Pawshake logo

Hunddagis Göteborg

Hunddagis med erfaren dagmatte

location
Hunddagis
closedContainer
Var god välj datum
closedContainer
Djur
closedContainer
Avancerade filter
closedContainer
Jag letar efter
Hunddagis
closedContainer
Nära
location
Datum
Var god välj datum
closedContainer
Husdjur
Husdjur
closedContainer
Flexibel avbokningsregler för alla bokningar av hunddagis. Avboka senast klockan 12.00 dagen innan bokningen startar för full återbetalning.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
180 SEK
/dag
Log in to mark Ada as a favourite.

Ada

1 km - Gårda

Pålitlig Djurvakt

2
1 återkommande gäst
Hej! Jag heter Ada, är 21 år gammal och kommer från Finland, jag flyttade till Göteborg för att avsluta mina kandidatstu ...
Läs mer
calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
200 SEK
/dag
Log in to mark Sandra as a favourite.

Sandra

8 km - Hammarkullen

Djurälskande tjej med utbildning och erfarenhet av hundar

1
Senast kontaktad 10 dagar sen
Hej!Jag gick naturbruksprogrammet inriktning hund och sista året pluggade jag även en liten fördjupningskurs om hundens ...
Läs mer
calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
150 SEK
/dag
Log in to mark Rachana as a favourite.

Rachana

5 km - Biskopsgården

Love and Care For Your Four-legged Friends!!!

Senast aktiv 2 dagar sen
Hej, I have been grown old with a dog in my family(parents) from 2012 when I was back in India. Currently my dog is with ...
Läs mer
1

Andra tjänster i Göteborg

Pawshake erbjuder också hunddagis i

Varför hunddagis?

För hundägare är det en av de svåraste sakerna att gå till jobbet varje dag och undra vad din hund kommer att ta sig till medans du är borta. På Pawshake förstår vi att hundar behöver aktivitet och interaktion under dagen också, varför bokar du inte en av våra betrodda djurvakter i Göteborg för hunddagis till din hund? Du kan lämna av din hund på vägen till jobbet eller bestämma med din lokala Pawshake djurvakt i Göteborg att hen hämtar och lämnar din hund varje gång.

Hunddagis är ett bra sätt att hålla din hund mentalt och fysiskt aktiv under dagen så att du kan komma hem till en lycklig, nöjd och trött hund. Pawshakes hemvårdstjänst är särskilt bra för unga hundar som fortfarande kan behöva ständig övervakning, hundar som kan behöva lite extra vård och uppmärksamhet, eller de som kan vara extra aktiva.

Våra djurvakter som erbjuder hemvårdstjänster är mer anpassningsbara än dina genomsnittliga större hunddagis. Antalet hålls små och vissa Pawshake djurvakter tar bara in en hund i taget. Detta innebär att de kan jobba runt dina tidpunkter och alla speciella krav som din hund kan ha. Så låt din fyrbenta vän njuta av sin dag med en kärleksfull djurvakt i Göteborg som garanterat kommer att ge dem massor av kärlek och hängiven uppmärksamhet. Därutöver kan du få bilder och uppdateringar under dagen så att du kan följa din hunds upplevelser!

I varje hunddagis bokning ingår också Pawshake's garantin, som inkluderar veterinärstäckning, kundtjänst dygnet runt med mera .

Djurägare i Göteborg bokar hunddagis på Pawshake. Över 3 djurägare i Göteborg har lämnat en recension, med ett medel på 5/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Hunddagis
  4. »
  5. Göteborg

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.