Pawshake logo

Hitta pålitliga hunddagis nära dig

Hunddagis med erfaren dagmatte

Hunddagis

Kärleksfull omsorg av din hund när du är på jobbet

Är du upptagen på jobbet och behöver hjälp med hundvård? Hos Pawshake kan du hitta en perfekt djurvakt som erbjuder hunddagis i sitt hem.

Pawshake vet att du vill ha den bästa vården till din bästa vän. Våra djurvakter är mycket erfarna och kan erbjuda tjänster i hemmet när livet blir hektiskt.

Vad innebär ett hunddagis?

Mysig hemma vård till din vovve.

Alla hundar tycker inte om att vara på ett trångt hunddagis. I stället föredrar många hundar dagsvård i bekvämligheten av en mysig och säker miljö.
Våra djurvakter fungerar inte som ett traditionellt hundhem istället kan du välja en enskild person som kommer att ta hand om din hund i ditt eller sitt hem one-on-one. Kommer din hund inte överens med andra hundar? Ordna en hunddagis hos en hundvakt som bara tar in en hund i taget. Alternativt kan din hund hitta nya vänner men oftast med högst 2 eller 3 hundar i taget.

Varför är hunddagis perfekt för din hund?

Hundar är sociala djur som behöver kompanjonskap så de flesta hundar tycker inte om att vara ensamma under dagen. Att vara ensam i långa perioder kan leda till stress och till och med separationsångest, det kan lätt undvikas genom att boka hunddagistjänster genom Pawshake. Din hundvakt kommer att hålla din vovve glad under dagen med massor av kärlek och klappar på magen!

Pawshakes skillnad

Din hund är i säkra händer

Pålitliga, verifierade och försäkrade hunddagis

Våra hdjurvakterär pålitliga, erfarna och uppmärksamma personer som helt enkelt älskar hundar. Förutom hundvård kan många av Pawshakes djurvakter göra extra uppgifter, t.ex. grooming och administrering av medeciner. Du kan må bra av att veta att ditt husdjur även omfattas av vår Premium djurförsäkring under bokningen.

Enkel sökning

Ange din gatauadress eller ditt postnummer i sökfältet på Pawshakes hemsida eller app och välj tjänsten "hunddagis". Du kan då enkelt bläddra bland lokala djurvakter som erbjuder personlig hundvård. Använd vårat praktiska sökfilter och datumintervaller för att se till att du snabbt hittar en värd som är perfekt för din hunds vård.

Skuldfritt hunddagis

En dedikerad hundvakt är ett utmärkt alternativ för att ta hand om din hund när din familj eller dina vänner är upptagna. Många djurägare är obekväma med att fråga sina grannar om hjälp med hundens dagvård: En hundvakt från Pawshake kommer gärna ta hand om din hund när du inte kan. Pawshakes hundvakter är äkta djurälskare som finns där för att hjälpa till med din hunds dagliga behov.

Hitta de bästa hunddagis i ditt närområde

Hunddagis nära dig

Pawshake's garanti

Vi tar hand om dig och ditt husdjur

Sinnesro garanti ingår

Om det är osannolika händer och ditt husdjur blir sjukt eller skadat under en bokning, täcker Pawshake veterinärkostnader. Betala säkert online för att täckas av Pawshake's garantin under din bokning. Du är i säkra händer hos Pawshake.

Verifierade djurvakter nära dig

Alla djurvakter är individuellt verifierade av vårt specialist team : mindre än 20% av de potentiella djurvakterna blir godkända. Alla djurvakter har en detaljerad profil med personlig information och recensioner som du kan läsa innan du bokar deras tjänster.

Sinnesro

Våra älskvärda djurvakter är dedikerade till din katt, hund, kanin, fågel eller marsvin. Njut av dagliga uppdateringar och bilder från din djurvakt under bokningen. Vårt vänliga kundtjänst team finns online för att hjälpa dig.

Bokningsgaranti

Skulle en djurvakt du har bokat inte kunna ta hand om ditt husdjur, så gör vi allt vi kan för att hitta en ersättare. Det här är väldigt sällsynt, men vi finns här för att hjälpa dig om det händer.

Hur fungerar det?

Pawshake är enkelt!

