Pawshake logo

Hundrastare Malmö

Hitta en erfaren hundrastare som kan aktivera din hund när du själv inte har tid

Flexibel avbokningsregler för alla bokningar av hundrastning. Avboka senast klockan 12.00 dagen innan bokningen startar för full återbetalning.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

100 SEK
/promenad
Log in to mark Saba as a favourite.

Saba

2 km - Värnhem

Pet sitter in Malmö

1
Senast bokad 8 dagar sen
150 SEK
/promenad
Log in to mark Linn as a favourite.

Linn

2 km -

Lugn & trygg djurvakt

9
5 återkommande gäster
150 SEK
/promenad
Log in to mark Geisa as a favourite.

Geisa

1 km - Malmö

Taking Care Of Cats Dogs & Bunnies

47
26 återkommande gäster
150 SEK
/promenad
Log in to mark Fintan as a favourite.

Fintan

1 km - Malmo

Your Best Friend Is Mine Too!

12
3 återkommande gäster
1

Varför hundrastning?

Ibland kan du bli riktigt upptagen och märker att du inte hinner gå ut med din hund. Lyckligtvis är det verkligen lätt att genom Pawshake få kontakt med tusentals djurvänner och hitta en hundrastare i Malmö som är tillgänglig och kan hjälpa dig.

Alla våra hundrastare kontrolleras individuellt och varje bokning av hundrastning täcks av Pawshake's garantin så att du kanslappna av medans din djurvakt tar hand om din hund. Dessutom kommer din Pawshake-hundrastare från Malmö och deras profil innehåller även recensioner från andra husdjursägare.

Att ha en hundrastare på besök under dagen är ett prisvärt och bra sätt att bryta upp dagen och göra din hunds dag mer intressant. Några av våra rastare tar flera hundar på en gång så den här tjänsten är ett bra sätt för din hund att umgås och träffa andra liknande hundar. Men om din hund föredrar att gå ut ensam kan du också hitta hundrastare som bara går ut med en hund åt gången Malmö . På så sätt kan promenaderna vara helt dedikerade till vad din hund vill ha - oavsett om det är en långsam promenad eller en snabb promenad runt kvarteret, Pawshake's hundrastare hjälper dig gärna.

Djurägare i Malmö bokar hundpromenader på Pawshake. Över 145 djurägare i Malmö har lämnat en recension, med ett medel på 4.98/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Hundrastning
  4. »
  5. Malmö