husvaktanda

Husvaktanda i ditt kvarter?

Tillförlitliga husvakter tar hand om dina husdjur hemma hos dig

  • Djur bor gärna i sina hem.
  • Hem, gård och brevlåda omhändertas också
  • Hussäkerhet ger sinnesfrid
  • Försäkring och kundtjänst dygnet runt ingår

Housesitting

Hudvakt på Pawshake innebär att en djurvakt bor hemma hos dig och tar hand om ditt djur eller dina djur medan du är borta.

Varför husvaktanda?

När du reser eller finner dig i nödsituationer: Det finns en hel del anledningar till varför du kan behöva en husvakt. Oftast behöver man någon som kan ta hand om sina djur när man är ute på resande fot, vare sig det handlar om affärsresa, familjebesök eller semester. Men även om man tvingas sova på sjukhus eller vara borta av andra anledningar så kan det vara skönt med en djurvakt.

Oavsett anledningar, kan du lita på Pawshakes djur- och husvakter!

Ju mer desto bättre Husvakt är en bra lösning för djurägare med många djur, då det kan vara lite väl opraktiskt att de bara får besök en eller två gånger om dagen. Det är också ett bra alternativ för djur som blir för utstressade av förändringar i miljön som hundhotell innebär, men också får separationsångest och kan därför heller inte lämnas ensamma.

Hur fungerar husvaktanda?

Gratis personligt möte: Första steget är att hitta en husvakt nära dig som passar och är tillgänglig. Kontakta och boka in ett personligt möte så att kan se om ni passar varandra.

Betala via Pawshake: Om ni kommer bra överens så bokar och betalar du säkert via Pawshake.

Topptips för husvakt:

  • Förutom att ta hand om djur, brukar husvaktning också inkludera saker som att vattna blommor, tömma brevlådan och lägga in ny mat i kylskåpet innan ägarna kommer hem.
  • Se till att komma överens om exakt vad som förväntas av husvakten och om någon del i huset är förbjudet.

Se hur huset och djuren har det: Medan du är borta så kan djurvakten skicka skrivna eller fotouppdateringar till dig via Pawshake. På så sätt behöver du verkligen inte oroa dig.

Varför Husvaktanda via Pawshake?

Tillförlitlig, bekräftad och försäkrad: På Pawshake hittar du tillförlitliga och bekräftade hundvakter nära dig. Hunden täcks av vår Pet Protection-försäkring under hela vistelsen.

Du behöver inte känna dig skyldig – En dedikerad hundvakt är ett bra alternativ till att be grannen eller svärmor att sova över. Många tycker att det kan vara pinsamt att be vänner eller familj att ta hand om sina djur, men Pawshakes hundvakter hjälper mer än gärna till.

Pawshakes garanti

  • Lokala djurvakter
  • Fullständigt försäkrad
  • Sinnesfrid

Vi här på Pawshake är redo för att hjälpa till.

Kontakta oss