Pawshake logo

House sitting Landskrona

En husvakt bor i ditt hem, och ser efter ditt hem och ditt/dina husdjur

location
Husdjur och husHusdjur och hus
closedContainer
Startdatum
Slutdatum
Djur
closedContainer
Avancerade filter
closedContainer
Jag letar efter
Husdjur och husHusdjur och hus
closedContainer
Nära
location
Datum
Startdatum
Slutdatum
Husdjur
Husdjur
closedContainer
Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

650 DKK
/natt
Log in to mark Emilie as a favourite.

Emilie

20 km - Kokkedal

Nordsjællands Dyrepasning

16
9 återkommande gäster
Granskning av Stephanie:Emilie har passet vores 2 katte hvoraf den ene skulle have piller morgen og aften. Samtidig passede hun vores hus. Emil ...
Läs mer
500 SEK
/natt
Log in to mark Amanda as a favourite.

Amanda

9 km - Landskrona NV

Hundpassning i Helsingborg/Landskrona/Lund

Ny djurvakt
Senast aktiv 7 dagar sen
Hej! Mitt namn är Amanda och jag är 18 år. Studerar just nu sista året på gymnasiet. Jag erbjuder hundpassning i område ...
Läs mer
350 SEK
/natt
Log in to mark Sara as a favourite.

Sara

0 km - Dammhagen

En djurälskare från landet

Senast kontaktad 12 dagar sen
Jag är en kvinna på 28 år som har ett stort intresse för djur har arbetat med många olika slags djur i många år och även ...
Läs mer
1

Andra tjänster i Landskrona

Pawshake erbjuder också husvaktning i

Varför ska jag ha en husvakt?

Reser du bort men har ett husdjur som föredrar att stanna kvar i sin egen miljö? Eller kanske har du en rad olika djur och det är inte praktiskt för dig att organisera att de alla bor på olika platser? Då kanske du vill överväga att hitta en djurvakt på Pawshake som kan komma och bo i dit hem i Landskrona medans du är borta.

Husvaktning är ett bekvämt och prisvärt alternativ när du har flera husdjur och vill att ditt hus ska vara säkert och tas hand om medans du är borta. Många av våra djurvakter har mycket rimliga priser för husvaktning eftersom de tycker om att upptäcka olika stadsdelar som Landskrona.

På Pawshake förstår vi att det kan vara lite skrämmande att lämna ditt hem till en främling. Så vi har gjort allt för att se till att din Pawshake husvakt är pålitlig. Alla våra djurvaktsprofiler kontrolleras individuellt av vårt dedikerade förtroende- och säkerhetstea.

Det bästa med en Pawshake-verifierad husvakt är att du kan koppla av och att veta att du täckas av Pawshake's garantin som inkluderar veterinärstäckning. Ditt husdjur förblir i en bekant miljö och ditt hem Landskrona sköts om.

Förutom att ta hand om ditt husdjur, hjälper de flesta av våra husvakter dig gärna med att ta in din post, ta ut soporna och vattna dina blommor. Se bara till att du diskuterar alla dina krav med din valda husvakt innan du bokar.

Djurägare i Landskrona bokar husvakt på Pawshake. Över 212 djurägare i Landskrona har lämnat en recension, med ett medel på 4.94/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Husdjur och hus
  4. »
  5. Landskrona

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.