakt har bekräftat bokningen är du redo! Har du ytterligare frågor eller vill ändra eller avboka en bokning? Kontakta vår vänliga kundtjänst som gärna hjälper dig.

  1. Hem
  2. »
  3. Hur fungerar Pawshake?