Pawshake logo

House sitting Björröd-Landvetter

En husvakt bor i ditt hem, och ser efter ditt hem och ditt/dina husdjur

location
Husdjur och husHusdjur och hus
closedContainer
Startdatum
Slutdatum
Djur
closedContainer
Avancerade filter
closedContainer
Jag letar efter
Husdjur och husHusdjur och hus
closedContainer
Nära
location
Datum
Startdatum
Slutdatum
Husdjur
Husdjur
closedContainer
Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
300 SEK
/natt
Log in to mark Georgia as a favourite.

Georgia

18 km - Johanneberg

Pålitlig djurälskare

Ny djurvakt
Senast kontaktad
Hej! Jag heter Georgia och är 23 år gammal. Jag är halv grek och halv svensk men jag växte upp i Grekland. Jag flyttade ...
Läs mer
calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
250 SEK
/natt
Log in to mark Ada as a favourite.

Ada

18 km - Gårda

Pålitlig Djurvakt

2
1 återkommande gäst
Hej! Jag heter Ada, är 21 år gammal och kommer från Finland, jag flyttade till Göteborg för att avsluta mina kandidatstu ...
Läs mer
350 SEK
/natt
Log in to mark Jonna as a favourite.

Jonna

17 km - Olofstorp

Entusiastisk djurvakt i Göteborg

1
Hej! Jag heter Jonna, är 18 år och bor i Göteborg. Jag kan hjälpa till med hundrastning och hembesök i erat hem för katt ...
Läs mer
1

Pawshake erbjuder också husvaktning i

Varför ska jag ha en husvakt?

Reser du bort men har ett husdjur som föredrar att stanna kvar i sin egen miljö? Eller kanske har du en rad olika djur och det är inte praktiskt för dig att organisera att de alla bor på olika platser? Då kanske du vill överväga att hitta en djurvakt på Pawshake som kan komma och bo i dit hem i Björröd-Landvetter medans du är borta.

Husvaktning är ett bekvämt och prisvärt alternativ när du har flera husdjur och vill att ditt hus ska vara säkert och tas hand om medans du är borta. Många av våra djurvakter har mycket rimliga priser för husvaktning eftersom de tycker om att upptäcka olika stadsdelar som Björröd-Landvetter.

På Pawshake förstår vi att det kan vara lite skrämmande att lämna ditt hem till en främling. Så vi har gjort allt för att se till att din Pawshake husvakt är pålitlig. Alla våra djurvaktsprofiler kontrolleras individuellt av vårt dedikerade förtroende- och säkerhetstea.

Det bästa med en Pawshake-verifierad husvakt är att du kan koppla av och att veta att du täckas av Pawshake's garantin som inkluderar veterinärstäckning. Ditt husdjur förblir i en bekant miljö och ditt hem Björröd-Landvetter sköts om.

Förutom att ta hand om ditt husdjur, hjälper de flesta av våra husvakter dig gärna med att ta in din post, ta ut soporna och vattna dina blommor. Se bara till att du diskuterar alla dina krav med din valda husvakt innan du bokar.

Djurägare i Björröd-Landvetter bokar husvakt på Pawshake. Över 22 djurägare i Björröd-Landvetter har lämnat en recension, med ett medel på 4.98/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Husdjur och hus
  4. »
  5. Björröd-Landvetter

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.