Pawshake logo

Kattvakt Skarpnäck

Drop-in besök åt din katt

Enkel avbokningsprocess och inga ändringsavgifter.

Boka via Pawshake för att njuta av The Pawshake Guarantee,online stöd, ingen bokningsändringsavgift, bokningsgaranti, säkra kontantlösa betalningar, fotouppdateringar med mera!

120 SEK
/dag
Log in to mark Amanda as a favourite.

Amanda

6 km - Södermalm

Djurälskare sedan barnsben

11
4 återkommande gäster
230 SEK
/dag
Log in to mark Mira as a favourite.

Mira

6 km - Södermalm

Erfaren kattvakt tillgänglig med kort varsel. 🐈

13
3 återkommande gäster
200 SEK
/dag
Log in to mark Pinar as a favourite.

Pinar

6 km - Södermalm

Catlover who is up for catsitting during holidays

Bor med 3 katter
150 SEK
/dag
Log in to mark Jasmine as a favourite.

Jasmine

6 km - Södermalm

31 år gammal, mycket hundvan :)

1

Varför ska jag ha en kattvakt?

Många kattägare vet att katter kan vara ganska petiga och föredrar att vara i sin egen bekanta miljö än en obekant plats. Även om vissa katter kan anpassa sig om de måste, kan många bli stressade av att transporteras någonstans. \n\nDet är här en vänlig kattvakt Skarpnäck hos Pawshake kan hjälpa. Vår Skarpnäck kattvakts expert kan komma och besöka din katt medans du är borta på semester eller är på jobbet. De kan även vid behov sova över. Med våra kattvaktar som är tillmötesgående och prisvärda kommer du att hitta ett alternativ som passar dig. Oavsett om du bara behöver en kattvakt i ett par timmar eller att någon besöker din katt varje dag i en vecka, våra Skarpnäck kattvakter kan skräddarsy sin tjänst så att den passar både dig och din katt.\n\nÄven om de flesta katter klarar att vara ensama ett tag kan ett kattvaktbesök ha många fördelar. Din Pawshake-kattvakt kan mata din katt, fylla på vattenskålen med färskt vatten, städa kattlådan och spendera kvalitetstid med din katt. Bättre än ett katteri.\n\nOch till sist är varje bokning med Pawshake med en verifierad kattvakt och inkluderar Pawshake's garantin och veterinärtäckningen så att du inte har något att oroa dig för!

Djurägare i Skarpnäck bokar kattvakt på Pawshake. Över 167 djurägare i Skarpnäck har lämnat en recension, med ett medel på 4.88/5. Alltihop betalas säkert med Visa, Mastercard, American Express

  1. Hem
  2. »
  3. Kattvakt
  4. »
  5. Skarpnäck