Pawshake logo

Kattvakt Arlöv

Drop-in besök åt din katt

Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

calendar badgeKalendern uppdateradesnyligen
180 SEK
/dag
Log in to mark Agostina as a favourite.

Agostina

4 km - Malmö

Pet Sitter Malmö

24
3 återkommande gäster
150 SEK
/dag
Log in to mark Fintan as a favourite.

Fintan

7 km - Malmo

Your Best Friend Is Mine Too!

9
1 återkommande gäst
180 SEK
/dag
Log in to mark Iman as a favourite.

Iman

6 km - Malmö

Jag är Här För Ditt Djur!

45
19 återkommande gäster
150 SEK
/dag
Log in to mark Geisa as a favourite.

Geisa

5 km - Malmö

Taking Care Of Cats Dogs & Bunnies

43
25 återkommande gäster
165 SEK
/dag
Log in to mark Jasmin as a favourite.

Jasmin

5 km - Malmö

Söker En Lite Kompanjon

4
1 återkommande gäst
200 SEK
/dag
Log in to mark Ali as a favourite.

Ali

7 km - Annelund

Lugn och glad hundmänniska.

Senast aktiv igår
1

Varför ska jag ha en kattvakt?

Många kattägare vet att katter kan vara ganska petiga och föredrar att vara i sin egen bekanta miljö än en obekant plats. Även om vissa katter kan anpassa sig om de måste, kan många bli stressade av att transporteras någonstans. \n\nDet är här en vänlig kattvakt Arlöv hos Pawshake kan hjälpa. Vår Arlöv kattvakts expert kan komma och besöka din katt medans du är borta på semester eller är på jobbet. De kan även vid behov sova över. Med våra kattvaktar som är tillmötesgående och prisvärda kommer du att hitta ett alternativ som passar dig. Oavsett om du bara behöver en kattvakt i ett par timmar eller att någon besöker din katt varje dag i en vecka, våra Arlöv kattvakter kan skräddarsy sin tjänst så att den passar både dig och din katt.\n\nÄven om de flesta katter klarar att vara ensama ett tag kan ett kattvaktbesök ha många fördelar. Din Pawshake-kattvakt kan mata din katt, fylla på vattenskålen med färskt vatten, städa kattlådan och spendera kvalitetstid med din katt. Bättre än ett katteri.\n\nOch till sist är varje bokning med Pawshake med en verifierad kattvakt och inkluderar Pawshake's garantin och veterinärtäckningen så att du inte har något att oroa dig för!

Djurägare i Arlöv bokar kattvakt på Pawshake. Över 196 djurägare i Arlöv har lämnat en recension, med ett medel på 4.95/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Kattvakt
  4. »
  5. Arlöv