Pawshake logo

Hitta pålitliga hundrastare nära dig

Drop-in besök åt din hund

Hundvaktning

Kärleksfulla hundvakter åt din bästa vän

Ska du på semester, jobbar sent eller behöver du bara hjälp med att ta hand om din hund? Hitta den perfekta hundvakten på Pawshake idag.

Pawshake har tusentals pålitliga och helt verifierade hundvakter som erbjuder sina personliga tjänster direkt till dig. Pawshake vet att din lurviga vän förtjänar det allra bästa: våra hundvakter är mycket erfarna och älskar vad de gör, så du kan koppla av och veta att Ludde kommer att få hundvård med hög standard.

Vilken är den bästa hundvakts tjänsten för min hund?

Hundvakter som passa både din hund och din budget

Pawshake har en hundvakt till varje unik hund.

Vissa hundar blir stressade av att resa och föredra att stanna hemma med hundvård i hemmet eller drop in besök. Hundvård i hemmet hjälper också för att undvika hosta och andra sjukdomar som kan spridas i fulla kennelanläggningar.
Många hundar älskar andra hundar medans andra är blyga och föredrar att vara ensamma med en hundvakt. Du kan välja om du vill att ditt husdjur ska bo med andra djur eller inte.
Om du behöver valpvakt eller har en äldre hund kan en hundvakt komma till dig för personlig hemvård.
Alternativt kan din hund njuta av en rolig semester i en varm familjemiljö medan du renoverar eller flyttar.
Din bästa vän kommer aldrig att vara ensam igen!

Varför är en Pawshake hundvakt ett bättre val?

Gjort för glada hundar och ägare

Gratis personligt möte

Lär känna din hundvakt vid ett pliktfritt möte- då vet du att du har hittat rätt person för jobbet! Boka dina hundtjänster säkert via Pawshake för premium djurförsäkring, stöd 24/7 och vår nöjdhetsgaranti.

Personligt och prisvärt

Varje hund och valp är unik och speciell. På Pawshake kan du hitta en perfekt hundvakt för dina hunds individuella behov. Du kommer inte att betala skjortan för en personlig hundvård: Pawshakes priser är överkomliga och bestäms av våra hundvakter.

Fast på jobbet?

Det är super enkelt att hitta din perfekta hundvakt och planera en meet & greet utan att lämna kontoret. Logga bara in på Pawshake, skriv in din ort se alla vänliga hundvakter som skulle vara glada att välkomna din hund i sitt hem och hjärta.

5-stjärniga hundvakts recensioner

Läs riktiga recensioner från glada hundägare

Hembesök
Denitsa, 07-01-2020
Priscila is a very kind and responsible person who has the right approach to cats. She helped me out in various unexpected situations and i hope she could take care for my cat next time im away.
Läs mer om Years Of Volunteer Experience!
Hembesök
Lars, 09-09-2019
Väldigt trevlig och ansvarsfull. Vi är jättenöjda.
Läs mer om Hundälskare I Guldheden
Hembesök
Robert, 28-08-2019
Can't recommend Iman enough. She took care of both my cat and my apartment very well. I will certainly book her again when Genghis needs a caretaker :)
Läs mer om Jag är Här För Ditt Djur!
Hembesök
Hanna, 28-07-2019
Alicia är en väldigt trevlig och hänsynsfull person som har bra hand med djur och som vi gärna anlitar igen! Bara positiva saker att säga om henne!
Läs mer om Omtänksam Person Som älskar Djur

Pawshakes skillnad

Din hund är i säkra händer

Pålitliga, verifierade och försäkrade hundvakter

På Pawshake är våra hundvakter pålitliga och godkända människor nära där du bor. Du kan koppla av genom att veta att din hund omfattas av vår Premium försäkring under bokningen.

Enkel sökning

Ange din plats i Pawshake för att se närliggande hundvakter som erbjuder hundvård i hemmet, drop in besök och mer. Använd våra sökfilter för att hitta en perfekt matchning.

Skuldfri hundvaktning

En dedikerad hundvakt är ett bra alternativ när din familj eller vänner inte kan hjälpa till. Pawshakes hundvakter erbjuder gladligen sina tjänster till alla sorters hundar, inklusive hundvård av seniorer och valpar.

