Pawshake logo

Hitta pålitliga djurvakter nära dig

Djurvaktning

Kärleksfull djurvård när du är borta

Ska du ut och resa eller behöver bara lite extra hjälp med dina husdjur? Du kan hitta en perfekt djurvakt på Pawshake.

Pawshake har tusentals pålitliga och verifierade djurvakter som erbjuder sin personliga djurvård och husdjurstjänster direkt till dig.

Pawshake vet att din lurviga vän förtjänar den allra bästa vården. Våra djurvakter är mycket erfarna och ger högkvalitativt omsorg, inackorderingar och hundpromenader till din lurviga vän.

Vad är en Pawshakes djurvakt?

Ditt husdjurs nya bästa kompis

Pawshakes djurvakter är vänliga personer från ditt grannskap som helt enkelt älskar att spendera sin tid med att ta hand om djur! Pawshakes webbsida är en perfekt plats för våra djurvakter att erbjuda sina högkvalitativa djurvårdstjänster direkt till dig och din lurviga vän.
Pawshakes djurvakter kan vara alla sorters människor - vissa kan vara veterinärstudenter, sjuksköterskor, pensionärer med lite ledig tid och plats för husdjur eller till och med familjer och par som inte är redo för ett eget husdjur men skulle älska att ta hand om ditt. Oavsett din djurvakts bakgrund kan du vara säker på att de har gått med i Pawshake på grund av sitt engagemang och är äkta djurälskare.
Pawshake fungerar inte som en traditionell hund kennel eller cattery - i stället erbjuder vi personliga, flexibla, hem-baserade tjänster som passar dig och din lurviga vän bäst.

Varför är en Pawshake djurvakt ett bättre val?

Designat med glada husdjur i åtanke

Flexibla tjänster

Välj inackordering eller husvakt till ditt husdjur när du är hemifrån i några dagar. Din hund kan fortsätta att vara aktiv med hundpromenader. En djurvakt kan ta hand om din katt under regelbundna hembesök och kan även ta hand om din kanin, ditt marsvin, din fisk eller din fågel.

Gratis personligt möte

Lär känna varandra med en pliktfri meet & greet så du kan vara säker på att ditt husdjur är i absolut rätta händer. Hittade du en perfekt djurvakt till ditt husdjur? Boka säkert via Pawshake för premium djurförsäkring, stöd 24/7 och vår nöjdhetsgaranti.

Personligt och prisvärt

Varje husdjur är speciellt och unikt. På Pawshake kan du hitta en perfekt djurvakt för ditt husdjurs individuella behov. Det kommer inte kosta skjortan för den allra bästa personliga djurvården: våra överkomliga priser fastställs individuellt av våra djurvakter.

Pawshakes skillnad

Vi tar hand om dig och ditt husdjur

Premium djursförsäkring

För att du ska ha sinnesro täcker vår Premium djurförsäkring ditt husdjur i händelse av sjukdom eller skada inklusive tredje part. Betala säkert online för automatisk försäkring under hela bokningen. Du är i säkra händer hos Pawshake.

Verifierade djurvakter nära dig

Alla djurvakter på Pawshake godkänns individuellt av vårt team av specialister: mindre än 20% av potentiella sökande blir godkända. Alla Pawshakes djurvakter måste ha en detaljerad profil med information om deras erfarenhet, djurvård bakgrund och autentiska recensioner.

Sinnesfrid

Våra kärleksfulla djurvakter är 100% dedikerade till din katt, hund, kanin, fågel eller marsvin. Njut av dagliga uppdateringar och bilder från ditt husdjur under bokningsperioden. Plus, vår vänliga kundtjänst är online 24/7 för att hjälpa dig.

Pawshakes nöjdhetsgaranti

Om djurvakten du har bokat mot all förmodan inte kan ta hand om ditt husdjur gör vi allt vi kan för att hitta en ersättare. Det här är väldigt sällsynt, men vi finns här för att hjälpa och stödja dig om det händer.

5-stjärniga djurvakts recensioner

Läs riktiga recensioner från glada djurägare

Hembesök
Lars, 09-09-2019
Väldigt trevlig och ansvarsfull. Vi är jättenöjda.
Läs mer om Hundälskare I Guldheden
Hembesök
Robert, 28-08-2019
Can't recommend Iman enough. She took care of both my cat and my apartment very well. I will certainly book her again when Genghis needs a caretaker :)
Läs mer om Jag är Här För Ditt Djur!
Hembesök
Hanna, 28-07-2019
Alicia är en väldigt trevlig och hänsynsfull person som har bra hand med djur och som vi gärna anlitar igen! Bara positiva saker att säga om henne!
Läs mer om Omtänksam Person Som älskar Djur
Hembesök
Melissa, 02-04-2019
Emilie is a very good sitter. I left written instructions which were followed exactly. It was so nice getting daily photos of my two cats when I was away. They were so relaxed when I came back, it was like I never left! Definitely would recommend Emilie to anyone looking for a cat sitter in Uppsala.
Läs mer om I'm Here For The Puppy Love!

