Pawshake logo

Hitta pålitliga kattvakter nära dig

Kattvaktning

Erfarna och kärleksfulla kattvakter

Varje katt är unik och speciell, så varje kattvakt bör också vara det! På Pawshake är vi stolta över vårt nätverk av kärleksfulla kattvårdare som kommer att ta hand om din lurviga vän lika bra som du.

Oavsett om din katt föredrar att stanna hemma eller bo hos din kattvakt finns det en lösning till varje katt på Pawshake.

Vilken är den bästa kattvakts tjänsten för min katt?

Kattvakter som passa både din katt och din budget

Som alla kattägare vet kan katter vara väldigt petiga med både sin miljö och sitt umgänge. Många katter blir stressade av att de transporteras till en obekant plats medans andra kan vara avslappnade runt nya människor och platser. Pawshake erbjuder ett val av flexibla kattvakter för alla olika katt personligheter.

Hembesök

Om din katt är lite blyg och föredrar att stanna hemma ordna en kattmatare som kommer förbi en eller två gånger om dagen. Det är också ett bra alternativ om du arbetar sent eller åker bort en eller två dagar.

Husvaktning

Om du är bortrest under en längre tid inkluderar husvaktning inte bara en kattvakt utan också en person som kan hålla ett öga på ditt hem. Din katt kommer inte bara ha någon att umgås med hela dygnet, ditt hem kommer att vara säkert och levt i.

Inackordering av katt

För mer äventyrliga katter som skulle vara bekväma med att bo hos en kattvakt kan inackordering vara ett alternativ att överväga.

Varför är en kattvakt en bättre lösning?

Din katts behov kommer först

Katter är mycket känsliga för miljön runt omkring dem saker som nya dofter och ljud kan vara stressande. Ett cattery eller en traditionell inackordering kan vara väldigt stressigt för vissa katter som inte tycker om den konstanta aktiviteten runt dem på dessa ställen.
Oavsett om din katt bor hos en vänlig kattvakt eller slappnar av i sitt eget hem, vet du att en Pawshake kattvakt kommer att ge dem den one-on-one omsorg och uppmärksamhet de förtjänar.

5-stjärniga kattvakts recensioner

Läs riktiga recensioner från glada kattägare

Hembesök
Lars, 09-09-2019
Väldigt trevlig och ansvarsfull. Vi är jättenöjda.
Läs mer om Hundälskare I Guldheden
Hembesök
Robert, 28-08-2019
Can't recommend Iman enough. She took care of both my cat and my apartment very well. I will certainly book her again when Genghis needs a caretaker :)
Läs mer om Jag är Här För Ditt Djur!
Hembesök
Hanna, 28-07-2019
Alicia är en väldigt trevlig och hänsynsfull person som har bra hand med djur och som vi gärna anlitar igen! Bara positiva saker att säga om henne!
Läs mer om Omtänksam Person Som älskar Djur
Hembesök
Melissa, 02-04-2019
Emilie is a very good sitter. I left written instructions which were followed exactly. It was so nice getting daily photos of my two cats when I was away. They were so relaxed when I came back, it was like I never left! Definitely would recommend Emilie to anyone looking for a cat sitter in Uppsala.
Läs mer om I'm Here For The Puppy Love!

Varför är en Pawshake kattvakt det bästa valet

Din katt är i säkra händer

Högkvalitativ kattvård

På Pawshake accepterar vi bara de mest ansvariga och dedikerade kattvakter - i själva verket godkänns bara 20% av alla sökande kattvakter som går igenom vår granskningsprocess. Plus du kan koppla av genom att veta att din katt omfattas av vår Premium försäkring under hela bokningen.

Enkel sökning

Dessutom hittar du den perfekta kattvakts lösningen genom att söka efter din ort på Pawshakes hemsida eller mobilapp. Bläddra igenom våra många lokala profiler, läs tidigare recensioner från glada kattägare och kolla din djurvakts tillgänglighet på deras kalender.

Stressfri kattvård

Att ta hand om en katt är en sann passion för våra kattvakter, aldrig en börda! Många kattägare kan tycka det är jobbigt att förlita sig på vänner, familj eller grannar för kattvård. Pawshakes kattvakter älskar verkligen att gosa med katter och vill hjälpa dig: det är en win-win!

