Pawshake logo

House sitting Gustavsberg

En husvakt bor i ditt hem, och ser efter ditt hem och ditt/dina husdjur

Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
350 SEK
/natt
Log in to mark Felicia as a favourite.

Felicia

1 km -

Hundrastning, erfaren utbildad djurvårdare

Ny djurvakt
Senast aktiv 8 dagar sen
350 SEK
/natt
Log in to mark Jasmine as a favourite.

Jasmine

18 km - Södermalm

31 år gammal, mycket hundvan :)

Senast aktiv 8 dagar sen
600 SEK
/natt
Log in to mark Patricia as a favourite.

Patricia

19 km - Östermalm

Animal Fanatic

13
2 återkommande gäster
350 SEK
/natt
Log in to mark Ana as a favourite.

Ana

16 km - Mosstorp

stop scroll! Here you find the best cat sitter 😊

6
1 återkommande gäst
1

Varför ska jag ha en husvakt?

Reser du bort men har ett husdjur som föredrar att stanna kvar i sin egen miljö? Eller kanske har du en rad olika djur och det är inte praktiskt för dig att organisera att de alla bor på olika platser? Då kanske du vill överväga att hitta en djurvakt på Pawshake som kan komma och bo i dit hem i Gustavsberg medans du är borta.

Husvaktning är ett bekvämt och prisvärt alternativ när du har flera husdjur och vill att ditt hus ska vara säkert och tas hand om medans du är borta. Många av våra djurvakter har mycket rimliga priser för husvaktning eftersom de tycker om att upptäcka olika stadsdelar som Gustavsberg.

På Pawshake förstår vi att det kan vara lite skrämmande att lämna ditt hem till en främling. Så vi har gjort allt för att se till att din Pawshake husvakt är pålitlig. Alla våra djurvaktsprofiler kontrolleras individuellt av vårt dedikerade förtroende- och säkerhetstea.

Det bästa med en Pawshake-verifierad husvakt är att du kan koppla av och att veta att du täckas av Pawshake's garantin som inkluderar veterinärstäckning. Ditt husdjur förblir i en bekant miljö och ditt hem Gustavsberg sköts om.

Förutom att ta hand om ditt husdjur, hjälper de flesta av våra husvakter dig gärna med att ta in din post, ta ut soporna och vattna dina blommor. Se bara till att du diskuterar alla dina krav med din valda husvakt innan du bokar.

Djurägare i Gustavsberg bokar husvakt på Pawshake. Över 108 djurägare i Gustavsberg har lämnat en recension, med ett medel på 4.78/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Husdjur och hus
  4. »
  5. Gustavsberg