sitta kattvakt

Sitta kattvakt i ditt kvarter?

En ansvarsfull kattvakt tar hand om dina katter i ditt hem

  • Du katt behöver inte tvingas bo på katthotell
  • Ditt hem känns mer tryggt för katten och kattvakten kan stanna förbi dagligen
  • Kattvakter tar in posten, vattnar blommorna och tar hand om katten

Cat boarding

Kattvakter kommer och besöker din katt hemma hos dig, leker med katten och gör rent i kattlådan. Detta bokar man i en bestämd period och kan välja allt mellan en och flera gånger om dagen beroende på kattens behov.

Varför sitta kattvakt?

Medan du reser eller i nödsituationer: Man kan behöva kattvakt av många olika anledningar. Vanligtvis behöver man någon som tar hand om katten medan man reser, vare sig det handlar om affärsresa, familjebesök eller semester. Men även om man tvingas sova på sjukhus eller har en liknande nödsituation så kan det vara skönt att kunna lita på en kattvakt.

Oavsett din anledning, kan du räkna med Pawshakes djurvakter!

Varför inte hotell? Katter är territoriella och mycket känsliga till förändringar i miljön. Att bo på kennel eller djurhotell är vanligtvis mycket stressigt för katter. Risken för att få sjukdomar eller parasiter ökas också. Med en kattvakt, får din katt omsorgen som behövs i deras bekanta miljö.

Särskilda behov? Inga problem! Med en kattvakt får man omtänksam, rolig och säker omsorg för katten. Alla behov bemöts, även för katter med särskilda behov (som mediciner).

Hur fungerar sitta kattvakt?

Gratis personligt möte: Första steget är att hitta en värd nära dig som passar och är tillgänglig. Kontakta och boka in ett personligt möte så att du, din katt och den potentiella kattvakten kan lära känna varandra.

Betala via Pawshake: Om ni kommer bra överens så bokar och betalar du säkert via Pawshake.

Topptips för kattvakt:

  • Se till att ha tillräckligt med foder och sand för att räcka under hela perioden och berätta för kattvakten var den finns. De behöver också veta exakta matningsanvisningar.
  • Ska radion lämnas på åt katten? Öppna eller stängda persienner? Ta in posten och vattna blommorna? Kom överens om specifikt vad du ska förvänta dig av din kattvakt.
  • Kom ihåg att ge kattvakten nödnummer och uppgifter till veterinären i fall det skulle behövas.

Se vad katten har för sig: Du vet redan att katten får dagliga besök, men kattvakten kan skicka skrivna eller fotouppdateringar till dig via Pawshake så att du verkligen inte oroar dig.

Varför Sitta kattvakt via Pawshake?

Tillförlitlig, bekräftad och försäkrad: På Pawshake hittar du tillförlitliga och bekräftade kattvakter nära dig. Din katt täcks av vår Pet Protection-försäkring under hela vistelsen.

Du behöver inte känna dig skyldig – en dedikerad djurvakt kan vara ett bra alternativ till att en kompis eller släktmedlem ser efter katten, eftersom många kattmänniskor känner att det kan vara pinsamt och den personen kan vara mindre samvetsgrann.

Pawshakes garanti

  • Lokala djurvakter
  • Fullständigt försäkrad
  • Sinnesfrid

Vi älskar att se bilder på våra medlemmar. Dela dina bilder och berättelser så kanske du hamnar på denna sida.

Tassvägg

Vi här på Pawshake är redo för att hjälpa till.

Kontakta oss