Pawshake logo

Hitta pålitliga husvakter nära dig

En husvakt bor i ditt hem, och ser efter ditt hem och ditt/dina husdjur

Husvaktning på Pawshake

Den säkraste husvaktnings tjänsten

Föredrar ditt husdjur att stanna hemma? Om du kallas in i sista minut på jobbet eller har en semester planerad kan en dedikerad Pawshake husvakt komma och hålla din lurviga vän sällskap.

Luta dig tillbaka och slappna av genom att veta att en pålitlig och verifierad Pawshake husvaktare ser till att ditt husdjur och ditt hem är säkert. Inga burar, inga kennlar: det är den frid i sinnet som kommer från att ha en Pawshake husvakt!

Vad innebär en husvakt?

En säker och flexibel lösning till vård av dina djur

Husvaktning är en djursvårdstjänst i hemmet. En husvakt kommer att vara i ditt hem under den tid du är borta för att ta hand om ditt husdjur och hålla ett öga på ditt hem.
En husvakt är ett perfekt val för hundar och katter som inte gillar att transporteras till en annan plats för inackordering: som t.ex. valpar, äldre katter och hundar eller husdjur med speciella behov. En husvakt är ett utmärkt alternativ för husdjur som lider av separationsångest, eftersom de välbekanta ljud och dofter i hemmet är mer tröstande än en inackordering på en obekant plats. Det är också perfekt för andra husdjur som fiskar , små djur i bur och till och med djur på en bondgård som är lyckligare i sitt eget välbekanta utrymme. Om du har flera husdjur kan inackordering vara för dyrt eller svårt att ordna, då kan en husvakt vara en bra lösning för djurvård.
Förutom att hålla dina husdjur nöjda kan en husvakt passa till dig som är lite nervös över hemmets säkerhet när du är borta. Det kan inkludera extra tjänster som att ta in posten, vattna blommorna och ta ut soporna för att bli hämtade. Ditt hus kommer att kännas bott i och vara mycket säkrare med en pålitlig Pawshake husvakt som kommer och går än om hemmet stod tomt.

Pawshakes skillnad

Ditt hem och dina husdjur är i säkra händer

Husvaktnings tjänster

Ditt husdjur kan fortsätta att bo tryggt och bekvämt i sitt eget hem med en vänlig Pawshake husvakt. Klappar på magen och kramar ingår alltid!

Gratis personligt möte

Lär känna husvakten genom ett pliktfritt meet & greet. När du är redo, boka husvakten enkelt via Pawshake för premium djurförsäkring, stöd 24/7 och vår nöjdhetsgaranti.

Säker och kostnadseffektiv

Du kan själv välja exakt vem du vill ska bo i ditt hem med ditt husdjur. Dessutom sätter våra husvakter sina egna priser, vilket gör det till ett mer rättvist och prisvärt alternativ för många husägare än inackordering .

Mer än djurvård

Din dedikerade husvakt ger din bästa vän gott om uppmärksamhet, tid att leka och kan utföra extra tjänster som att ta in posten, tömma soporna och vattna blommorna. Ditt hus kommer att vara säkert och ordnat under hela tiden du är borta.

Har du kort om tid?

Din vänliga husvakt är bara några få klick bort. Besök bara Pawshakes hemsida eller mobilapp, skriv in din ort och bläddra bland husvakter som är redo att hjälpa dig.

Använder du en husvakt för första gången?

Så här fungerar det:

Om du aldrig har använt en husvakt till dina husdjur, oroa dig inte: vi kan gå igenom processen så att allt går smidigt. Följ dessa enkla steg:

Enkel sökning

Ange din ort och de datum du behöver en husvakt på Pawshake under tjänsten "husvakt". När du surfar genom husvakts profiler, läs noggrant om varje persons tidigare erfarenhet, deras service och kundrecensioner. Du kanske hittar några olika profiler du gillar: Skicka bara varje person ett snabbt meddelande med dina datum och krav.

Meet & greet

Om en husvakt du är intresserad av är tillgänglig, organisera en förpliktelsefri meet & greet innan du bokar. Introducera din hund, katt eller andra husdjur, fråga husvakten de eventuella frågor du kan ha och visa dem runt ditt hus. Kom ihåg att berätta var du har ditt husdjurs mat och förnödenheter, samt vart din rengöringsprodukter finns och andra relevanta uppgifter.

Gör husvakts bokningen

Känns det bra efter det personliga mötet? Gå tillbaka till Pawshake för att göra bokningen formell. Bokning via vår hemsida aktiverar automatiskt vår Premium djurförsäkring och Pawshakes nöjdhetsgaranti. Vid detta tillfälle behandlas betalningen men kommer inte att ges ut till husvakten förrän bokningen är klar.

Hitta husvakter i dina bästa närområden

Husvakter nära dig

Pawshake's garanti

Vi tar hand om dig och ditt husdjur

Sinnesro garanti ingår

Om det är osannolika händer och ditt husdjur blir sjukt eller skadat under en bokning, täcker Pawshake veterinärkostnader. Betala säkert online för att täckas av Pawshake's garantin under din bokning. Du är i säkra händer hos Pawshake.

Verifierade djurvakter nära dig

Alla djurvakter är individuellt verifierade av vårt specialist team : mindre än 20% av de potentiella djurvakterna blir godkända. Alla djurvakter har en detaljerad profil med personlig information och recensioner som du kan läsa innan du bokar deras tjänster.

Sinnesro

Våra älskvärda djurvakter är dedikerade till din katt, hund, kanin, fågel eller marsvin. Njut av dagliga uppdateringar och bilder från din djurvakt under bokningen. Vårt vänliga kundtjänst team finns online för att hjälpa dig.

Bokningsgaranti

Skulle en djurvakt du har bokat inte kunna ta hand om ditt husdjur, så gör vi allt vi kan för att hitta en ersättare. Det här är väldigt sällsynt, men vi finns här för att hjälpa dig om det händer.

Hur fungerar det?

Pawshake är enkelt!

1. Gratis personligt möte

1. Gratis personligt möte

Kontakta en kärleksfull djurvakt och ordna en förpliktelsefri meet & greet.
2. Boka online

2. Boka online

Boka din hundvakt säkert på nätet för att njuta av Pawshake's garantin, stöd, bokningsgaranti och veterinärstäckning för ditt husdjur.
3. Slappna av

3. Slappna av

Ditt husdjur är i säkra händer. Din djurvakt kontaktar dig regelbundet med bilder och uppdateringar under bokningen.

Pawshake Appen - för att snabbt och lätt hitta en djurvakt.

Ladda ner Pawshake appen gratis idag för att hitta och boka din perfekta djurvakt.

  1. Hem
  2. »
  3. Husdjur och hus