Pawshake logo

Hitta pålitliga hunddagis nära dig

Ladda ner på App storeSkaffa den på Google Play
Djurdagis i ditt område

Hunddagis

Kärleksfull omsorg av din hund när du är på jobbet

Är du upptagen på jobbet och behöver hjälp med hundvård? Hos Pawshake kan du hitta en perfekt djurvakt som erbjuder hunddagis i sitt hem.

Pawshake vet att du vill ha den bästa vården till din bästa vän. Våra djurvakter är mycket erfarna och kan erbjuda tjänster i hemmet när livet blir hektiskt.

Vad innebär ett hunddagis?

Mysig hemma vård till din vovve.

Alla hundar tycker inte om att vara på ett trångt hunddagis. I stället föredrar många hundar dagsvård i bekvämligheten av en mysig och säker miljö.
Våra djurvakter fungerar inte som ett traditionellt hundhem istället kan du välja en enskild person som kommer att ta hand om din hund i ditt eller sitt hem one-on-one. Kommer din hund inte överens med andra hundar? Ordna en hunddagis hos en hundvakt som bara tar in en hund i taget. Alternativt kan din hund hitta nya vänner men oftast med högst 2 eller 3 hundar i taget.

Varför är hunddagis perfekt för din hund?

Hundar är sociala djur som behöver kompanjonskap så de flesta hundar tycker inte om att vara ensamma under dagen. Att vara ensam i långa perioder kan leda till stress och till och med separationsångest, det kan lätt undvikas genom att boka hunddagistjänster genom Pawshake. Din hundvakt kommer att hålla din vovve glad under dagen med massor av kärlek och klappar på magen!

Pawshakes skillnad

Din hund är i säkra händer

Pålitliga, verifierade och försäkrade hunddagis

Våra hdjurvakterär pålitliga, erfarna och uppmärksamma personer som helt enkelt älskar hundar. Förutom hundvård kan många av Pawshakes djurvakter göra extra uppgifter, t.ex. grooming och administrering av medeciner. Du kan må bra av att veta att ditt husdjur även omfattas av vår Premium djurförsäkring under bokningen.

Enkel sökning

Ange din gatauadress eller ditt postnummer i sökfältet på Pawshakes hemsida eller app och välj tjänsten "hunddagis". Du kan då enkelt bläddra bland lokala djurvakter som erbjuder personlig hundvård. Använd vårat praktiska sökfilter och datumintervaller för att se till att du snabbt hittar en värd som är perfekt för din hunds vård.

Skuldfritt hunddagis

En dedikerad hundvakt är ett utmärkt alternativ för att ta hand om din hund när din familj eller dina vänner är upptagna. Många djurägare är obekväma med att fråga sina grannar om hjälp med hundens dagvård: En hundvakt från Pawshake kommer gärna ta hand om din hund när du inte kan. Pawshakes hundvakter är äkta djurälskare som finns där för att hjälpa till med din hunds dagliga behov.

Hitta de bästa hunddagis i ditt närområde

Hunddagis nära dig

Pawshake's garanti

Vi tar hand om dig och ditt husdjur

Sinnesro garanti ingår

Om det är osannolika händer och ditt husdjur blir sjukt eller skadat under en bokning, täcker Pawshake veterinärkostnader. Betala säkert online för att täckas av Pawshake's garantin under din bokning. Du är i säkra händer hos Pawshake.

Verifierade djurvakter nära dig

Alla djurvakter är individuellt verifierade av vårt specialist team : mindre än 20% av de potentiella djurvakterna blir godkända. Alla djurvakter har en detaljerad profil med personlig information och recensioner som du kan läsa innan du bokar deras tjänster.

Sinnesro

Våra älskvärda djurvakter är dedikerade till din katt, hund, kanin, fågel eller marsvin. Njut av dagliga uppdateringar och bilder från din djurvakt under bokningen. Vårt vänliga kundtjänst team finns online för att hjälpa dig.

Bokningsgaranti

Skulle en djurvakt du har bokat inte kunna ta hand om ditt husdjur, så gör vi allt vi kan för att hitta en ersättare. Det här är väldigt sällsynt, men vi finns här för att hjälpa dig om det händer.

Hur fungerar det?

Pawshake är enkelt!

1. Gratis personligt möte

Kontakta en kärleksfull djurvakt och ordna en förpliktelsefri meet & greet.

2. Boka online

Boka din hundvakt säkert på nätet för att njuta av Pawshake's garantin, stöd, bokningsgaranti och veterinärstäckning för ditt husdjur.

3. Slappna av

Ditt husdjur är i säkra händer. Din djurvakt kontaktar dig regelbundet med bilder och uppdateringar under bokningen.

Använder du ett hunddagis för första gången?

Så här fungerar det

Med några enkla steg kan du vara säker på att din hundvakt kommer att göra sitt allra bästa.

Hur väljer jag rätt djurvakt?

Ange din ort i Pawshake sökningen och dina datum för att utforska de många tillgängliga djurvakter i ditt grannskap. Läs allt om din djuvakts tidigare erfarenhet av hundvård på deras profil och bläddra igenom recensioner från tidigare kunder. Om djurvakten ser lovande ut skicka ett meddelande med dina krav.

Meet & Greet

Ordna alltid en meet & greet med djurvakten innan du bokar. Ta er tid att lära känna varandra - fråga dina frågor, presentera din hund, kontrollera hundvaktens hem för att se till att det passar som hunddagis till din hund och svara på eventuella frågor hundvakten kan ha.

Slutför din bokning

Om din meet & greet var en succé, återvänd till Pawshake för att göra din bokning. Detta kommer att aktivera våran premium djurförsäkring, Pawshakes garanti och stöd från vår kundtjänst. Betalningen kommer att skickas i detta skede och överförs till din hundvakt vid slutet av bokningen.

Alla djurvaktstjänster

Hitta djursvårdstjänsten som passar ditt djurs unika behov.

Pawshake Appen - för att snabbt och lätt hitta en djurvakt.

Ladda ner Pawshake appen gratis idag för att hitta och boka din perfekta djurvakt.

Ladda ner på App storeSkaffa den på Google Play

Djurägare

Behöver du husdjursvård, husdjursdagis eller andra djurvårds tjänster? Anmäl dig på Pawshake och hitta det perfekta djurvakten.
Bli medlem i Pawshake som djurägare

Djurvakt

Vill du hjälpa husdjursägare medan de är borta eller har mycket på jobbet? Bli en djurvakt på Pawshake; det är roligt, flexibelt och gratis.
Bli medlem i Pawshake som djurvakt
  1. Hem
  2. »
  3. Hunddagis