Pawshake logo

Kattvakt Örebro

Drop-in besök åt din katt

location
Kattvakt
closedContainer
Startdatum
Slutdatum
Djur
closedContainer
Avancerade filter
closedContainer
Jag letar efter
Kattvakt
closedContainer
Nära
location
Datum
Startdatum
Slutdatum
Husdjur
Husdjur
closedContainer
Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
200 SEK
/dag
Log in to mark Felicia as a favourite.

Felicia

0 km - Nikolai

Erfaren hundvakt, med stor passion för djurens välmående.

Senast aktiv 5 dagar sen
Hej alla hundägare! Mitt namn är Felicia och vet att din hund kommer uppskatta att du valde mig som hundvakt. Jag tar lå ...
Läs mer
1

Varför ska jag ha en kattvakt?

Många kattägare vet att katter kan vara ganska petiga och föredrar att vara i sin egen bekanta miljö än en obekant plats. Även om vissa katter kan anpassa sig om de måste, kan många bli stressade av att transporteras någonstans. \n\nDet är här en vänlig kattvakt Örebro hos Pawshake kan hjälpa. Vår Örebro kattvakts expert kan komma och besöka din katt medans du är borta på semester eller är på jobbet. De kan även vid behov sova över. Med våra kattvaktar som är tillmötesgående och prisvärda kommer du att hitta ett alternativ som passar dig. Oavsett om du bara behöver en kattvakt i ett par timmar eller att någon besöker din katt varje dag i en vecka, våra Örebro kattvakter kan skräddarsy sin tjänst så att den passar både dig och din katt.\n\nÄven om de flesta katter klarar att vara ensama ett tag kan ett kattvaktbesök ha många fördelar. Din Pawshake-kattvakt kan mata din katt, fylla på vattenskålen med färskt vatten, städa kattlådan och spendera kvalitetstid med din katt. Bättre än ett katteri.\n\nOch till sist är varje bokning med Pawshake med en verifierad kattvakt och inkluderar Pawshake's garantin och veterinärtäckningen så att du inte har något att oroa dig för!

  1. Hem
  2. »
  3. Kattvakt
  4. »
  5. Örebro

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.