Extra tjänster

Är din katt lite äldre eller behöver den daglig medicinering eller annan specialvård? Många av våra kattvakter kan utföra specifika uppgifter på begäran, inklusive grooming, administrering av medicinering och till och med första hjälpen.

Håll kontakten

Självklart saknar du din katt när du är bortrest: men du kommer kunna glädja dig åt att få fina bilder och meddelandeuppdateringar från din kattvakt under hela bokningen.

Hitta kattvakter i dina bästa närområden

Kattvakter nära dig

Pawshake's garanti

Vi tar hand om dig och ditt husdjur

Sinnesro garanti ingår

Om det är osannolika händer och ditt husdjur blir sjukt eller skadat under en bokning, täcker Pawshake veterinärkostnader. Betala säkert online för att täckas av Pawshake's garantin under din bokning. Du är i säkra händer hos Pawshake.

Verifierade djurvakter nära dig

Alla djurvakter är individuellt verifierade av vårt specialist team : mindre än 20% av de potentiella djurvakterna blir godkända. Alla djurvakter har en detaljerad profil med personlig information och recensioner som du kan läsa innan du bokar deras tjänster.

Sinnesro

Våra älskvärda djurvakter är dedikerade till din katt, hund, kanin, fågel eller marsvin. Njut av dagliga uppdateringar och bilder från din djurvakt under bokningen. Vårt vänliga kundtjänst team finns online för att hjälpa dig 24/7.

Bokningsgaranti

Skulle en djurvakt du har bokat inte kunna ta hand om ditt husdjur, så gör vi allt vi kan för att hitta en ersättare. Det här är väldigt sällsynt, men vi finns här för att hjälpa dig om det händer.

Hur fungerar det?

Pawshake är enkelt!

1. Gratis personligt möte

Kontakta en kärleksfull djurvakt och ordna en förpliktelsefri meet & greet.

2. Boka online

Boka din hundvakt säkert på nätet för att njuta av Pawshake's garantin, stöd 24/7, bokningsgaranti och veterinärstäckning för ditt husdjur.

3. Slappna av

Ditt husdjur är i säkra händer. Din djurvakt kontaktar dig regelbundet med bilder och uppdateringar under bokningen.

Använder du en Pawshake kattvakt för första gången?

Så här fungerar det

Med dessa enkla steg kan du vara säker på att din kattvakt kommer att göra sitt bästa för din katt.

Hur väljer jag rätt kattvakt?

Ta dig tid att leta efter en kattvakt genom att bläddra igenom några olika profiler först. När du ser en profil som du gillar kan du läsa om kattvaktens tidigare erfarenhet, se recensioner och tillgänglighet på deras kalender. Skicka kattvakten ett snabbt meddelande med dina kattvakts krav och din katts behov.

Träffa din kattvakt

Om de är tillgängliga under den angivna perioden, ordna en meet & greet med din valda kattvakt och introducera dem till din katt. Fråga kattvakten massor av frågor om deras erfarenhet och berätta allt om din katts personlighet och behov.

Gör bokningen

Om din katt kurrar och du tycker det känns bra med kattvakten, besök helt enkelt Pawshakes hemsida igen för att officiellt boka och betala för din kattvakts tjänster. Genom att göra det ser du till att din katt omfattas av vår Premium försäkring och Pawshake-garanti under hela bokningen.

Alla djurvaktstjänster

Hitta djursvårdstjänsten som passar ditt djurs unika behov.

Pawshake Appen - för att snabbt och lätt hitta en djurvakt.

Ladda ner Pawshake appen gratis idag för att hitta och boka din perfekta djurvakt.

Djurägare

Behöver du husdjursvård, husdjursdagis eller andra djurvårds tjänster? Anmäl dig på Pawshake och hitta det perfekta djurvakten.
Bli medlem i Pawshake som djurägare

Djurvakt

Vill du hjälpa husdjursägare medan de är borta eller har mycket på jobbet? Bli en djurvakt på Pawshake; det är roligt, flexibelt och gratis.
Bli medlem i Pawshake som djurvakt
  1. Hem
  2. »
  3. Kattvakt