1. Djurpassning
  2. Lund

Djurpassning, Lund

En pålitlig djurvakt besöker ditt husdjur hemma hos dig

Tjänst
Plats
Datum
Pris (SEK)
Hur många husdjur?
liten hund0-10kg
Medelstor hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Stor hund+40kg
Katt Alla
Litet djurFågel, kanin, iller, ..
Avancerade filter
Alla bokningar omfattas av Pawshake-garantin. Inga dolda avgifter.
A

1. Alejandra

2.4 km
från
200 kr
/dag
36 recensioner
13
återkommande gäster

The secret to happiness is simple , be loved by a cat 💕

Kalendern uppdaterades nyligen
Senast aktiv idag
A

1. Alejandra

The secret to happiness is simple , be loved by a cat 💕2.4 km
(36 recensioner)
13 återkommande gäster
Kalendern uppdaterades nyligen
Senast aktiv idag
"Very easy contact and kind person! My two cats were very well taken care of and I got daily pictures or videos of both. Even my very shy cat let her pet him, which is high praise! Whole-heartedly recommend!"
CGranskning av Celeste
från
200 kr
/dag
L

2. Lilly

1.8 km
från
150 kr
/dag
1 recension

Katterfaren kattägare - Experienced cat owner

Senast aktiv 2 dagar sen
Bor med 2 katter
L

2. Lilly

Katterfaren kattägare - Experienced cat owner1.8 km
(1 recension)
Senast aktiv 2 dagar sen
Bor med 2 katter
från
150 kr
/dag
A

3. Anna

3.5 km
från
150 kr
/dag
Ny djurvakt

Kärleksfull passning av din pälskling!

Senast aktiv 11 dagar sen
Bor med 2 katter
A

3. Anna

Ny djurvakt
Kärleksfull passning av din pälskling!3.5 km
Senast aktiv 11 dagar sen
Bor med 2 katter
från
150 kr
/dag
A

4. Athina

2.6 km
från
150 kr
/dag
2 recensioner

hejsan jag kan passa alla typer utav husdjur

Senast kontaktad 14 dagar sen
Senast aktiv 14 dagar sen
A

4. Athina

hejsan jag kan passa alla typer utav husdjur 2.6 km
(2 recensioner)
Senast kontaktad 14 dagar sen
Senast aktiv 14 dagar sen
"I was very happy with Athina, she took good care of my two cats, including an old one who needed daily medication and sent pictures everyday!"
CGranskning av Celeste
från
150 kr
/dag
M

5. Matilda

1.2 km
från
170 kr
/dag
Ny djurvakt

25-årig glad djurvän!

Kalendern uppdaterades nyligen
Senast kontaktad 2 dagar sen
M

5. Matilda

Ny djurvakt
25-årig glad djurvän! 1.2 km
Kalendern uppdaterades nyligen
Senast kontaktad 2 dagar sen
från
170 kr
/dag

Varför ska jag ha en djurvakt?

När du måste åka bort eller arbeta långa timmar, oroa dig inte för att lämna ditt husdjur ensam hemma. Har du någonsin undrat "Finns det en djurvakt i Lund som kan hjälpa mig?".

Lyckligtvis, med Pawshake, kan du enkelt hitta lokala och pålitliga djurvakter från Lund för drop-in besök. Detta innebär att en djurvakt kommer att besöka ditt husdjur vid en tidpunkt som ni både har bestämt och ge ditt husdjur massor av kärlek och uppmärksamhet. Detta kan vara i form av lektid i trädgården, en promenad till den lokala parken eller bara lite gos. Våra djurvakter kan också hjälpa till att administrera medicinering, ge mat och fylla på vattenskålen.

Hembesök är ett bra sätt att bryta upp dagen och göra den mer berikande för ditt husdjur. Pawshake's djurvakter har lång erfarenhet av att ta hand om en rad olika husdjur inklusive hundar, katter, kaniner, marsvin, fåglar med mera. Om du har flera husdjur är ett hembesök också ett bra alternativ för att se till att de alla får uppmärksamhet under dagen.

Dessa besök är det minst stressande alternativet för ditt husdjur eftersom ditt husdjur kommer att vara kavr i sitt eget hem i Lund. Deras omgivning kommer att kännas igen och vår kärleksfulla och passionerade Pawshake djurvakt kommer att skämma bort dem varje dag. Våra djurvakter kommer att se till att de behandlar ditt hem med respekt och är flexibla med tidpunkter, förfrågningar och varaktigheter. Allt detta kan diskuteras innan du bokar ett hembesök.

Så oavsett om du bara behöver en dag, en hel vecka eller till och med en månad kommer du att kunna hitta en erfaren djurvakt som kan tillgodose dig och ditt husdjurs behov i Lund. Det bästa är att din djurvakt från Pawshake är någon från ditt närområde, så de känner redan till området.

Våra djurvakter har också en mängd erfarenheter som inkluderar valpar, äldre, reserverade husdjur och hundträning. Så om ditt husdjur har några speciella krav kan du vara säker på att hitta en djurvakt som passar bra för dig.

Ditt husdjurs säkerhet och välfärd är en stor prioritering hos oss och det är därför som alla våra Pawshake djurvakter genomgår en strikt kontroll av vårt förtroende- och säkerhetsteam. På Pawshake förstår vi att det kan kännas lite obehaglig och låta en djurvakt gå in i ditt hem. Därför har Pawshake's djurvakter även offentligt tillgängliga recensioner från andra djurägare på sin profil som du kan läsa.

Varje bokning av hembesök som görs via Pawshake täcks också av Pawshake-garantin, som inkluderar veterinärtäckning, 24-timmars kundtjänst till både djurägare och djurvakt, med mera. Du kan slappna av och veta att dina husdjur kommer att tas väl om hand av en av våra sakkunniga djurvakter i Lund när du inte är hemma.

Djurägare i Lund bokar djurvakter på Pawshake. Över 300 djurägare i Lund har lämnat en recension, med ett medel på 4.93/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013- {2024 Pawshake Inc. Alla rättigheter förbehållna. Villkor och Sekretess & Cookie Policy.