Charlotte

En kattmagnet som även gillas av hundar

Eriksberg-Håga
18 h sen
Senast aktiv
Hundrastning
Minst 30 minuters promenader
137 SEK för varje ytterligare husdjur
222 SEK
/promenad
Alla tjänster och priser

Om Charlotte

Du har hittat till en kattmagnet och jourhavande hundkompis!

Tillsammans med mig får ditt djur en helt individanpassad omsorg av högsta kvalitet. Jag är mån om att ta hand om varje katt/hund som om det var det enda djuret i världen, och har hittills aldrig mött ett skyggt djur som inte har känt sig trygg med mig. Brukar ofta kallas för "cat whisperer", även hundar brukar vara överlyckliga i min närhet, med mycket svansvift, hoppande och glada miner. Vill du unna ditt djur det allra bästa, så välj mig! :-) 

Jag är uppväxt med en liten malteser, har även haft katt och kaniner, har därigenom lång djurvana. Har under de senaste decennierna passat andras katter emellanåt. Sen fem år tillbaka umgås jag nästan dagligen med ett par stallkatter, de är rädda för främmande människor, men vi brukar ta mysiga promenader i omgivningarna, gosa och chilla i solen samt hitta på roliga lekar med egentillverkade leksaker. De har så stort förtroende för mig att jag får äran att följa med dem på jakt, tyvärr har jag bidragit till att göra dem till väldigt skickliga jägare via alla lekar med roliga fjäderleksaker ända sen de var små, men om jag ber min favoritkatt att låta bli att ta en fågel han har fått span på när jag är med så lyder han. Inte bara dessa katter, utan nästan alla katter och även hundar brukar dras till mig, även de mest skygga katterna, som annars bara ligger under en soffa när det kommer folk på besök. 

Jag älskar alla slags djur, både tama och vilda, och passar gärna din lilla katt eller hund en kortare eller längre tid, är ofta tillgänglig, även för hundpromenader dagtid om du bor i närheten. Då jag bl.a. är fotograf kan du samtidigt passa på att skaffa nya fina porträtt av ditt djur! I bokningspriset ingår de bästa av fotona som tillkommer under passningen, se exempel på hur de kan se ut i mitt bildgalleri. Det har även hänt att jag har målat en tavla av en katt jag haft hand om. Katten, som mådde som en liten prins hos mig, trodde att det var en riktig konkurrent och gick helt i onödan svartsjukt till attack mot tavlan, samt mot en spegel! ;-) 

Jag har tid över i princip varje dag för promenader i närområdet samt kan titta till din katt eller hund medan du är bortrest. Rör det sig om många drop-in-besök på andra sidan av stan så kan det vara bättre att jag bor hos djuret en tid. Om du vill att jag bor hemma hos dig behövs i regel lite mer framförhållning, så att jag kan synka det med livet i övrigt, så hör gärna av dig i god tid innan semestern! 

Vid mer omfattande tillsyn under hela din arbetsdag, t.ex. för en valp eller för kattungar, samt vid regelbundet återkommande eller längre bokningar är det lätt att priset snabbt drar iväg, särskilt om du har mer än 1-2 djur. Jag vill inte att det ska bli ett hinder, för jag hjälper dig gärna och brukar vara lätt att komma överens med, så tveka inte att höra av dig så kan vi komma fram till ett pris som känns rimligt för båda, så ändrar jag summan i appen innan du betalar!

Jag kan bo hos dig en tid om din katt/hund har stort behov av sällskap, omvårdnad eller aktivering, bor du nära kan jag stanna längre (behöver då bara kolla posten hemma ibland), bor du längre bort kan jag stanna omkring en vecka, beroende på när. Det går också bra för min del att titta till din pälskling i sitt hem, mata, byta vatten, leka/busa, tömma kattlåda/promenera med hund, etc. Jag är skötsam och pålitlig, och en återkommande anlitad kattvakt och hundmotionerare.

Jag vill gärna få veta vad som är speciellt med just din lilla hund, dess temperament, om den brukar gå bra ihop med andra hundar som vi kan tänkas möta, och om det är något särskilt du vill att jag är uppmärksam på under promenaderna.


Jag bor precis intill ett vackert naturreservat som är perfekt för hundpromenader, gillar hundarna att leka så aktiverar jag dem gärna med bollar och pinnar och ser till så de får springa av sig överskottsenergin.

Vad gäller katter så vill jag få info om deras personlighet och vanor, så att jag på bästa sätt kan få dem att trivas så bra som möjligt under din semester. Är det en utekatt så tar jag gärna med den på promenader, eller ser till att den tryggt kommer både ut och in varje dag (om den inte har kattlucka och klarar det själv).

Jag är mån om att dina katter får en fantastisk hemester tillsammans med mig, fylld av roliga lekar, gos, dreamies (eller vad du brukar ge dem för kattgodis), och allt som de kan önska sig i övrigt! Jag är skötsam, pålitlig, och en återkommande anlitad kattvakt och hundmotionerare som har många goda referenser. Har fått närmare 30 stycken 5-stjärniga betyg och positiva omdömen på annat håll.

