Pawshake logo

Hundrastare Norrköping

Hitta en erfaren hundrastare som kan aktivera din hund när du själv inte har tid

location
Hundrastning
closedContainer
Var god välj datum
closedContainer
Djur
closedContainer
Avancerade filter
closedContainer
Jag letar efter
Hundrastning
closedContainer
Nära
location
Datum
Var god välj datum
closedContainer
Husdjur
Husdjur
closedContainer
Flexibel avbokningsregler för alla bokningar av hundrastning. Avboka senast klockan 12.00 dagen innan bokningen startar för full återbetalning.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

150 SEK
/promenad
Log in to mark Sam as a favourite.

Sam

1 km - Norrköping

Happy Pets - Safe And Reliable

4
3 återkommande gäster
Granskning av Erica:Pålitlig, professionell och fantastisk med vår hund som har särskilda behov. Reliable, professional and fantastic with o ...
Läs mer
1

Andra tjänster i Norrköping

Pawshake erbjuder också hundrastning i

Varför hundrastning?

Ibland kan du bli riktigt upptagen och märker att du inte hinner gå ut med din hund. Lyckligtvis är det verkligen lätt att genom Pawshake få kontakt med tusentals djurvänner och hitta en hundrastare i Norrköping som är tillgänglig och kan hjälpa dig.

Alla våra hundrastare kontrolleras individuellt och varje bokning av hundrastning täcks av Pawshake's garantin så att du kanslappna av medans din djurvakt tar hand om din hund. Dessutom kommer din Pawshake-hundrastare från Norrköping och deras profil innehåller även recensioner från andra husdjursägare.

Att ha en hundrastare på besök under dagen är ett prisvärt och bra sätt att bryta upp dagen och göra din hunds dag mer intressant. Några av våra rastare tar flera hundar på en gång så den här tjänsten är ett bra sätt för din hund att umgås och träffa andra liknande hundar. Men om din hund föredrar att gå ut ensam kan du också hitta hundrastare som bara går ut med en hund åt gången Norrköping . På så sätt kan promenaderna vara helt dedikerade till vad din hund vill ha - oavsett om det är en långsam promenad eller en snabb promenad runt kvarteret, Pawshake's hundrastare hjälper dig gärna.

Djurägare i Norrköping bokar hundpromenader på Pawshake. Över 4 djurägare i Norrköping har lämnat en recension, med ett medel på 5/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Hundrastning
  4. »
  5. Norrköping

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.