Hitta djurvakter i dina bästa närområden

Djurvakter nära dig

Pawshake's garanti

Vi tar hand om dig och ditt husdjur

Premium husdjursförsäkring ingår

Ditt husdjur täcks av premium djurförsäkring i händelse av sjukdom eller skada och tredje part. Betala säkert online för automatisk försäkringsskydd vid bokning av din djurvakt. Du är i säkra händer hos Pawshake.

Verifierade djurvakter nära dig

Alla djurvakter är individuellt verifierade av vårt specialist team : mindre än 20% av de potentiella djurvakterna blir godkända. Alla djurvakter har en detaljerad profil med personlig information och recensioner som du kan läsa innan du bokar deras tjänster.

Sinnesro

Våra älskvärda djurvakter är dedikerade till din katt, hund, kanin, fågel eller marsvin. Njut av dagliga uppdateringar och bilder från din djurvakt under bokningen. Vårt vänliga kundtjänst team finns online för att hjälpa dig 24/7.

Djurvakts nöjdhetsgaranti

Skulle en djurvakt du har bokat inte kunna ta hand om ditt husdjur, så gör vi allt vi kan för att hitta en ersättare. Det här är väldigt sällsynt, men vi finns här för att hjälpa dig om det händer.

Hur fungerar det?

Pawshake är enkelt!

1. Gratis personligt möte

Kontakta en kärleksfull djurvakt och ordna en förpliktelsefri meet & greet.

2. Boka online

Boka din hundvakt säkert på nätet för att njuta av vår premium husdjursförsäkring och stöd 24/7 online.

3. Slappna av

Ditt husdjur är i säkra händer. Din djurvakt kontaktar dig regelbundet med bilder och uppdateringar under bokningen.

Använder du en Pawshake för första gången?

Så här fungerar det

Att lämna ditt husdjur när du går till jobbet eller åker på semester kan vara jobbigt och orsaka stress. Med några enkla steg kan du veta att ditt husdjur kommer vara lugnt, glatt och vara i säkra händer.

Hur väljer jag rätt djurvakt?

Läs din djurvakts profil noggrant. Du kan bläddra igenom recensioner från tidigare bokningar och kontrollera tillgängligheten på deras kalender. Om djurvakten ser lovande ut skicka ett meddelande med dina datum och krav.

Meet & Greet

Ordna alltid en meet & greet med djurvakten innan du bokar. Ta dig tid att lära känna varandra - fråga massa frågor och svara på de frågor som djurvakten kan ha.

Slutför din bokning

Om ditt personliga möte var framgångsrik, boka din djurvakt formellt via Pawshakes hemsida. Detta kommer att aktivera vår premium djurförsäkring under bokningsperioden, Pawshakes garanti och stöd från vår kundtjänst.

Alla djurvaktstjänster

Hitta djursvårdstjänsten som passar ditt djurs unika behov.

Definition av djurvaktstjänster

Behöver du hjälp med ditt husdjur men är osäker på vad du ska boka? Här finns definitioner av alla tjänster på Pawshake.

Inackordering/Dygnspassning

Denna tjänst är för djurägare som vill att deras husdjur ska stanna över natten i djurvaktens hem.

Hunddagis

Hunddagis (eller husdjurs dagis) är perfekt när du vill att en djurvakt tar hand om ditt husdjur i sitt hem under dagen.

Hundrastare

En hundpromenad kan variera från cirka 30 minuter till en timme och är ett bra sätt för din hund att få lite extra träning med sin djurvakt när du har för mycket att göra.

Hembesök

Hembesök (antingen en eller två gånger per dag) är bra när du vill att en djurvakt besöker ditt hem från 30 minuter upp till en timme under dagen. Djurvakten kan mata ditt husdjur, leka och gosa lite med ditt husdjur.

House sitting

En djurvakt kan erbjuda vård i hemmet genom att stanna hos ditt husdjur i ditt hus. Detta gör att ditt husdjur kan behålla sina vanliga rutiner och undvika stressen i att byta plats.

Pawshake Appen - för att snabbt och lätt hitta en djurvakt.

Ladda ner Pawshake appen gratis idag för att hitta och boka din perfekta djurvakt.

Djurägare

Behöver du husdjursvård, husdjursdagis eller andra djurvårds tjänster? Anmäl dig på Pawshake och hitta det perfekta djurvakten.
Bli medlem i Pawshake som djurägare

Djurvakt

Vill du hjälpa husdjursägare medan de är borta eller har mycket på jobbet? Bli en djurvakt på Pawshake; det är roligt, flexibelt och gratis.
Bli medlem i Pawshake som djurvakt
  1. Hem
  2. »
  3. Djurpassning