1. Gratis personligt möte

1. Gratis personligt möte

Kontakta en kärleksfull djurvakt och ordna en förpliktelsefri meet & greet.
2. Boka online

2. Boka online

Boka din hundvakt säkert på nätet för att njuta av Pawshake's garantin, stöd, bokningsgaranti och veterinärstäckning för ditt husdjur.
3. Slappna av

3. Slappna av

Ditt husdjur är i säkra händer. Din djurvakt kontaktar dig regelbundet med bilder och uppdateringar under bokningen.

Använder du ett hunddagis för första gången?

Så här fungerar det

Med några enkla steg kan du vara säker på att din hundvakt kommer att göra sitt allra bästa.

Hur väljer jag rätt djurvakt?

Ange din ort i Pawshake sökningen och dina datum för att utforska de många tillgängliga djurvakter i ditt grannskap. Läs allt om din djuvakts tidigare erfarenhet av hundvård på deras profil och bläddra igenom recensioner från tidigare kunder. Om djurvakten ser lovande ut skicka ett meddelande med dina krav.

Meet & Greet

Ordna alltid en meet & greet med djurvakten innan du bokar. Ta er tid att lära känna varandra - fråga dina frågor, presentera din hund, kontrollera hundvaktens hem för att se till att det passar som hunddagis till din hund och svara på eventuella frågor hundvakten kan ha.

Slutför din bokning

Om din meet & greet var en succé, återvänd till Pawshake för att göra din bokning. Detta kommer att aktivera våran premium djurförsäkring, Pawshakes garanti och stöd från vår kundtjänst. Betalningen kommer att skickas i detta skede och överförs till din hundvakt vid slutet av bokningen.

Pawshake Appen - för att snabbt och lätt hitta en djurvakt.

Ladda ner Pawshake appen gratis idag för att hitta och boka din perfekta djurvakt.

Vanliga frågor om hunddagis

Dina hunddagis frågor besvarade

Vad innebär ett hunddagis?

Ett hunddagis är dagvård av din hund medans du är upptagen på jobbet eller på något annat sätt. Pawshake's djurvakter erbjuder hunddagis för din hund i sitt hem. Ha ett gratis meet & greet med den enskilda djurvakten som kommer att ta hand om din hund och se den miljön som din hund kommer att vara i. Beroende på vilken djurvakt du väljer kan du också ha möjligheten att din hund ska vara den enda hunden djurvakten tar hand om eller organisera så att din hund får umgås med en liten grupp andra hundar.

Är ett hunddagis bra för min hund?

Hundar är sociala djur som behöver kamratskap så de flesta hundar tycker inte om att vara ensamma under dagen. Att vara ensam under långa perioder kan leda till stress och till och med separationsångest. Men det kan lätt undvikas genom att t.ex. boka en hunddagis tjänst via Pawshake. Din djurvakt kommer att hålla din vovve glad under dagen och ge dem massor av kärlek och kli bakom örat! Som en bonus kommer din hund att komma hem trött och lycklig.

Hur bokar jag en djurvakt för hunddagis?

Om du inte har bokat eller träffat djurvakten tidigare, rekommenderar vi dig att:

  1. Kontakta djurvakten via kontaktknappen på deras profil.
  2. När de har svarat, ordna att mötas i person.
  3. Om det första mötet var lyckat, klicka på "BOKA NU" i meddelandetråden.

Kan jag betala djurvakten direkt eller i kontanter?

Nej, du måste boka och betala via webbplatsen eller mobilappen. På så sätt är både du och din djurvakt skyddade vid avbokning och kan att njuta av att veta att vår kundtjänst finns där för att hjälpa till när som helst.

Det viktigaste är att bokningen täcks av Pawshake's garanti som inkluderar gratis veterinärtäckning med mera. Tack för att du hjälper oss att bygga ett pålitligt community av djurvänner!

Behöver jag tillhandahålla något för mitt husdjur under bokningen av hunddagis?

Våra djurvakter vill att din hund ska vara så glad och bekväm som möjligt så vi föreslår att du förser dem med allt som din hund kan behöva under dagen, till exempel:

  • Mat och godis
Och om det behövs, en bekant leksak som hjälper din hund att känna sig trygg

Hittade du inte svaret?

Läs våra vanliga frågor

  1. Hem
  2. »
  3. Hunddagis