Vi förstår oss på husdjur

Sedan 2013 har vi anslutit hundratusentals djurägare med kärleksfulla djurvakter och vi vill göra samma sak för dig.

Vårt syfte

Hos Pawshake tror vi på att ge djurägare en vänlig, pålitlig och prisvärd omsorg av ert/era djur. Internt hänvisar vi kärleksfullt till detta som "Creating Tails of Happines". Vi vill göra det enkelt för dig att hitta och boka en djurvakt i ditt lokala område. Så oavsett om du ska åka bort, behöver någon att se till ditt husdjur medans du är på jobbet eller ta ut din hund på en promenad runt kvarteret, så har vi en djurvakt åt dig.
97 %
5-stjärniga recensioner
+ 30 000
Pålitliga och bekräftade djurvakter nära dig
+ 1 000 000
Dagar bokade
Visste du att? Pawshake accepterar endast 15 % av de ansökningar de får in från djurvakter. Alla djurvakters applikationer går igenom vår interna kontrolleringsprocess och vi godkänner endast de som har uppfyllt våra höga standarder - eftersom du och dina husdjur förtjänar det bästa.

Varför ska jag välja Pawshake?

Pawshake är ett prisbelönt teknikföretag. När du bokar via Pawshake kan du förvänta dig:

Djurvakter som är noggrant kontrollerade av vårt förtroende- och säkerhetsteam.
Kundtjänst online
Säkra betalningar online
Verifierade recensioner
Dagliga uppdateringar
Bokningskydd- betalningar ges endast till djurvakten när en bokning är klar
Obegränsat med kramar och massor av kärlek till ditt husdjur

Pawshake familjen - vilka är vi?

Vi är kanske Sverige: s mest älskade plattform för hussdjur, men bakom kulisserna är vi ett nära kollektiv av egna företagare.

Vi delar alla samma passion:

Husdjurens välbefinnande och en önskan att ha en positiv inverkan på vårt community.

Vår kundtjänst är baserat lokalt. De består av passionerade djurvakter och djurägare som använder Pawshake plattformen varje dag. Vi tror inte på outsourca vår personal, eftersom vi vill att du ska komma i kontakt med någon som förstår plattformen och bryr sig lika mycket om ditt djurs välbefinnande som du gör.

Våra värderingar

Förtroende och säkerhet

På Pawshake strävar vi efter att främja ett blomstrande communitye som är dedikerat till att ansluta och förbättra husdjurs välbefinnande. Vi förstår att det krävs mycket förtroende för att lita på någon annan att ta hand om ditt husdjur. Därför är förtroende och säkerhet en stor del av Pawshake's kärnvärden. Vi bekräftar alla våra djurvakter och granskar dem ständigt för att se till att vi har de bästa möjliga djurvakter att välja mellan. Varje bokning på Pawshake täcks av Pawshake's garanti som inkluderar veterinärtäckning med mera - vilket i sin tur ger ägare och djurvakter sinnnesro när de bokar via oss.

Community

Som djurvakter och ägare anser vi att du är en del av vårt community. Du kan lita på oss och vi kommer alltid att göra vårt bästa för att stödja dig. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest pålitliga djurvakts upplevelsen- eftersom vi är ett alternativ till vänner och familj och ett mer personligt alternativ till en boarding kennel eller cattery. Om du ännu inte är en medlem, vi vill gärna att du ska vara en del av vår Pawshake familj. Det är gratis att gå med.

Bli medlem här.

Bekvämlighet

Vi strävar efter att bygga en användarvänlig webbplats och mobilapp för att enkelt ansluta djurägare med djurvakter i sina närområden. Betalning sker kontantfritt och görs säkert och smidigt genom vår plattform. Djurvakter och djurägare kan enkelt kommunicera med varandra via vår meddelandeplattform. Våra djurvakter kan lära känna djurägare, göra vad de älskar, få betalt för det och låta Pawshake ta hand om allt annat. Djurägare kan enkelt söka efter tillgängliga djurvakter i sin närhete och boka utan att oroa sig för om husdjuret/en kommer att tas hand om väl.

Vad är historien bakom allt detta?

Pawshake grundades 2013 av Dries och Tanguy. Det hela började när Dries letade efter någon som kunde hjälpa till att ta hand om sin fars hund när han blev sjuk. Hans vänner och familj kunde inte hjälpa till, men han visste att någonstans där ute i sin fars grannskap fanns det en djurälskare som var villig att hjälpa till. Dries var också grundare av en av Belgiens största community för att omplacera räddade hundar och igenom det upplevt första hand den kärlek som människor har gentemot djur. Han behövde bara ett sätt att komma i kontakt med dem. Så han publicerade sin fråga online och blev omedelbart överväldigad av det positiva svaret från samhället. Därifrån föddes idén om Pawshake. Dries visste att det måste finnas många fler människor där ute i samma situation. Så han och Tanguy försökte skapa ett online-community. Deras mål var att fylla det med människor som skulle älskade sina husdjur lika mycket som de gjorde och viktigast av allt, somde kunde lita på. Vi tror att Pawshake hjälper till att öka inte bara djurens välbefinnande utan även deras ägare och djurvakterna. Samtidigt, genom att ansluta djursälskare, hjälper vi att ansluta och stärka vårt lokala community. Resten är historia. Sedan dess har hundratusentals djurägare hittat pålitliga djurvakter genom Pawshake. Vi kan knappt vänta med att välkomna dig till vår familj.

Bli medlem här.

  1. Hem
  2. »
  3. Vi förstår oss på husdjur