Pawshake logo

Djurpassning Solna

En pålitlig djurvakt besöker ditt husdjur hemma hos dig

location
Djurpassning
closedContainer
Startdatum
Slutdatum
Djur
closedContainer
Avancerade filter
closedContainer
Jag letar efter
Djurpassning
closedContainer
Nära
location
Datum
Startdatum
Slutdatum
Husdjur
Husdjur
closedContainer
Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

165 SEK
/dag
Log in to mark Zeinab as a favourite.

Zeinab

4 km - Bromma

lovely creatures 😍

36
7 återkommande gäster
Granskning av Lina:Zeinab took great care of our cats while we were away. They were full, happy and well groomed when we got home. We can h ...
Läs mer
250 SEK
/dag
Log in to mark Patricia as a favourite.

Patricia

4 km - Östermalm

Animal Fanatic

14
2 återkommande gäster
Granskning av Narek:She took very good care of our cat, with daily updates and pictures! 😻 ...
Läs mer
100 SEK
/dag
Log in to mark Naomi as a favourite.

Naomi

2 km - Bergshamra

Caring And Responsible Pet Lover

17
8 återkommande gäster
Granskning av Lovisa:Naomi took great care of my cat and was very communicative, would highly recommend! ...
Läs mer
calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
100 SEK
/dag
Log in to mark Julia as a favourite.

Julia

3 km - Kungsholmen

Pålitlig djurälskare

1
Senast kontaktad 3 dagar sen
Granskning av Matilda:Julia är en trygg och kommunikativ kattvakt - som jag gärna anlitar igen! ...
Läs mer
200 SEK
/dag
Log in to mark Melike as a favourite.

Melike

0 km - Hagalund

Animallover

2
Senast kontaktad 9 dagar sen
Granskning av Maaike:Would 100% book her again. Together with her husband, she took great care of our cat! They were very flexible, easy to c ...
Läs mer
100 SEK
/dag
Log in to mark Jiayi as a favourite.

Jiayi

2 km - Huvudsta

An animal person from KI master is trying to meet more dogs

Senast kontaktad igår
 I think I can get along with doggies very easily and quickly. I've been truly taken care ofdogs since 2020 my fami ...
Läs mer
180 SEK
/dag
Log in to mark Sylwia as a favourite.

Sylwia

1 km - Skytteholm

Jag har själv 2 katter 🐈‍⬛🐈

Ny djurvakt
Senast kontaktad 4 dagar sen
Hej! Jag heter Sylwia och är 33 år gammal. Jag har själv 2 katter som jag älskar jättemycket ️ Jag kommer från Polen och ...
Läs mer
200 SEK
/dag
Log in to mark Linda as a favourite.

Linda

3 km - Östermalm

Jag tar väl hand om din fyrtassare!

Bor med 1 katt
Kvinnan som pratar med djuren! Jag älskar djur och umgås helst med dem. När jag skaffade min första katt var det viktig ...
Läs mer
1

Andra tjänster i Solna

Pawshake erbjuder också djurvaktning i

Varför ska jag ha en djurvakt?

När du måste åka bort eller arbeta långa timmar, oroa dig inte för att lämna ditt husdjur ensam hemma. Har du någonsin undrat "Finns det en djurvakt i Solna som kan hjälpa mig?".

Lyckligtvis, med Pawshake, kan du enkelt hitta lokala och pålitliga djurvakter från Solna för drop-in besök. Detta innebär att en djurvakt kommer att besöka ditt husdjur vid en tidpunkt som ni både har bestämt och ge ditt husdjur massor av kärlek och uppmärksamhet. Detta kan vara i form av lektid i trädgården, en promenad till den lokala parken eller bara lite gos. Våra djurvakter kan också hjälpa till att administrera medicinering, ge mat och fylla på vattenskålen.

Hembesök är ett bra sätt att bryta upp dagen och göra den mer berikande för ditt husdjur. Pawshake's djurvakter har lång erfarenhet av att ta hand om en rad olika husdjur inklusive hundar, katter, kaniner, marsvin, fåglar med mera. Om du har flera husdjur är ett hembesök också ett bra alternativ för att se till att de alla får uppmärksamhet under dagen.

Dessa besök är det minst stressande alternativet för ditt husdjur eftersom ditt husdjur kommer att vara kavr i sitt eget hem i Solna. Deras omgivning kommer att kännas igen och vår kärleksfulla och passionerade Pawshake djurvakt kommer att skämma bort dem varje dag. Våra djurvakter kommer att se till att de behandlar ditt hem med respekt och är flexibla med tidpunkter, förfrågningar och varaktigheter. Allt detta kan diskuteras innan du bokar ett hembesök.

Så oavsett om du bara behöver en dag, en hel vecka eller till och med en månad kommer du att kunna hitta en erfaren djurvakt som kan tillgodose dig och ditt husdjurs behov i Solna. Det bästa är att din djurvakt från Pawshake är någon från ditt närområde, så de känner redan till området.

Våra djurvakter har också en mängd erfarenheter som inkluderar valpar, äldre, reserverade husdjur och hundträning. Så om ditt husdjur har några speciella krav kan du vara säker på att hitta en djurvakt som passar bra för dig.

Ditt husdjurs säkerhet och välfärd är en stor prioritering hos oss och det är därför som alla våra Pawshake djurvakter genomgår en strikt kontroll av vårt förtroende- och säkerhetsteam. På Pawshake förstår vi att det kan kännas lite obehaglig och låta en djurvakt gå in i ditt hem. Därför har Pawshake's djurvakter även offentligt tillgängliga recensioner från andra djurägare på sin profil som du kan läsa.

Varje bokning av hembesök som görs via Pawshake täcks också av Pawshake's garantin, som inkluderar veterinärtäckning, 24-timmars kundtjänst till både djurägare och djurvakt, med mera. Du kan slappna av och veta att dina husdjur kommer att tas väl om hand av en av våra sakkunniga djurvakter i Solna när du inte är hemma.

Djurägare i Solna bokar djurvakter på Pawshake. Över 188 djurägare i Solna har lämnat en recension, med ett medel på 4.9/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Djurpassning
  4. »
  5. Solna

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.