Pawshake logo

Hunddagis Upplands Väsby

Hunddagis med erfaren dagmatte

location
Hunddagis
closedContainer
Var god välj datum
closedContainer
Djur
closedContainer
Avancerade filter
closedContainer
Jag letar efter
Hunddagis
closedContainer
Nära
location
Datum
Var god välj datum
closedContainer
Husdjur
Husdjur
closedContainer
Flexibel avbokningsregler för alla bokningar av hunddagis. Avboka senast klockan 12.00 dagen innan bokningen startar för full återbetalning.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

300 SEK
/dag
Log in to mark Pouneh as a favourite.

Pouneh

13 km - Kista

Din Nya Bästa Hundvän!

9
4 återkommande gäster
Jag är en tjej i 30 års åldern som bor i norra Stockholm tillsammans med min sambo. Jag älskar hundar och katter och tar ...
Läs mer
300 SEK
/dag
Log in to mark Anja as a favourite.

Anja

18 km - Solna

Your Dog-wants A New Bestfriend Buddy?

Senast aktiv igår
I am a Norwegian-German woman ( I speak both language and understand swedish very well. Just want to make sure everyone ...
Läs mer
200 SEK
/dag
Log in to mark Jiayi as a favourite.

Jiayi

19 km - Huvudsta

An animal person from KI master is trying to meet more dogs

Senast kontaktad 5 dagar sen
 I think I can get along with doggies very easily and quickly. I've been truly taken care ofdogs since 2020 my fami ...
Läs mer
300 SEK
/dag
Log in to mark Afruz as a favourite.

Afruz

20 km - Stockholm

Semester För Din Pälskling?!

3
2 återkommande gäster
OBS! När det gäller nya hundar så tar vi för närvarande endast bokningar från raserna American Bully, Shiba Inu, America ...
Läs mer
200 SEK
/dag
Log in to mark Dilara as a favourite.

Dilara

9 km - Edsberg

Lovely sitter family for your dogs 🐶❤️

Bor med 1 hund
...
Läs mer
1

Pawshake erbjuder också hunddagis i

Varför hunddagis?

För hundägare är det en av de svåraste sakerna att gå till jobbet varje dag och undra vad din hund kommer att ta sig till medans du är borta. På Pawshake förstår vi att hundar behöver aktivitet och interaktion under dagen också, varför bokar du inte en av våra betrodda djurvakter i Upplands Väsby för hunddagis till din hund? Du kan lämna av din hund på vägen till jobbet eller bestämma med din lokala Pawshake djurvakt i Upplands Väsby att hen hämtar och lämnar din hund varje gång.

Hunddagis är ett bra sätt att hålla din hund mentalt och fysiskt aktiv under dagen så att du kan komma hem till en lycklig, nöjd och trött hund. Pawshakes hemvårdstjänst är särskilt bra för unga hundar som fortfarande kan behöva ständig övervakning, hundar som kan behöva lite extra vård och uppmärksamhet, eller de som kan vara extra aktiva.

Våra djurvakter som erbjuder hemvårdstjänster är mer anpassningsbara än dina genomsnittliga större hunddagis. Antalet hålls små och vissa Pawshake djurvakter tar bara in en hund i taget. Detta innebär att de kan jobba runt dina tidpunkter och alla speciella krav som din hund kan ha. Så låt din fyrbenta vän njuta av sin dag med en kärleksfull djurvakt i Upplands Väsby som garanterat kommer att ge dem massor av kärlek och hängiven uppmärksamhet. Därutöver kan du få bilder och uppdateringar under dagen så att du kan följa din hunds upplevelser!

I varje hunddagis bokning ingår också Pawshake's garantin, som inkluderar veterinärstäckning, kundtjänst dygnet runt med mera .

Djurägare i Upplands Väsby bokar hunddagis på Pawshake. Över 73 djurägare i Upplands Väsby har lämnat en recension, med ett medel på 4.78/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Hunddagis
  4. »
  5. Upplands Väsby

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.