Pawshake logo

Hitta en pålitliga hundpromenerare nära dig

Hitta en erfaren hundrastare som kan aktivera din hund när du själv inte har tid

Hundpromenad

Den bästa hundpromenader

Behöver Ludde lite extra motionering? När du har mycket med arbete och liv, kan du alltid vända dig till Pawshake för att hitta de bästa hundpromenerare i din närhet.

Pawshake har tusentals verifierade och pålitliga hundpromenerare som verkligen älskar vad de gör. Din hund kommer aldrig att bli uttråkad eller vara ensam igen!

Varför är hundpromenader så viktiga?

För friska och glada hundar

Våra hundpromenads tjänster är ett bra sätt för din vovve att vara glad och hälsosam på ett varierat sätt.
Alla hundar behöver mental och fysisk stimulans varje dag. Din hund kommer att behålla en hälsosam kroppsvikt om de går på regelbundna dagliga promenader, vilket är mycket viktigt för deras långsiktiga hälsa.
Om din hund är hemma hela dagen med ingenting att göra kan den bli uttråkad, rastlös och orolig. En hundpromenad i friska luften en eller två gånger om dagen gör det möjligt för din hund att bränna lite energi, vilket förhindrar destruktivt beteende i hemmet som t.ex. att tugga på saker den inte ska eller gräva. Intrycken och dofterna på en promenad är otroligt intressanta för din hund att ta in och kommer också att bidra till att förhindra tristess och stress. Plus att din hundpromenerare kan ge massor av klappar längs vägen!

Varför är en Pawshake hundpromenerare ett bättre val?

Snabbt, enkelt och säkert för din hund

Hundpromenads tjänster

Din hund kommer aldrig att bli uttråkad eller ensam igen: Ta kontakt med en Pawshake hundpromenerare för att ta dem ut på en promenad när du inte kan.

Gratis personligt möte

Introducera din hund till hundpromeneraren under ett pliktfritt meet & greet. Hittade den bästa hundpromeneraren åt din bästa vän? Boka säkert via Pawshake för premium djurförsäkring, stöd 24/7 och vår nöjdhetsgaranti.

Personligt och prisvärt

Hos Pawshake kan du träffa och välja de bästa hundpromenerare åt din hund. Hundpromenerare sätter sina egna priser och är billigare än stora hundpromenads företag. Dessutom kan du ange vad du vill ha på promenaden t.ex. springning, träning eller bara en avkopplande promenad.

Har du ingen tid till att titta?

Det är enkelt att hitta en perfekt hundpromenerare med ett knapptryck. Logga bara in på Pawshakes hemsida eller mobilapp, skriv in din ort och bläddra bland lokala hundpromenerare som skulle älska att träffa dig och din vovve.

Pawshakes skillnad

Din hund är i säkra händer

Din hund är skyddad

Hos Pawshake är våra hundpromenerare verifierade och har frivilligt gått med i Pawshake helt på grund av sin kärlek till hundar. Under bokningen är din hund skyddad av vår Premium djurförsäkring vid olycka eller sjukdom.

Skuldfria hundpromenader

Om du är för upptagen för att gå ut med din hund kan du nog anta att din familj, grannar eller vänner också är det! Nu behöver du inte känna dig generad om att be om hjälp, eftersom Pawshake hundpromenerare verkligen finns där på grund av sin kärlek till hundar.

Regelbundna uppdateringar

Hundpromeneraren uppdaterar dig medans du är på jobbet genom regelbundna meddelanden och bilder. Du kan också diskutera den exakta vägen du vill att hundpromenaden ska gå och ha eventuella andra förfrågningar, till exempel ett besök till den lokala hundparken eller någonstans där din hund kan springa fritt.

Hitta hundpromenerare i dina bästa närområden

Hundpromenerare nära dig

Pawshake's garanti

Vi tar hand om dig och ditt husdjur

Sinnesro garanti ingår

Om det är osannolika händer och ditt husdjur blir sjukt eller skadat under en bokning, täcker Pawshake veterinärkostnader. Betala säkert online för att täckas av Pawshake's garantin under din bokning. Du är i säkra händer hos Pawshake.

Verifierade djurvakter nära dig

Alla djurvakter är individuellt verifierade av vårt specialist team : mindre än 20% av de potentiella djurvakterna blir godkända. Alla djurvakter har en detaljerad profil med personlig information och recensioner som du kan läsa innan du bokar deras tjänster.

Sinnesro

Våra älskvärda djurvakter är dedikerade till din katt, hund, kanin, fågel eller marsvin. Njut av dagliga uppdateringar och bilder från din djurvakt under bokningen. Vårt vänliga kundtjänst team finns online för att hjälpa dig.

Bokningsgaranti

Skulle en djurvakt du har bokat inte kunna ta hand om ditt husdjur, så gör vi allt vi kan för att hitta en ersättare. Det här är väldigt sällsynt, men vi finns här för att hjälpa dig om det händer.

Hur fungerar det?

Pawshake är enkelt!

1. Gratis personligt möte

1. Gratis personligt möte

Kontakta en kärleksfull djurvakt och ordna en förpliktelsefri meet & greet.
2. Boka online

2. Boka online

Boka din hundvakt säkert på nätet för att njuta av Pawshake's garantin, stöd, bokningsgaranti och veterinärstäckning för ditt husdjur.
3. Slappna av

3. Slappna av

Ditt husdjur är i säkra händer. Din djurvakt kontaktar dig regelbundet med bilder och uppdateringar under bokningen.

Använder du en hundpromenerare för första gången?

Så här fungerar det

Hitta och boka den bästa hundpromeneraren för din vovve hos Pawshake utan något krångel eller stress genom att följa dessa enkla steg:

Sök efter den perfekta hundpromeneraren

Ta en titt på hundpromenerarens profil för att se bilder på deras egna husdjur, läs om deras hundpromenads tjänst och i allmänhet lära känna dem lite. Du kan också läsa recensioner från andra nöjda hundägare och kontrollera tillgängligheten i hundpromenerarens kalender.

Meet & greet

Ordna ett förpliktelsefritt möte innan du bokar hundpromenaden. Det är en chans att presentera din hund och kanske låta hundpromeneraren ta dem på en prov promenad. Det finns ingen anledning att skynda på en meet & greet - lära känna hundpromeneraren genom att ställa frågor och svara på de frågor de kan ha.

Gör själva bokningen

Gick mötet bra? Gå till Pawshake igen för att boka tjänsten - detta ser till att din hund är täckt av vår Premium djurförsäkring och Pawshakes nöjdhetsgaranti. Betalning sker vid denna tidpunkt och kommer att ges ut till hundpromeneraren när bokningen är avslutad.

Pawshake Appen - för att snabbt och lätt hitta en djurvakt.

Ladda ner Pawshake appen gratis idag för att hitta och boka din perfekta djurvakt.

  1. Hem
  2. »
  3. Hundrastning