Pawshake logo

Hundvakt Åkersberga

Din hund övernattar hos en hundvakt

location
Dygnpassning
closedContainer
Startdatum
Slutdatum
Djur
closedContainer
Avancerade filter
closedContainer
Jag letar efter
Dygnpassning
closedContainer
Nära
location
Datum
Startdatum
Slutdatum
Husdjur
Husdjur
closedContainer
Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

500 SEK
/natt
Log in to mark Thilde as a favourite.

Thilde

13 km - Gribbylund

Dag/pensionat i mitt hem med fokus på mycket motion🐶

1
Senast kontaktad 7 dagar sen
Granskning av Mikael:Vi är supernöjda med hur Thilde tog sig an vår hund. Duktig på att löpande informera med bilder och videos. Verkar ha br ...
Läs mer
500 SEK
/natt
Log in to mark Patricia as a favourite.

Patricia

20 km - Östermalm

Animal Fanatic

14
2 återkommande gäster
Granskning av IngMarie:Vi och cappo är Mycket nöjda och vi kände oss trygga att lämna bort vår hund för första gången. Vi blev uppdaterade med ...
Läs mer
300 SEK
/natt
Log in to mark Dilara as a favourite.

Dilara

20 km - Edsberg

Lovely sitter family for your dogs 🐶❤️

Senast kontaktad 2 dagar sen
...
Läs mer
350 SEK
/natt
Log in to mark Alice as a favourite.

Alice

19 km - Östermalm

Djurvakt som nästan alltid är tillgänglig!

Ny djurvakt
Senast kontaktad 6 dagar sen
Hej mitt namn är Alice Bodin Haquinius. jag har haft många olika djur från kanin till hamstrar och katter, jag har mycke ...
Läs mer
350 SEK
/natt
Log in to mark Nino as a favourite.

Nino

20 km -

pets makes everyone being loved

Senast kontaktad 11 dagar sen
I am a crazy pet lover. I have pets since my childhood. I am responsible and active person. I have big experience taking ...
Läs mer
1

Pawshake erbjuder också hundpensionat i

Varför hundpensionat?

På Pawshake är vi alla hundälskare själva, så vi förstår hur stressigt det kan vara att tänka på var din hund kommer att bo när du behöver åka iväg. Hundhotel kanske inte alltid är ett lämpligt alternativ eftersom de ofta kan vara långt borta, överfulla eller inte kan hantera din hunds individuella behov.

Tack och lov gör Pawshake processen att hitta en lokal djurvakt i Åkersberga enkel och stressfri. Våra djurvakter går var och en genom en strikt verifieringsprocess och när de erbjuder hund hotel hemma hos sig måste de också inkludera foton av sin hemmiljö så att du verkligen kan se vart din hund kommer att bo. Varje djurvakt verifieras individuellt av vårt förtroende- och säkerhetsteam och de har också recensioner från andra husdjursägare på sina profiler. Framför allt kan du lita på att de kommer att älska din hund lika mycket som du gör under sin vistelse.

Fördelarna med att använda en Pawshake djurvakt är att din hund kommer att vara i en liknande hemmamiljö som och de kommer garanterat att få massor av klappar och uppmärksamhet. Dessutom är våra vänliga hundvakter i Åkersberga mycket flexibla och kommer följa alla rutiner, specialinstruktioner eller krav som din hund kan ha. Detta är viktigt för hundar eftersom de kan vara lite oroliga när de är hemifrån för första gången. Att ha en rutin och en bekant miljö (som ett annat hem i Åkersberga) kommer att göra upplevelsen mycket positiv för dem.

Om din hund är en soffapotatis och föredrar att hänga inne hela dagen, kommer din Pawshake djurvakt i Åkersberga att ge din hund massor av mag klappar under sin vistelse. Eller om din hund är mer aktiv och föredrar att gå på dagliga promenader och jaga en boll, kan din djurvakt göra det också! Se hund hotel med en Pawshake djurvakt som en chans för din hund att ha sin egen semester.

Pawshake's djurvakter har rimliga priser som inkluderar dagliga uppdateringar, obegränsat med gos och tid för lek. Det betyder att du inte behöver oroa dig för priset eller betala extra för dessa tjänster. Detta gör våra hund hotels tjänster till ett prisvärt alternativ till traditionella hundpensionat där du kan debiteras extra för varje speciell begäran.

Dessutom kan du åka på din resa utan att oroa dig eftersom alla bokning av hund hotel hos Pawshake omfattas av Pawshake's garantin. Den inkluderar veterinärstäckning, kundtjänst dygnet runt med mera. Detta ger dig och den djurvakt sinnesro under hela bokningen av tjänsten.

Pawshake's djurvakter kommer från olika bakgrunder och många är yrkesverksamma inom djurvårdssektorn själva. Vi har djurvakter som sträcker sig från veterinärer och sjuksköterskor till hundtränare . Med ett så brett utbud kan du vara säker på att hitta en hundvakt som uppfyller din hunds behov. Har du en kärlek till hundar och utrymme? Varför inte överväga att ha ett hund hotel själv? Vi erbjuder kundtjänst dygnet runt, veterinärstäckning och flexibilitet. Du får välja när och hur mycket du vill jobba. Ansökningsprocessen är enkel och vi letar alltid efter nya djurvakter i Åkersberga. Bli en del av Pawshake's team.

Djurägare i Åkersberga bokar hundinackordering på Pawshake. Över 62 djurägare i Åkersberga har lämnat en recension, med ett medel på 4.83/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Dygnpassning
  4. »
  5. Åkersberga

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.