Pawshake logo
Pawshake COVID-19 uppdatering: Avbokningsreglerna och vanliga frågor för djurägare och djurvakter.

House sitting Älta

En husvakt bor i ditt hem, och ser efter ditt hem och ditt/dina husdjur

Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

320 SEK
/natt
Log in to mark Priscila as a favourite.

Priscila

13 km - Huddinge

Years Of Volunteer Experience!

starstarstarstarstar
2
Senast kontaktad
400 SEK
/natt
Log in to mark Carolina as a favourite.

Carolina

13 km - Stockholm

Pet Heaven

starstarstarstarstar
2
1 återkommande gäst
350 SEK
/natt
Log in to mark Amanda as a favourite.

Amanda

11 km - Handen

För Att Din Vän Ska Få Det Bästa!

starstarstarstarstar
2
2 återkommande gäster
1

Varför ska jag ha en husvakt?

Reser du bort men har ett husdjur som föredrar att stanna kvar i sin egen miljö? Eller kanske har du en rad olika djur och det är inte praktiskt för dig att organisera att de alla bor på olika platser? Då kanske du vill överväga att hitta en djurvakt på Pawshake som kan komma och bo i dit hem i Älta medans du är borta.

Husvaktning är ett bekvämt och prisvärt alternativ när du har flera husdjur och vill att ditt hus ska vara säkert och tas hand om medans du är borta. Många av våra djurvakter har mycket rimliga priser för husvaktning eftersom de tycker om att upptäcka olika stadsdelar som Älta.

På Pawshake förstår vi att det kan vara lite skrämmande att lämna ditt hem till en främling. Så vi har gjort allt för att se till att din Pawshake husvakt är pålitlig. Alla våra djurvaktsprofiler kontrolleras individuellt av vårt dedikerade förtroende- och säkerhetstea.

Det bästa med en Pawshake-verifierad husvakt är att du kan koppla av och att veta att du täckas av Pawshake's garantin som inkluderar veterinärstäckning. Ditt husdjur förblir i en bekant miljö och ditt hem Älta sköts om.

Förutom att ta hand om ditt husdjur, hjälper de flesta av våra husvakter dig gärna med att ta in din post, ta ut soporna och vattna dina blommor. Se bara till att du diskuterar alla dina krav med din valda husvakt innan du bokar.

Djurägare i Älta bokar husvakt på Pawshake. Över 6 djurägare i Älta har lämnat en recension, med ett medel på 4.97/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, PayPal, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Husdjur och hus
  4. »
  5. Älta