Pawshake logo

House sitting Örebro

En husvakt bor i ditt hem, och ser efter ditt hem och ditt/dina husdjur

location
Husdjur och hus
closedContainer
Startdatum
Slutdatum
Djur
closedContainer
Avancerade filter
closedContainer
Jag letar efter
Husdjur och hus
closedContainer
Nära
location
Datum
Startdatum
Slutdatum
Husdjur
Husdjur
closedContainer
Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
500 SEK
/natt
Log in to mark Felicia as a favourite.

Felicia

0 km - Nikolai

Erfaren hundvakt, med stor passion för djurens välmående.

Senast aktiv 4 dagar sen
Hej alla hundägare! Mitt namn är Felicia och vet att din hund kommer uppskatta att du valde mig som hundvakt. Jag tar lå ...
Läs mer
350 SEK
/natt
Log in to mark Eveline as a favourite.

Eveline

17 km - Kumlaby-Malmen

Erfaren djurvakt med enorm kärlek till alla djur

Bor med 2 katter
Jag har lång erfarenhet av katt, hund och häst. Jag har själv ägt katter, fåglar, en hel del olika gnagare, samt alltid ...
Läs mer
1

Pawshake erbjuder också husvaktning i

Varför ska jag ha en husvakt?

Reser du bort men har ett husdjur som föredrar att stanna kvar i sin egen miljö? Eller kanske har du en rad olika djur och det är inte praktiskt för dig att organisera att de alla bor på olika platser? Då kanske du vill överväga att hitta en djurvakt på Pawshake som kan komma och bo i dit hem i Örebro medans du är borta.

Husvaktning är ett bekvämt och prisvärt alternativ när du har flera husdjur och vill att ditt hus ska vara säkert och tas hand om medans du är borta. Många av våra djurvakter har mycket rimliga priser för husvaktning eftersom de tycker om att upptäcka olika stadsdelar som Örebro.

På Pawshake förstår vi att det kan vara lite skrämmande att lämna ditt hem till en främling. Så vi har gjort allt för att se till att din Pawshake husvakt är pålitlig. Alla våra djurvaktsprofiler kontrolleras individuellt av vårt dedikerade förtroende- och säkerhetstea.

Det bästa med en Pawshake-verifierad husvakt är att du kan koppla av och att veta att du täckas av Pawshake's garantin som inkluderar veterinärstäckning. Ditt husdjur förblir i en bekant miljö och ditt hem Örebro sköts om.

Förutom att ta hand om ditt husdjur, hjälper de flesta av våra husvakter dig gärna med att ta in din post, ta ut soporna och vattna dina blommor. Se bara till att du diskuterar alla dina krav med din valda husvakt innan du bokar.

  1. Hem
  2. »
  3. Husdjur och hus
  4. »
  5. Örebro

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.