Pawshake logo

House sitting Höllviken

En husvakt bor i ditt hem, och ser efter ditt hem och ditt/dina husdjur

Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

350 SEK
/natt
Log in to mark Karim as a favourite.

Karim

17 km - Väster

Djurs bästa vän / Animals' Best Friend

Ny djurvakt
Senast kontaktad 7 dagar sen
625 SEK
/natt
Log in to mark Ali as a favourite.

Ali

20 km - Annelund

Lugn och glad hundmänniska.

Senast aktiv igår
calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
500 SEK
/natt
Log in to mark Leané as a favourite.

Leané

18 km - Malmö

The Best Care For Your Best Friend

31
5 återkommande gäster
calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
350 SEK
/natt
Log in to mark Romina as a favourite.

Romina

20 km - Väster

Friendly girl catsitter in Limhamn

Senast kontaktad
300 SEK
/natt
Log in to mark Ida-Lina as a favourite.

Ida-Lina

17 km - Malmö

Letar Du Efter En Bra Hundvakt

Senast kontaktad 10 dagar sen
1

Varför ska jag ha en husvakt?

Reser du bort men har ett husdjur som föredrar att stanna kvar i sin egen miljö? Eller kanske har du en rad olika djur och det är inte praktiskt för dig att organisera att de alla bor på olika platser? Då kanske du vill överväga att hitta en djurvakt på Pawshake som kan komma och bo i dit hem i Höllviken medans du är borta.

Husvaktning är ett bekvämt och prisvärt alternativ när du har flera husdjur och vill att ditt hus ska vara säkert och tas hand om medans du är borta. Många av våra djurvakter har mycket rimliga priser för husvaktning eftersom de tycker om att upptäcka olika stadsdelar som Höllviken.

På Pawshake förstår vi att det kan vara lite skrämmande att lämna ditt hem till en främling. Så vi har gjort allt för att se till att din Pawshake husvakt är pålitlig. Alla våra djurvaktsprofiler kontrolleras individuellt av vårt dedikerade förtroende- och säkerhetstea.

Det bästa med en Pawshake-verifierad husvakt är att du kan koppla av och att veta att du täckas av Pawshake's garantin som inkluderar veterinärstäckning. Ditt husdjur förblir i en bekant miljö och ditt hem Höllviken sköts om.

Förutom att ta hand om ditt husdjur, hjälper de flesta av våra husvakter dig gärna med att ta in din post, ta ut soporna och vattna dina blommor. Se bara till att du diskuterar alla dina krav med din valda husvakt innan du bokar.

Djurägare i Höllviken bokar husvakt på Pawshake. Över 44 djurägare i Höllviken har lämnat en recension, med ett medel på 4.97/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Husdjur och hus
  4. »
  5. Höllviken