Några exempel på vad nöjda djurägare har skrivit:

"Charlotte is a warm, gentle person who loves cats. She's reliable and trustworthy, and have a great way with shy cats who need special treatment." ~Anna S.

"Charlotte is an absolutely amazing cat sitter! She truly has a special way with animals, as I could clearly see by the extra care and thoughtfulness she gave to our two cats during her visits. She really went above and beyond what was asked for. I appreciate that our cats were immediately comfortable with her (they normally hide when new visitors come to our place). I whole heartedly recommend Charlotte and look forward to having her look after our cats again!" ~ Maria Y.

"Charlotte bodde hos oss i två veckor och tog hand om våra katter när vi var bortresta. Det var uppenbart att hon tyckte om katterna och tog väl hand om dem. Hon skickade ofta foton till oss så att vi kunde se vad de hade för sig. Vi kan verkligen rekommendera henne som en sann kattvän och bra kattvakt!" ~ Katarina A.

"Charlotte tog väl hand om min lilla Tintin! Hon såg till att ge min katt sin medicin varje dag precis enligt mina jobbiga instruktioner, och kom även med nya idéer för att administrera medicinen! Hon såg till att min katt hade det bekvämt och belönade med gos efteråt. Fick uppdateringar varje dag inkl foton. Kändes väldigt tryggt!" ~ Freddie L.

"Charlotte took care of our cat Simon on a few occasions, and we really appreciated the care and attention that she gave him! Charlotte clearly loves aniomals, and Simon bonded quickly with her as well. She is slso a responsible and trustworthy individual, so we had no concerns with leaving Simon and our home in her care." ~ William R.

"Charlotte är omtänksam och en riktig cat whisperer. ;) Mina katter gillade henne på en gång, och de är oftast väldigt skygga. Kommunikationen med Charltte via chatt och telefon fungerar utmärkt. Hon är trevlig som person och gör sitt yttersta för att se till så att katterna mår så bra som möjligt. Rekommenderas varmt!" ~ David A.


Varmt välkommen med din bokning!
 


 

Charlotte's tjänster

I ditt hem

Hundrastning
Hitta en erfaren hundrastare som kan aktivera din hund när du själv inte har tid
137 SEK för varje ytterligare husdjur
222 SEK
/promenad
Ett hembesök per dag
Boka en djurvakt som kan komma förbi ditt hem och mata och leka med ditt husdjur.
199 SEK
/dag
Husvakt
En husvakt bor i ditt hem, och ser efter ditt hem och ditt/dina husdjur
555 SEK
/natt
Två hembesök per dag
Två drop-in besök åt ditt husdjur
399 SEK
/dag

Charlotte erbjuder även

Hundträning

Avbokningsregler: Medium

Hel återbetalning vid avbokning mer än sju dagar före bokningen, 50 % återbetalning vid avbokning inom sju dagar. Ingen återbetalning sker om bokningen avbryts på eller efter startdatumet.
Hunddagis och hundrastning har alltid flexibel avbokningspolicy: full återbetalning vid avbokning innan klockan 12 dagen före bokningen, 50% återbetalning därefter. Ingen återbetalning är möjlig om avbokningen görs på eller efter den dag då tjänsten ska börja.

Recensioner

starstarstarstarstar
Kommunikation
starstarstarstarstar
Skötsam
starstarstarstarstar
Profil precision
starstarstarstarstar
Behandling av djur
starstarstarstarstar
Värde
starstarstarstarstar
Hembesök
Lotta, 2023-08-01

Charlotte took such good care of my cat and kept her entertained with a lot of playing. Felt very safe leaving my cat to her care. She also takes amazing photos!

Tillgänglighet

Expertis

Specifika kunskaper

Jag pratar Engelska & Franska & Tyska & Danska & Svenska & Norska & Annat
+20 år av erfarenhet
Bekant med hundträningstekniker

Erfaren med

Volontärarbete inom Djurskydd
Rädda husdjur
Beteende problem

Status

Intervjuad på telefon
Verifierad
SMS
Verifierad
Email
Verifierad
Charlotte

Charlotte

En kattmagnet som även gillas av hundar

Eriksberg-Håga
Hundrastning
Minst 30 minuters promenader
137 SEK för varje ytterligare husdjur
222 SEK
/promenad
Alla tjänster och priser
Kontakt Charlotte

Avbokningsregler: Medium

Hel återbetalning vid avbokning mer än sju dagar före bokningen, 50 % återbetalning vid avbokning inom sju dagar. Ingen återbetalning sker om bokningen avbryts på eller efter startdatumet.
Hunddagis och hundrastning har alltid flexibel avbokningspolicy: full återbetalning vid avbokning innan klockan 12 dagen före bokningen, 50% återbetalning därefter. Ingen återbetalning är möjlig om avbokningen görs på eller efter den dag då tjänsten ska börja.

Boka via Pawshake för att njuta avThe Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

Kontakt Charlotte