Pawshake logo

Kattvakt Bunkeflostrand

Drop-in besök åt din katt

Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

null SEK
/dag
Log in to mark Leané as a favourite.

Leané

4 km - Malmö

The Best Care For Your Best Friend

13
1 återkommande gäst
null SEK
/dag
Log in to mark Nora as a favourite.

Nora

6 km - Malmö

Passionerad Kattmamma

9
1 återkommande gäst
null SEK
/dag
Log in to mark Anna as a favourite.

Anna

5 km - Malmö

Lugn & Trygg Djurvän.

5
1 återkommande gäst
null SEK
/dag
Log in to mark Daniela as a favourite.

Daniela

6 km - Mälmo

Friendly Responsible Dog Walker!

Senast kontaktad 8 dagar sen
1

Varför ska jag ha en kattvakt?

Många kattägare vet att katter kan vara ganska petiga och föredrar att vara i sin egen bekanta miljö än en obekant plats. Även om vissa katter kan anpassa sig om de måste, kan många bli stressade av att transporteras någonstans. \n\nDet är här en vänlig kattvakt Bunkeflostrand hos Pawshake kan hjälpa. Vår Bunkeflostrand kattvakts expert kan komma och besöka din katt medans du är borta på semester eller är på jobbet. De kan även vid behov sova över. Med våra kattvaktar som är tillmötesgående och prisvärda kommer du att hitta ett alternativ som passar dig. Oavsett om du bara behöver en kattvakt i ett par timmar eller att någon besöker din katt varje dag i en vecka, våra Bunkeflostrand kattvakter kan skräddarsy sin tjänst så att den passar både dig och din katt.\n\nÄven om de flesta katter klarar att vara ensama ett tag kan ett kattvaktbesök ha många fördelar. Din Pawshake-kattvakt kan mata din katt, fylla på vattenskålen med färskt vatten, städa kattlådan och spendera kvalitetstid med din katt. Bättre än ett katteri.\n\nOch till sist är varje bokning med Pawshake med en verifierad kattvakt och inkluderar Pawshake's garantin och veterinärtäckningen så att du inte har något att oroa dig för!

Djurägare i Bunkeflostrand bokar kattvakt på Pawshake. Över 459 djurägare i Bunkeflostrand har lämnat en recension, med ett medel på 4.97/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Kattvakt
  4. »
  5. Bunkeflostrand