Pawshake logo

Hitta pålitlig hundpensionat nära dig

Din hund övernattar hos en hundvakt

Hundpensionat

Kärleksfull hundpensionat till din vovve

Ska du ut och resa snart, renovera ditt hem eller flytta? Din hund kan vara trygg och glad hos en hundvakt från Pawshake.

Pawshake har tusentals kärleksfulla och pålitliga inackorderare som vill öppna både sina hem och hjärtan för din hund. Undvik bullriga hund kennlar och ge din hund en mysig semester i en bekväm familjemiljö.

Är hundpensionat nytt för dig?

Det här är vad det handlar om

Vad är hundpensionat?

Pawshakes hundpensionat en övernattningtjänst som skiljer sig från traditionella hund kennlar. Istället kan din hund bo hos en hundvakt under bokningsperioden och få samma kärlek och vård som om de var hemma.

Passar inackordering min hund?

Från liten till stor: vi tar hand om din hund!

Inackordering av valp

Inackordering av din valp är ett utmärkt val när din valp fortfarande har toaletträning eller behöver ständig övervakning. Många erfarna Pawshake djurvakter erbjuder inackordering av din valp i en valpsäker hemmiljö.

Hundpensionat för senior hundar

Lika som med en valp kan äldre hundar kräva övervakning och vård under hela dagen och natten. Du kan vara säker på att ditt äldre husdjur kommer att ha samma komfort och vård som de skulle hemma.

Aktiva hundar

Det är aldrig en bra idé att lämna en aktiv hund hemma länge: de kommer att ta ut sin energi på dina nya skor eller dina möbler. Överväga istället att lämna din hund i en säker omgivning med gott om lek, uppmärksamhet och motion.

Inackordering för hundar med special behov

Om din hund har ett tillstånd som kräver extravård eller övervakning under hundvaktningen, diskutera det här med din hundvakt - du kan vara säker på att de kan möta din hunds unika behov.

Nervösa hundar

Om din hund är lite blyg, välj en hundvakt som inte äger andra husdjur eller har andra bokningar. Hundar som lider av separationsångest är också mer bekväma i ett mysigt hem än i en högljudd, obekväm miljö, som i en hund kennel.

5-stjärniga hundpensionats recensioner

Läs riktiga recensioner från glada djurägare

starstarstarstarstar
Dygnpassning
Lyubomira, 31-07-2022
Jättenöjd med dygnpassningen hos Viola. Problemfri kommunikation. Vi fick flera bilder under perioden och vår katt trivdes väldigt bra. Rekommenderas.
Läs mer om Kattälskande student som gärna hjälper till!
starstarstarstarstar
Dygnpassning
Sofie, 26-07-2022
Vi är väldigt glada att det var just Isabelle som passade vår Hugo när vi var på semester en vecka. Då det var första gången vi lämnade bort Hugo till någon utanför familjen så kändes det lite läskigt men Isabelle fick oss snabbt att känna oss trygga. Stort tack Isabelle. Hugo hälsar också och tacka ...
Läs mer om Den största djurvännen du kan hitta

Pawshakes skillnad

Din hund är i säkra händer

Garanterat djurskydd

När du bokar via Pawshakes plattform omfattas ditt husdjur automatiskt av vår Premium djurförsäkring vid olycka eller sjukdom under bokningsperioden - oavsett om det gäller inackordering, långtidsboende eller någon annan vistelse.

Skuldfri husdjursvård

Pawshake hundvakter är veterinärstudenter, pensionärer eller unga familjer som älskar att ha hundar runt omkring sig. Om du inte känner för att fråga din familj eller vänner att ta hand om ditt husdjur, varför inte fråga en entusiastisk djurvakt på Pawshake?

Extra tjänster

Om du behöver en särskild inackorderingstjänst, till t.ex. en valp, en äldre hund, grooming eller medicinering, kan du be din hundvakt att utföra dessa uppgifter. Din hund kan få samma kärleksfulla vård som de skulle hemma.

Håll kontakten

Om du är orolig för att du kommer sakna din hund när du är borta, kan din hundvakt hålla dig uppdaterad med bilder och meddelanden om din vovve under bokningen. Du kan även planera ett roligt videosamtal med din hund!

