1. Hunddagis
  2. Stockholm

Hunddagis, Stockholm

Hunddagis med erfaren dagmatte

Tjänst
Plats
Datum
Pris (SEK)
Hur många husdjur?
liten hund0-10kg
Medelstor hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Stor hund+40kg
Katt Alla
Litet djurFågel, kanin, iller, ..
Avancerade filter
Alla bokningar omfattas av Pawshake-garantin. Inga dolda avgifter.
V

1. Vera

16 km
från
350 kr
/dag
2 recensioner
2
återkommande gäster

Kärleksfull och erfaren hundvakt familj i Täby

Senast kontaktad 5 dagar sen
Senast aktiv idag
V

1. Vera

Kärleksfull och erfaren hundvakt familj i Täby16 km
(2 recensioner)
2 återkommande gäster
Senast kontaktad 5 dagar sen
Senast aktiv idag
från
350 kr
/dag
V

2. Victoria

16.3 km
från
200 kr
/dag

Cats and dos are family, not just pets ♡

Senast kontaktad 12 dagar sen
Senast aktiv 9 dagar sen
V

2. Victoria

Cats and dos are family, not just pets ♡16.3 km
Senast kontaktad 12 dagar sen
Senast aktiv 9 dagar sen
från
200 kr
/dag

Varför hunddagis?

För hundägare är det en av de svåraste sakerna att gå till jobbet varje dag och undra vad din hund kommer att ta sig till medans du är borta. På Pawshake förstår vi att hundar behöver aktivitet och interaktion under dagen också, varför bokar du inte en av våra betrodda djurvakter i Stockholm för hunddagis till din hund? Du kan lämna av din hund på vägen till jobbet eller bestämma med din lokala Pawshake djurvakt i Stockholm att hen hämtar och lämnar din hund varje gång.

Hunddagis är ett bra sätt att hålla din hund mentalt och fysiskt aktiv under dagen så att du kan komma hem till en lycklig, nöjd och trött hund. Pawshakes hemvårdstjänst är särskilt bra för unga hundar som fortfarande kan behöva ständig övervakning, hundar som kan behöva lite extra vård och uppmärksamhet, eller de som kan vara extra aktiva.

Våra djurvakter som erbjuder hemvårdstjänster är mer anpassningsbara än dina genomsnittliga större hunddagis. Antalet hålls små och vissa Pawshake djurvakter tar bara in en hund i taget. Detta innebär att de kan jobba runt dina tidpunkter och alla speciella krav som din hund kan ha. Så låt din fyrbenta vän njuta av sin dag med en kärleksfull djurvakt i Stockholm som garanterat kommer att ge dem massor av kärlek och hängiven uppmärksamhet. Därutöver kan du få bilder och uppdateringar under dagen så att du kan följa din hunds upplevelser!

I varje hunddagis bokning ingår också Pawshake-garantin, som inkluderar veterinärstäckning, kundtjänst dygnet runt med mera .

Djurägare i Stockholm bokar hunddagis på Pawshake. Över 29 djurägare i Stockholm har lämnat en recension, med ett medel på 4.83/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013- {2024 Pawshake Inc. Alla rättigheter förbehållna. Villkor och Sekretess & Cookie Policy.