heminackordering av hundar

Heminackordering av hundar i ditt kvarter?

Låt din hund bo hos en riktig familj när du är borta

 • Hemmiljö utan bur
 • Pålitliga, verifierade och försäkrade värdfamiljer
 • Sinnesfrid genom dagliga fotouppdateringar
 • Personlig uppmärksamhet och motion
 • Reducerad risk för kennelhosta och andra sjukdomar
 • Klappningar på köpet!

Hundhotell

Hundhotell hemma på Pawshake innebär att din hund får bo hos en värdfamilj under en bestämd period medan du är borta. Värdfamiljen matar, går på promenad och tar hand om din kompis med lika mycket kärlek som du.

Viktigt att må bra: Till skillnad från en kennel, behöver din hund inte låsas in i en bur. Det får ett andra hem och blir en tillfällig del i familjen.

Varför heminackordering av hundar?

Medan du reser eller i nödsituationer – Det finns många olika anledningar till varför man behöver hundhotell till sin hund. Oftast behöver man hjälp medan man är ute och reser, vare sig det handlar om affärsresa, familjebesök eller semester.

Men även om man tvingas sova på sjukhus eller behöver göra reparationer på huset som skulle stressa sönder djuret, kan det kännas skönt att dra fördel av en av Pawshakes djurvakter!

Din hund kommer tacka dig senare. Istället för kennel, kan du välja den perfekta vakten till din hund. Vill hen ha en lekkompis, men trivs inte med flera dussin hundar som grannar? Hitta då en värdfamilj med en social hund. Kommer inte hunden överens med andra hundar? Då kan du hitt en värdfamilj utan hund.

Särskilda behov? Inga problem! Hundhotell i hem ger din hund en kärleksfull, kul och säker miljö där alla hens behov tas hand om. Den rätta hundvakten är det bästa alternativet för vilken hund som helst, även de med särskilda behov.

Hur fungerar heminackordering av hundar?

Gratis möte – första steget är att hitta en värd nära dig som passar bra och är tillgänglig. Kontakta dem och boka in ett personlig möte så att ni kan lära känna varandra och introducera eventuella andra hundar som familjen har. Man kan även göra ett provbesök.

Betala via Pawshake: Om ni kommer bra överens så bokar och betalar du säkert via Pawshake. Se till att din kommer överens om allt det nödvändiga för dig och din hund.

Topp tips om hundvaktning:

 • När du lämnar hunden, borde du ta med allt som kommer att behöver – säng, mat, koppel, leksaker och eventuellt medicin.
 • Berätta om hundens förhållningssätt.
 • Kom ihåg att ge värden ett nödnummer till din veterinär som de kan ringa till i nödsituationer.

Vet vad din hunden har för sig: Medan hunden bor hos värden, får du dagliga skrivna och/eller bilduppdateringar via webbplatsen så att du inte behöver oroa dig om dem..

Varför Heminackordering av hundar via Pawshake?

Tillförlitlig, bekräftad och försäkrad: På Pawshake hittar du tillförlitliga och bekräftade hundvakter nära dig. Hunden täcks av vår Pet Protection-försäkring under hela vistelsen.

Du behöver inte känna dig skyldig – En dedikerad hundvakt är ett bra alternativ till att be en vän eller släktmedlem se efter hunden, vilket kan kännas pinsamt och personen kanske inte är lika samvetsgrann.

Pawshakes garanti

 • Lokala djurvakter
 • Fullständigt försäkrad
 • Sinnesfrid

Vi älskar att se bilder på våra medlemmar. Dela dina bilder och berättelser så kanske du hamnar på denna sida.

Tassvägg

Vi här på Pawshake är redo för att hjälpa till.

Kontakta oss