hundrastning

Hundrastning i ditt kvarter?

Hitta hundrastare nära dig

  • Dagliga promenader håller din hund i form
  • Tillförlitliga, bekräftade och försäkrade hundrastare
  • Anpassad efter din hunds behov

Hundrastare

Hundrastning på Pawshake innebär att en hundrastare kommer och hämtar din hund vi överenskommen tid och går ut och går med henom medan du är borta.

Varför hundrastning?

Tunga dagar, långtråkiga dagar: Om du jobbar borta hela dagen och hunden får stanna hemma, kan det kännas tråkigt eller ensamt för dem. Vissa dagar, speciellt valpar och äldre hundar, kan behöva gå på toa under dagen, men kan inte för att det inte finns någon där för att gå ut med dem. Detta kan bli stressigt för de stackars hundarna. En härlig promenad eller rastning kan göra din hunds dagar mycket lättare.

Motion får hundar att må bättre – de får möjlighet att använda sina sinnen för att lukta, titta och höra på allt spännande i omvärlden och kanske även får socialisera lite grann med andra hundar.

Om du har ett upptaget liv, kanske du inte har tid att se till att din hund får den motionen som behövs. Men med en hundvakt kan du komma hem och njuta av kvällen tillsammans med din hund. Gå ut igen eller bara mys på soffan – ni får bestämma.

Hur fungerar hundrastning?

Gratis personligt möte: Första steget är att hitta en hundrastare i ditt område som passar och som är tillgänglig. Kontakta dem och boka in ett personligt möte så att ni kan lära känna varandra och, om rastaren har sin egen hund eller andra som också kommer att vara med på promenaderna, se till att hundarna får träffa varandra på en säker plats.

Betala via Pawshake: Om allt passar så kan du boka och betala säkert via Pawshake.

Topptips om hunddagis:

  • Om hundvakten hämtar och lämnar av hunden, se till att de får en nyckel till ditt hus eller din lägenhet.
  • Se till att vet var allt som hunden behöver finns, dvs. koppel, påsar, leksaker och täcke eller säng, eller kom ihåg att ta med dessa saker.
  • Ge rastaren en överblick på hur din hund reagerar på olika situationer (dvs. med främlingar, tikar eller handhundar, cyklar) och and - viktigast av allt: berätta om hundens förhållningssätt.
  • Kom överens om specifikt var och hur långa promenaderna ska vara, om hunden får gå utan koppel och huruvida träning ingår samt annat som kan vara viktigt för dig eller hunden.

Vet vad hunden har för sig: Om du vill får en liten inblick i din hunds dag på hunddagiset så kan hundvakten skicka skrivna eller fotouppdateringar via Pawshake.

Varför Hundrastning via Pawshake?

Tillförlitlig, bekräftad och försäkrad: På Pawshake hittar du tillförlitliga och bekräftade hundrastare nära dig.

Slipp skulden: En dedikerad hundrastare kan vara ett jättebra alternativ till att be grannen eller svärmor att gå ut och gå med hunden. För många kan det kännas pinsamt att be vänner eller släkt att se efter hunden, men på Pawshake hittar du massvis med djurälskare som gärna gör det!

Anpassad efter hundens behov: Många professionella hundrastare har en bestämd rutt eller går med flera hundar samtidigt.

Men din hund kanske inte tycker om andra hundar? Be i så fall att hen får en egen promenad.

Har du en liten valp eller äldre hund som inte skulle klara av den snabba taken eller långa promenaderna som professionella hundrastare brukar innebära? Hitta då en hundrastare som kan ta korta, sakta promenader istället.

Är din hund ovanligt aktiv och behöver långa promenader? Även det kan ordnas. Den roliga och omtänksamma tjänsten som Pawshakes hundrastare erbjuder anpassas efter varje kunds behov!

Pawshakes garanti

  • Lokala djurvakter
  • Fullständigt försäkrad
  • Sinnesfrid

Vi här på Pawshake är redo för att hjälpa till.

Kontakta oss