Pawshake logo

House sitting Surte

En husvakt bor i ditt hem, och ser efter ditt hem och ditt/dina husdjur

Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

250 SEK
/natt
Log in to mark Ida as a favourite.

Ida

14 km - Lundbyvassen

Kärleksfull flexibel djurvän

2
Senast bokad 7 dagar sen
325 SEK
/natt
Log in to mark Zuzanna as a favourite.

Zuzanna

16 km -

Hund/kattpassning i Göteborg

1
Senast kontaktad 8 dagar sen
300 SEK
/natt
Log in to mark Negin as a favourite.

Negin

13 km - Brämaregården

Rastning/passning i Göteborg med omnejd

14
2 återkommande gäster
250 SEK
/natt
Log in to mark Ada as a favourite.

Ada

14 km - Gårda

Pålitlig Djurvakt

1
1 återkommande gäst
500 SEK
/natt
Log in to mark Marcus as a favourite.

Marcus

16 km - Göteborg

Djurpassning Erbjuds I Göteborg :)

Bor med 1 katt
1

Varför ska jag ha en husvakt?

Reser du bort men har ett husdjur som föredrar att stanna kvar i sin egen miljö? Eller kanske har du en rad olika djur och det är inte praktiskt för dig att organisera att de alla bor på olika platser? Då kanske du vill överväga att hitta en djurvakt på Pawshake som kan komma och bo i dit hem i Surte medans du är borta.

Husvaktning är ett bekvämt och prisvärt alternativ när du har flera husdjur och vill att ditt hus ska vara säkert och tas hand om medans du är borta. Många av våra djurvakter har mycket rimliga priser för husvaktning eftersom de tycker om att upptäcka olika stadsdelar som Surte.

På Pawshake förstår vi att det kan vara lite skrämmande att lämna ditt hem till en främling. Så vi har gjort allt för att se till att din Pawshake husvakt är pålitlig. Alla våra djurvaktsprofiler kontrolleras individuellt av vårt dedikerade förtroende- och säkerhetstea.

Det bästa med en Pawshake-verifierad husvakt är att du kan koppla av och att veta att du täckas av Pawshake's garantin som inkluderar veterinärstäckning. Ditt husdjur förblir i en bekant miljö och ditt hem Surte sköts om.

Förutom att ta hand om ditt husdjur, hjälper de flesta av våra husvakter dig gärna med att ta in din post, ta ut soporna och vattna dina blommor. Se bara till att du diskuterar alla dina krav med din valda husvakt innan du bokar.

Djurägare i Surte bokar husvakt på Pawshake. Över 18 djurägare i Surte har lämnat en recension, med ett medel på 4.98/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Husdjur och hus
  4. »
  5. Surte