Extra hundtjänster

Många av Pawshakes hundvakter kan utföra särskilda hundvårds uppgifter, inklusive administrering av medicin, vaktning av valp, grooming och till och med första hjälpen.

Håll kontakten

När du saknar din hund kan din hundvakt se till att du kan känna dig nära din vän med regelbundna meddelanden, dagliga bilder och uppdateringar under bokningen.

Hitta hundvakter i dina bästa närområden

Hundvakter nära dig

Pawshake's garanti

Vi tar hand om dig och ditt husdjur

Sinnesro garanti ingår

Om det är osannolika händer och ditt husdjur blir sjukt eller skadat under en bokning, täcker Pawshake veterinärkostnader. Betala säkert online för att täckas av Pawshake's garantin under din bokning. Du är i säkra händer hos Pawshake.

Verifierade djurvakter nära dig

Alla djurvakter är individuellt verifierade av vårt specialist team : mindre än 20% av de potentiella djurvakterna blir godkända. Alla djurvakter har en detaljerad profil med personlig information och recensioner som du kan läsa innan du bokar deras tjänster.

Sinnesro

Våra älskvärda djurvakter är dedikerade till din katt, hund, kanin, fågel eller marsvin. Njut av dagliga uppdateringar och bilder från din djurvakt under bokningen. Vårt vänliga kundtjänst team finns online för att hjälpa dig.

Bokningsgaranti

Skulle en djurvakt du har bokat inte kunna ta hand om ditt husdjur, så gör vi allt vi kan för att hitta en ersättare. Det här är väldigt sällsynt, men vi finns här för att hjälpa dig om det händer.

Hur fungerar det?

Pawshake är enkelt!

1. Gratis personligt möte

Kontakta en kärleksfull djurvakt och ordna en förpliktelsefri meet & greet.

2. Boka online

Boka din hundvakt säkert på nätet för att njuta av Pawshake's garantin, stöd, bokningsgaranti och veterinärstäckning för ditt husdjur.

3. Slappna av

Ditt husdjur är i säkra händer. Din djurvakt kontaktar dig regelbundet med bilder och uppdateringar under bokningen.

Använder du en hundvakt för första gången?

Så här fungerar det

Att lämna din hund eller valp när du går till jobbet eller åker på semester kan vara lite skrämmande första gången. Med några enkla steg kan du vara säker på att din hundvakt kommer att göra sitt allra bästa.

Hur väljer jag rätt hundvakt?

Läs hundvaktens profil noggrant för att lära dig om deras erfarenhet och bakgrund. Du kan bläddra igenom recensioner från tidigare bokningar och se deras kalender för tillgänglighet. Om en hundvakt ser lovande ut, skicka dem ett meddelande.

Meet & Greet

Ordna en meet & greet med hundvakten innan du bokar. Lär känna varandra - fråga frågor, se deras hem om din hund ska vara där och svara på eventuella frågor som hundvakten kan ha.

Slutför din bokning

Om det personliga mötet går bra, boka genom Pawshake. Detta kommer att aktivera vår premium djurförsäkring under bokningsperioden, Pawshakes garanti och stöd från vår kundtjänst. Betalningen behandlas nu och skickas till din hundvakt i slutet av bokningen.

Alla djurvaktstjänster

Hitta djursvårdstjänsten som passar ditt djurs unika behov.

Pawshake Appen - för att snabbt och lätt hitta en djurvakt.

Ladda ner Pawshake appen gratis idag för att hitta och boka din perfekta djurvakt.

Djurägare

Behöver du husdjursvård, husdjursdagis eller andra djurvårds tjänster? Anmäl dig på Pawshake och hitta det perfekta djurvakten.
Bli medlem i Pawshake som djurägare

Djurvakt

Vill du hjälpa husdjursägare medan de är borta eller har mycket på jobbet? Bli en djurvakt på Pawshake; det är roligt, flexibelt och gratis.
Bli medlem i Pawshake som djurvakt
  1. Hem
  2. »
  3. Hundvakt