Pawshake logo

Hunddagis Malmö

Hunddagis med erfaren dagmatte

location
Hunddagis
closedContainer
Var god välj datum
closedContainer
Djur
closedContainer
Avancerade filter
closedContainer
Jag letar efter
Hunddagis
closedContainer
Nära
location
Datum
Var god välj datum
closedContainer
Husdjur
Husdjur
closedContainer
Flexibel avbokningsregler för alla bokningar av hunddagis. Avboka senast klockan 12.00 dagen innan bokningen startar för full återbetalning.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
200 SEK
/dag
Log in to mark Julia as a favourite.

Julia

2 km - Hamnen

Social, Noggrann och Djurvan Student

1
Senast kontaktad 2 dagar sen
Hej! Jag heter Julia och är 21 år. Jag har alltid älskat alla typer av djur och har alltid gjort mitt bäst för att omgiv ...
Läs mer
150 SEK
/dag
Log in to mark Sara as a favourite.

Sara

4 km - Väster

älskar djur och promenader :)

1
Senast kontaktad 2 dagar sen
Hej! Jag heter Sara, jag är 22 år gammal och är halv italiensk. Jag har ofta passat vänners och familjens hundar, ...
Läs mer
1

Andra tjänster i Malmö

Pawshake erbjuder också hunddagis i

Varför hunddagis?

För hundägare är det en av de svåraste sakerna att gå till jobbet varje dag och undra vad din hund kommer att ta sig till medans du är borta. På Pawshake förstår vi att hundar behöver aktivitet och interaktion under dagen också, varför bokar du inte en av våra betrodda djurvakter i Malmö för hunddagis till din hund? Du kan lämna av din hund på vägen till jobbet eller bestämma med din lokala Pawshake djurvakt i Malmö att hen hämtar och lämnar din hund varje gång.

Hunddagis är ett bra sätt att hålla din hund mentalt och fysiskt aktiv under dagen så att du kan komma hem till en lycklig, nöjd och trött hund. Pawshakes hemvårdstjänst är särskilt bra för unga hundar som fortfarande kan behöva ständig övervakning, hundar som kan behöva lite extra vård och uppmärksamhet, eller de som kan vara extra aktiva.

Våra djurvakter som erbjuder hemvårdstjänster är mer anpassningsbara än dina genomsnittliga större hunddagis. Antalet hålls små och vissa Pawshake djurvakter tar bara in en hund i taget. Detta innebär att de kan jobba runt dina tidpunkter och alla speciella krav som din hund kan ha. Så låt din fyrbenta vän njuta av sin dag med en kärleksfull djurvakt i Malmö som garanterat kommer att ge dem massor av kärlek och hängiven uppmärksamhet. Därutöver kan du få bilder och uppdateringar under dagen så att du kan följa din hunds upplevelser!

I varje hunddagis bokning ingår också Pawshake's garantin, som inkluderar veterinärstäckning, kundtjänst dygnet runt med mera .

Djurägare i Malmö bokar hunddagis på Pawshake. Över 57 djurägare i Malmö har lämnat en recension, med ett medel på 4.97/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Hunddagis
  4. »
  5. Malmö

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.