Pawshake logo

Hitta en pålitlig hundpassning nära dig

Ladda ner på App storeSkaffa den på Google Play
Övernattning

Inackordering

Kärleksfull inackordering till din vovve

Ska du ut och resa snart, renovera ditt hem eller flytta? Din hund kan vara trygg och glad hos en hundvakt från Pawshake.

Pawshake har tusentals kärleksfulla och pålitliga inackorderare som vill öppna både sina hem och hjärtan för din hund. Undvik bullriga hund kennlar och ge din hund en mysig semester i en bekväm familjemiljö.

Är inackordering nytt för dig?

Det här är vad det handlar om

Vad är inackordering?

Pawshakes inackorderingar är en övernattningtjänst som skiljer sig från traditionella hund kennlar. Istället kan din hund bo hos en hundvakt under bokningsperioden och få samma kärlek och vård som om de var hemma.

Passar inackordering min hund?

Från liten till stor: vi tar hand om din hund!

Inackordering av valp

Inackordering av din valp är ett utmärkt val när din valp fortfarande har toaletträning eller behöver ständig övervakning. Många erfarna Pawshake djurvakter erbjuder inackordering av din valp i en valpsäker hemmiljö.

Inackordering av senior hundar

Lika som med en valp kan äldre hundar kräva övervakning och vård under hela dagen och natten. Du kan vara säker på att ditt äldre husdjur kommer att ha samma komfort och vård som de skulle hemma.

Aktiva hundar

Det är aldrig en bra idé att lämna en aktiv hund hemma länge: de kommer att ta ut sin energi på dina nya skor eller dina möbler. Överväga istället att lämna din hund i en säker omgivning med gott om lek, uppmärksamhet och motion.

Inackordering för hundar med special behov

Om din hund har ett tillstånd som kräver extravård eller övervakning under inackorderingen, diskutera det här med din hundvakt - du kan vara säker på att de kan möta din hunds unika behov.

Nervösa hundar

Om din hund är lite blyg, välj en inackorderarare som inte äger andra husdjur eller har andra bokningar. Hundar som lider av separationsångest är också mer bekväma i ett mysigt hem än i en högljudd, obekväm miljö, som i en hund kennel.

5-stjärniga inackorderings recensioner

Läs riktiga recensioner från glada djurägare

Hundpensionat
John Martin, 10-06-2018
Ystävällinen ja SUOSITTELEN kovasti!Olen ja meidän Chanel(koira) erittäin tyytyväisiä
Läs mer om Ditt Djurs Bff

Pawshakes skillnad

Din hund är i säkra händer

Garanterat djurskydd

När du bokar via Pawshakes plattform omfattas ditt husdjur automatiskt av vår Premium djurförsäkring vid olycka eller sjukdom under bokningsperioden - oavsett om det gäller inackordering, långtidsboende eller någon annan vistelse.

Skuldfri husdjursvård

Pawshake hundvakter är veterinärstudenter, pensionärer eller unga familjer som älskar att ha hundar runt omkring sig. Om du inte känner för att fråga din familj eller vänner att ta hand om ditt husdjur, varför inte fråga en entusiastisk djurvakt på Pawshake?

Extra tjänster

Om du behöver en särskild inackorderingstjänst, till t.ex. en valp, en äldre hund, grooming eller medicinering, kan du be din hundvakt att utföra dessa uppgifter. Din hund kan få samma kärleksfulla vård som de skulle hemma.

Håll kontakten

Om du är orolig för att du kommer sakna din hund när du är borta, kan din hundvakt hålla dig uppdaterad med bilder och meddelanden om din vovve under bokningen. Du kan även planera ett roligt videosamtal med din hund!

Hitta inackorderare i dina bästa närområden

Inackorderare nära dig

Pawshake's garanti

Vi tar hand om dig och ditt husdjur

Sinnesro garanti ingår

Om det är osannolika händer och ditt husdjur blir sjukt eller skadat under en bokning, täcker Pawshake veterinärkostnader. Betala säkert online för att täckas av Pawshake's garantin under din bokning. Du är i säkra händer hos Pawshake.

Verifierade djurvakter nära dig

Alla djurvakter är individuellt verifierade av vårt specialist team : mindre än 20% av de potentiella djurvakterna blir godkända. Alla djurvakter har en detaljerad profil med personlig information och recensioner som du kan läsa innan du bokar deras tjänster.

Sinnesro

Våra älskvärda djurvakter är dedikerade till din katt, hund, kanin, fågel eller marsvin. Njut av dagliga uppdateringar och bilder från din djurvakt under bokningen. Vårt vänliga kundtjänst team finns online för att hjälpa dig.

Bokningsgaranti

Skulle en djurvakt du har bokat inte kunna ta hand om ditt husdjur, så gör vi allt vi kan för att hitta en ersättare. Det här är väldigt sällsynt, men vi finns här för att hjälpa dig om det händer.

Hur fungerar det?

Pawshake är enkelt!

1. Gratis personligt möte

Kontakta en kärleksfull djurvakt och ordna en förpliktelsefri meet & greet.

2. Boka online

Boka din hundvakt säkert på nätet för att njuta av Pawshake's garantin, stöd, bokningsgaranti och veterinärstäckning för ditt husdjur.

3. Slappna av

Ditt husdjur är i säkra händer. Din djurvakt kontaktar dig regelbundet med bilder och uppdateringar under bokningen.

Alla djurvaktstjänster

Hitta djursvårdstjänsten som passar ditt djurs unika behov.

Pawshake Appen - för att snabbt och lätt hitta en djurvakt.

Ladda ner Pawshake appen gratis idag för att hitta och boka din perfekta djurvakt.

Ladda ner på App storeSkaffa den på Google Play

Djurägare

Behöver du husdjursvård, husdjursdagis eller andra djurvårds tjänster? Anmäl dig på Pawshake och hitta det perfekta djurvakten.
Bli medlem i Pawshake som djurägare

Djurvakt

Vill du hjälpa husdjursägare medan de är borta eller har mycket på jobbet? Bli en djurvakt på Pawshake; det är roligt, flexibelt och gratis.
Bli medlem i Pawshake som djurvakt
  1. Hem
  2. »
  3. Hundpensionat