Varför heter vi Pawshake?

Varför heter vi Pawshake?

Pawshakes första ögonblick

Det är svårt att glömma det där speciella ögonblicket då djurvakter och djur träffas för första gången. Kanske värdfamiljens hund flyger över trädgården för att leka med sin nya kompis...eller kanske katten uppenbarligen inte litar på djurvakten till en början, men genast börja spinna när det blir klart att denna nya människa inte är så illa på att klappa. Hur det är händer så är Pawshakes första ögonblick alltid början på ett betydelsefull och vacker relation. 

Ägare och djurvakt: Måste passa bra

Det finns bara ett sätt att se hur pass mycket ett människa egentligen tycker om djur – observation. Med Pawshakes webbplats försöker vi kopiera denna upplevelse online. Genom att utforska profiler, blir det enkelt för djurägare att få en förståelse för kompatibiliteten: 

  • Bilder: Passar djurvaktens omgivning med ditt djurs behov? Finns det några bilder på djurvakten tillsammans med andra djur? 
  • Beskrivning: Har djurvakten ansträngt sig för att skapa en informativ och personlig profil? Varför bestämde de sig för att erbjuda sina tjänster på Pawshake?
  • Expertis: Varje djur har en unik personlighet och unika erfarenheter. Behöver din katt insulinsprutor? Lider din hund av separationsångest? I avsnittet "Specifika färdigheter" kan du läsa mer om djurvaktens expertis och bestämma om just denna djurvakt skulle passa bra ihop med ditt djur. 
  • Verifiering: Alla som registrerar sig som djurvakt på Pawshake, verifieras även av Pawshake. Denna verifiering visas i användarens profil. 
  • Betyg: Efter varje bokning, får ägare möjlighet att betygsätta djurvakten och därmed informera övriga medlemmar om servicekvaliteten. Pawshake tar integritet på allvar och kan därför komma att spärra djurvakter som får dåliga betyg. 

Skaka hand och skaka tass – Pawshake!

Nedan bilder säger mer än tusen ord:

Vill du ansluta dig till andra Pawshake-fans? Besök vår Facebook-sida