Hitta hundpensionat i dina bästa närområden

Hundpensionat nära dig

Pawshake's garanti

Vi tar hand om dig och ditt husdjur

Sinnesro garanti ingår

Om det är osannolika händer och ditt husdjur blir sjukt eller skadat under en bokning, täcker Pawshake veterinärkostnader. Betala säkert online för att täckas av Pawshake's garantin under din bokning. Du är i säkra händer hos Pawshake.

Verifierade djurvakter nära dig

Alla djurvakter är individuellt verifierade av vårt specialist team : mindre än 20% av de potentiella djurvakterna blir godkända. Alla djurvakter har en detaljerad profil med personlig information och recensioner som du kan läsa innan du bokar deras tjänster.

Sinnesro

Våra älskvärda djurvakter är dedikerade till din katt, hund, kanin, fågel eller marsvin. Njut av dagliga uppdateringar och bilder från din djurvakt under bokningen. Vårt vänliga kundtjänst team finns online för att hjälpa dig.

Bokningsgaranti

Skulle en djurvakt du har bokat inte kunna ta hand om ditt husdjur, så gör vi allt vi kan för att hitta en ersättare. Det här är väldigt sällsynt, men vi finns här för att hjälpa dig om det händer.

Hur fungerar det?

Pawshake är enkelt!

1. Gratis personligt möte

1. Gratis personligt möte

Kontakta en kärleksfull djurvakt och ordna en förpliktelsefri meet & greet.
2. Boka online

2. Boka online

Boka din hundvakt säkert på nätet för att njuta av Pawshake's garantin, stöd, bokningsgaranti och veterinärstäckning för ditt husdjur.
3. Slappna av

3. Slappna av

Ditt husdjur är i säkra händer. Din djurvakt kontaktar dig regelbundet med bilder och uppdateringar under bokningen.

Pawshake Appen - för att snabbt och lätt hitta en djurvakt.

Ladda ner Pawshake appen gratis idag för att hitta och boka din perfekta djurvakt.

Vanlinga frågor om hund hotel hemma

Dina hund hotel frågor besvarade

Vad innebär tjänsten hund hotell hemma?

Pawshake's hund hotel hemma är en övernattningstjänst för husdjur som skiljer sig från traditionella hundkennlar. Istället för att vara i en fullsatt miljö i en bur, kan din hund bo hos en djurvakt under bokningsperioden och få samma kärlek och omsorg som de skulle få hemma.

Vem tar hand om min hund?

Pawshakes dedikerade förtroende- och säkerhetsteam granskar alla djurvakts profiler manuellt för att säkerställa att de uppfyller våra höga krav. Hos Pawshake accepterar vi bara djurvakter som har erfarenhet och / eller kvalifikationer att ta hand om husdjur. Alla bokningar som görs på Pawshake täcks också av Pawshake's garanti.

Du måste också ha ett gratis meet & greet med din djurvakt innan du bokar så att ni kan träffas personligen, diskutera alla dina krav och se till att djurvakten passar att ta hand om ditt husdjur .

Var kommer min hund att bo?

Din hund kommer att bo i djurvaktens hus. Se till att du diskuterar dina krav med din djurvakt innan du bokar. Ju mer din djurvaktr vet om ditt husdjur, desto bättre! På så sätt kan de verkligen säkerställa att ditt husdjur får den bästa och mest bekväma vistelsen,

Hur väljer jag en djurvakt?

Besök djurvaktens profil och läs om dem, deras hem och upplevelser. Om det låter som att de passar, begär ett gratis meet & greet. Detta ger dig chansen att ta dig tid att titta på det område som ditt husdjur kommer att spendera tid i samt observera hur bra ditt husdjur kommer överens med djurvakten. . Det är viktigt att du och ditt husdjur trivs med miljön och djurvakten innan du gör en bokning.

Vad behöver min hund när de bor hos djurvakten?

Våra djurvakter vill att din hund ska känna sig som hemma, så vi föreslår att du ger dem allt du kan för att få din hund att känna sig så hemma och så bekvämt som möjligt. Vänligen ta med din hunds favorit saker och allt annat de eller djurvakten kan tänkas behöva, till exempel:

  • Mat och godis
  • Sele / halsband och koppel
  • Leksaker Mat- och vattenskålar Korg och filtar Och om det behövs, otvättade kläder med din lukt på dem för att få din hund att känna sig trygg.

Hittade du inte svaret?

Läs våra vanliga frågor

  1. Hem
  2. »
  3. Dygnpassning