1. Hundpensionat
  2. Torna Hällestad

Hundpensionat, Torna Hällestad

Din hund övernattar hos en hundvakt

Tjänst
Plats
Datum
Pris (SEK)
Hur många husdjur?
liten hund0-10kg
Medelstor hund10-20kg
Stor hund20-40kg
Stor hund+40kg
Katt Alla
Litet djurFågel, kanin, iller, ..
Avancerade filter
Alla bokningar omfattas av Pawshake-garantin. Inga dolda avgifter.
E

1. Elin

14 km
från
300 kr
/natt
1 recension

jag brinner för djurets bästa

Senast bokad igår
Senast kontaktad 4 dagar sen
E

1. Elin

jag brinner för djurets bästa14 km
(1 recension)
Senast bokad igår
Senast kontaktad 4 dagar sen
"Mycket kälek. ❤️"
SGranskning av Signe
från
300 kr
/natt
L

2. Lisa

13 km
från
350 kr
/natt
1 recension

Långa promenader, hundkompis & valpträning

Bor med 1 hund
Bor med Blandras Polly
L

2. Lisa

Långa promenader, hundkompis & valpträning13 km
(1 recension)
Bor med 1 hund
Bor med Blandras Polly
"My puppy had a great time with Lisa and her family. I can strongly recommend. "
KGranskning av Kristian
från
350 kr
/natt

Pawshake erbjuder också hundpensionat i

Varför hundpensionat?

På Pawshake är vi alla hundälskare själva, så vi förstår hur stressigt det kan vara att tänka på var din hund kommer att bo när du behöver åka iväg. Hundhotel kanske inte alltid är ett lämpligt alternativ eftersom de ofta kan vara långt borta, överfulla eller inte kan hantera din hunds individuella behov.

Tack och lov gör Pawshake processen att hitta en lokal djurvakt i Torna Hällestad enkel och stressfri. Våra djurvakter går var och en genom en strikt verifieringsprocess och när de erbjuder hund hotel hemma hos sig måste de också inkludera foton av sin hemmiljö så att du verkligen kan se vart din hund kommer att bo. Varje djurvakt verifieras individuellt av vårt förtroende- och säkerhetsteam och de har också recensioner från andra husdjursägare på sina profiler. Framför allt kan du lita på att de kommer att älska din hund lika mycket som du gör under sin vistelse.

Fördelarna med att använda en Pawshake djurvakt är att din hund kommer att vara i en liknande hemmamiljö som och de kommer garanterat att få massor av klappar och uppmärksamhet. Dessutom är våra vänliga hundvakter i Torna Hällestad mycket flexibla och kommer följa alla rutiner, specialinstruktioner eller krav som din hund kan ha. Detta är viktigt för hundar eftersom de kan vara lite oroliga när de är hemifrån för första gången. Att ha en rutin och en bekant miljö (som ett annat hem i Torna Hällestad) kommer att göra upplevelsen mycket positiv för dem.

Om din hund är en soffapotatis och föredrar att hänga inne hela dagen, kommer din Pawshake djurvakt i Torna Hällestad att ge din hund massor av mag klappar under sin vistelse. Eller om din hund är mer aktiv och föredrar att gå på dagliga promenader och jaga en boll, kan din djurvakt göra det också! Se hund hotel med en Pawshake djurvakt som en chans för din hund att ha sin egen semester.

Pawshake's djurvakter har rimliga priser som inkluderar dagliga uppdateringar, obegränsat med gos och tid för lek. Det betyder att du inte behöver oroa dig för priset eller betala extra för dessa tjänster. Detta gör våra hund hotels tjänster till ett prisvärt alternativ till traditionella hundpensionat där du kan debiteras extra för varje speciell begäran.

Dessutom kan du åka på din resa utan att oroa dig eftersom alla bokning av hund hotel hos Pawshake omfattas av Pawshake-garantin. Den inkluderar veterinärstäckning, kundtjänst dygnet runt med mera. Detta ger dig och den djurvakt sinnesro under hela bokningen av tjänsten.

Pawshake's djurvakter kommer från olika bakgrunder och många är yrkesverksamma inom djurvårdssektorn själva. Vi har djurvakter som sträcker sig från veterinärer och sjuksköterskor till hundtränare . Med ett så brett utbud kan du vara säker på att hitta en hundvakt som uppfyller din hunds behov. Har du en kärlek till hundar och utrymme? Varför inte överväga att ha ett hund hotel själv? Vi erbjuder kundtjänst dygnet runt, veterinärstäckning och flexibilitet. Du får välja när och hur mycket du vill jobba. Ansökningsprocessen är enkel och vi letar alltid efter nya djurvakter i Torna Hällestad. Bli en del av Pawshake's team.

Djurägare i Torna Hällestad bokar hundinackordering på Pawshake. Över 10 djurägare i Torna Hällestad har lämnat en recension, med ett medel på 4.91/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013- {2024 Pawshake Inc. Alla rättigheter förbehållna. Villkor och Sekretess & Cookie Policy.