1. Hem
  2. »
  3. Kattvakt
  4. »
  5. Norrköping

Kattpassning, Norrköping

Drop-in besök åt din katt

Tjänst
Plats
Datum
Pris (SEK)
Hur många husdjur?
liten hund0-10kg
Medelstor hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Stor hund+40kg
Katt Alla
Litet djurFågel, kanin, iller, ..
Avancerade filter
Alla bokningar omfattas av Pawshake garantin. Inga dolda avgifter.
Sam

1. Sam

0.6 km - Norrköping

150 SEK

/Dag
5 recensioner
3
återkommande gäster

Happy Pets - Safe And Reliable

Kalendern uppdaterades nyligenSenast aktiv 2 dagar sen
Sam

1. Sam

Happy Pets - Safe And Reliable0.6 km - Norrköping
(5 recensioner)
3 återkommande gäster
Kalendern uppdaterades nyligenSenast aktiv 2 dagar sen
"Utmärkt service! Min katt tycker om honom jättemycket och är mycket nöjdare när jag är borta när Sam har varit här. Har använt 2 gånger redan och kommer återkomma i framtiden! "
Granskning av Maria

150 SEK

/Dag

Varför ska jag ha en kattvakt?

Många kattägare vet att katter kan vara ganska petiga och föredrar att vara i sin egen bekanta miljö än en obekant plats. Även om vissa katter kan anpassa sig om de måste, kan många bli stressade av att transporteras någonstans. \n\nDet är här en vänlig kattvakt Norrköping hos Pawshake kan hjälpa. Vår Norrköping kattvakts expert kan komma och besöka din katt medans du är borta på semester eller är på jobbet. De kan även vid behov sova över. Med våra kattvaktar som är tillmötesgående och prisvärda kommer du att hitta ett alternativ som passar dig. Oavsett om du bara behöver en kattvakt i ett par timmar eller att någon besöker din katt varje dag i en vecka, våra Norrköping kattvakter kan skräddarsy sin tjänst så att den passar både dig och din katt.\n\nÄven om de flesta katter klarar att vara ensama ett tag kan ett kattvaktbesök ha många fördelar. Din Pawshake-kattvakt kan mata din katt, fylla på vattenskålen med färskt vatten, städa kattlådan och spendera kvalitetstid med din katt. Bättre än ett katteri.\n\nOch till sist är varje bokning med Pawshake med en verifierad kattvakt och inkluderar Pawshake's garantin och veterinärtäckningen så att du inte har något att oroa dig för!

Djurägare i Norrköping bokar kattvakt på Pawshake. Över 5 djurägare i Norrköping har lämnat en recension, med ett medel på 5/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013- {2023 Pawshake Inc. Alla rättigheter förbehållna. Villkor och Sekretess & Cookie Policy.